Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bıçak gibi saplanma bende 28 başladı 38 bitti bugün onlar sancı değil hatta bende belde falan öyle değişik ağrılar var ki ama nst de tık yok

Merhaba kızlar kontrole gittim bugün, bebeğin gelişimi iyi ancak suyu oldukça az. Böyle olursa 34. Haftada almam gerekebilir dedi doktor. Havuç suyuna yükleneceğim, faydası gören var mı? Bu haftalarda su artar mı bilmiyorum şu an 31+1deyim. Biraz cankm sıkıldı

İnşallah faydası olur bende içiyorum, salı günü kontrolüm var bakalım ne dixek dr.
Yazarım İnşallah buraya güzel haberler

Bende 31+0 oldum geçenlerde benimde suyum az çıkmıştı havuç suyunun gerçekten faydasını gördüm prof ibrahim saraçoğlu tavsiye ediyor amniyon sıvısı arttırıcı olarak o adama baya güveniyorum

Ya senin de aşağıda baskı varmı bazen kaçıracak gibi oluyorum çok fena baskı oluyor, sancı ve ağrı da bazen girip çıkıyor
Bende acı oluyor üstten baskı var birde sanki serklaj sökülüyor sol bacağım kilitleniyor rahim de o acıyla beraber carsamba muhtemelen doğum olacak zaten benim de zor gitmeye başladı

Rabbim yardımcın olsun Havuç suyunu çok okudum bende iyi geliyormuş. Deneyebilirsin inşallah fayda eder

Kızlar 38+2 olduk carsamba muhtemelen sezaryen olucam rahim de baskıdan Ziyade ağrı acı başladı fazla ayaklandım birden ama artık zorluyor normal de yarındı ama 30 Ağustos olduğu için carsamba ya kaldı bakalım nasıl olacak siz de durumlar nasıl

Sağ salim kucağına alacaksın inşallah bebeğini benim de kuyruk sokumu derler ya oram çok ağrıyor dünden beri. Eşim çok hareketsiz kaldığın için yatmaktandır diyor ama korkuyorum açıkcası. Arada aşağımda batma hisleri yaşıyorum o kadarı da olacak diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Bugünde yine iğne oldum ve dışarı çıktım 1 hafta sonra.. 32+1 bugün çarşamba günü kontrole gideceğim son ciğer iğnesi vurulacak 3.hatırlatıcı doz..

Kesinlikle çok hareketsiz kalmayın haftanız da zaten maşallah güzel bir iki haftaya iyice oh diyeceksiniz inş

Kızlar kasılma dediğimiz şeyi nasıl anlayacağım ben, 2 hafta oldu serklaj olalı doktor kati bir yatak istihirati vermedi, ufak tefek şeyler yapıyorum mümkün olduğunca uzanıyorum. Ama bazen içerde böyle esneme gibi bişey ve o tarafta bir sertleşme yaşıyorum bu kasılma mı bebeğin hareketi midir? Nasıl ayırt edebilirim? Cuma günü doktor kontrolüm daha

Merhaba arkadaşlar 12 haftalıkken 30 mm serviks normal mi, doktorum 14 haftalıkken tekrar bakacak
Benimde 12.haftada 33mm ölçülmüştü. Kanamam olmuştu o sayede rahim kısalığına bakılmıştı. Normal değil açıkcası. Korkutmak istemem. Muhtemelen perinatologa gidip serklaj olmanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…