- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.120
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.621
Geçenlerde ben de geçmiş mesajlara sayfalara baktım şöyle bir.. Bende 21.haftamda gelmiştim buraya yazdıklarıma, yazdıklarımıza baktım okudum. Herkes bu haftalara geleceğini umut etmiyormuş sanırım.. Şimdi ne güzel 37.haftadasınız maşallahKızlar nasılsınız? Doğuran haber versin heben 37ye ulaştım, bu haftadan itibaren hareketler serbest, egzersizlere haftaya başlayacağız dedi doktor, nst de hiç sancım yok, bebek çok baskı yapıyor ama bir de karnım sertleşiyor ama sancı sıfır çıkıyor. Haftaya çatı muayenesi olacağım bir de, bu beni biraz gerse de bugünlere ulaştığım için mutluyum. Darısı sizlere inşallah, buraya 20. Hhaftamda yazmıştım bugünlere gelebilmeyi hayal dahi edemiyordum. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.
Bebiş geliyoooorKızlar hastanedeyim hepiniz duamlarımdasınız
SüpeeeerrKızlar hastanedeyim hepiniz duamlarımdasınız
Evet canım çıktık ikimiz de iyiyiz çok şükürBebiş geliyoooorsağ salim sağlıkla inşallah Allah yardımcınız olsun
Biraz zor oldu ama çok şükğr şimdi iyiyimSüpeeeerrAllah kolaylıkla geçirsin canım
Bize de bunlar hayal gibi geliyor valla darısı bizlerin de başına sağlıkla yavrunu kucağına al inşallahKızlar nasılsınız? Doğuran haber versin heben 37ye ulaştım, bu haftadan itibaren hareketler serbest, egzersizlere haftaya başlayacağız dedi doktor, nst de hiç sancım yok, bebek çok baskı yapıyor ama bir de karnım sertleşiyor ama sancı sıfır çıkıyor. Haftaya çatı muayenesi olacağım bir de, bu beni biraz gerse de bugünlere ulaştığım için mutluyum. Darısı sizlere inşallah, buraya 20. Hhaftamda yazmıştım bugünlere gelebilmeyi hayal dahi edemiyordum. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.
Mutlu sonlu hikaye, maşallahKızlar hastanedeyim hepiniz duamlarımdasınız
Sizlerinde öyle olacak inş inanıyorumMutlu sonlu hikaye, maşallah
Günaydın, siteye girdim uyku tutmadı mesajınızı gördüm. Benim naçizane bildiğim açılma ve kısalığın aynı şey olmadığı. Evham yapmayın 20+6 haftalık hamileyken benim kısalığım 27mm çıkmıştı. Yani sizden daha kötüydü. Serviksin yani rahim ağzının açılması başka bir durum kısalığın olması başka. Doktorunuz kapalı diyorsa rahim ağzı kapalıdır. İlaçlarla ve istirahat ile aynı da kalabiliyor kısalık ölçüsü kimisinde uzayabilir de. Bir tanıdık hemşire 20. haftasında 26mm çıktığını kısalığın, fitil ve iğne ile 38.haftaya geldiğini sezeryan ile doğurduğunu söylemişti. Dikiş yani serklaj da yokmuş. Kısalığı ilaçlarla 30mm kadar uzamış.Herkese günaydn tüp bebekle hamile kaldm sizlere birsey sormak istiyorum 20 haftalık gebeyim ve rahim uzunlugum 30 mm cikti 1 ay once 40 mm di fazla mı acilma olmus evham yapmali miyim progestan fitil kullanıyorum dr kapalı dedi ama kendi doktorum degildi ilk kez gittigim bir perinatologtu ne dersiniz
Çok geçmiş olsun serklaj yok sanırım sizde de (benimde yok). Bu başlıkta bir arkadaş vardı. Rahim kısalığı 0.50mm e düşmüştü ama son haftalarındaydı. 4 hafta bu kısalık ile dayanmış sonunda da ya 37 ya 38.haftada doğum yaptığını yazmıştı. Yani durabilir de bebek sancı yoksa, kanaman yoksa, suyun gelmezse inşallah bekler 34 olur hiç olmazsaHerkese merhaba 28 haftada rahim ağzı kısalmıştı açılmam da olmuştu . Evdeydim Bugün kontrolde yatış verdiler açılmam 3-4 cm kadar 11 mm serviks uzunluğu. Bu şekilde oldu bir iki hafta daha durabilen oldu mu? Sıkı takip ediyolar şu an sancım fln yok.
Teşekkür ederim. Serklaj yok evet kısalıkdan çok açılmayı önemsiyolar . O da artmadı şükür inş 34 görebiliriz ama şu an 32 ye bile razıyım. Doktorumla hedefimiz 34 de ilk etapda ama işte. Ciğer geliştiriciler fln tamamlandı. Sorunsuz atlatırız inş küveze girse bile. Hepimizin yardımcısı olsun inşallahÇok geçmiş olsun serklaj yok sanırım sizde de (benimde yok). Bu başlıkta bir arkadaş vardı. Rahim kısalığı 0.50mm e düşmüştü ama son haftalarındaydı. 4 hafta bu kısalık ile dayanmış sonunda da ya 37 ya 38.haftada doğum yaptığını yazmıştı. Yani durabilir de bebek sancı yoksa, kanaman yoksa, suyun gelmezse inşallah bekler 34 olur hiç olmazsaRabbim yardımcın olsun inşallah
Anladm cok ama cok tesekkür ederimmGünaydın, siteye girdim uyku tutmadı mesajınızı gördüm. Benim naçizane bildiğim açılma ve kısalığın aynı şey olmadığı. Evham yapmayın 20+6 haftalık hamileyken benim kısalığım 27mm çıkmıştı. Yani sizden daha kötüydü. Serviksin yani rahim ağzının açılması başka bir durum kısalığın olması başka. Doktorunuz kapalı diyorsa rahim ağzı kapalıdır. İlaçlarla ve istirahat ile aynı da kalabiliyor kısalık ölçüsü kimisinde uzayabilir de. Bir tanıdık hemşire 20. haftasında 26mm çıktığını kısalığın, fitil ve iğne ile 38.haftaya geldiğini sezeryan ile doğurduğunu söylemişti. Dikiş yani serklaj da yokmuş. Kısalığı ilaçlarla 30mm kadar uzamış.
İnşallahTeşekkür ederim. Serklaj yok evet kısalıkdan çok açılmayı önemsiyolar . O da artmadı şükür inş 34 görebiliriz ama şu an 32 ye bile razıyım. Doktorumla hedefimiz 34 de ilk etapda ama işte. Ciğer geliştiriciler fln tamamlandı. Sorunsuz atlatırız inş küveze girse bile. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ah çok şükür çok sevindim, Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahSizlerinde öyle olacak inş inanıyorum