- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.561
Merhabalar bende Ceren hanimi dusunuyorum ancak henuz gidip konuşmadım, doğum için fiyat bilgisi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirimAmin
Amin inşallah teşekkür ederim. Bayraklı tınaztepe galen hastanesi doktorum da ceren Gölbaşı. Harika tatlı pozitif ve bilgili biri. Genç yaşına rağmen tecrübesi ve ılımlı yaklaşımı beni çok tatmin etti. Daha öncesinde tecrübeli diye gittiğim doktorların almadığı riski direk aldı. Beraber 10 haftalık süreç geçirdik çok güven verdi. Hastanede yeni ve temiz özellikle ilk zamanlar yenidoğan küvezi olduğu için tercih etmiştim ama gerek kalmadı şükür hastane ekibi de iyi uakınsanız tavsiye ederim
Benimde suyum azalmıştı günde iki bardak havuç sıktım içtim hemen düzeldi bir haftada. Yemeklerini ye güzelce soluna yat dinlen miden de boş kalmasın. bu arada neden kilo verdin ki? Hamile kadın normalde kilo alır. Canını sıkma hemen. 2 haftaya toparlanır diye tahmin ediyorum inşallahBende aşırı dikkat etsem bir haftada düzelme olur mu sence ? Bir haftada eksiye düştüyse 1 haftada artması gerekir herhalde.
O kadar üzgünüm ki
Canım ben nerdeyse 2 yıllık tüp mideliyim ilk 3 ay mide bulantısından verdim. Sonra 2 kilo aldım ama 1 kilo tekrar verdim. Aşırı aşırı sıcaklar, yatarak yemek yemek,birde midemin küçük olması artı eşim yapıyor yemekleri bazen yağı çok oluyordu anlatamama rağmen.Benimde suyum azalmıştı günde iki bardak havuç sıktım içtim hemen düzeldi bir haftada. Yemeklerini ye güzelce soluna yat dinlen miden de boş kalmasın. bu arada neden kilo verdin ki? Hamile kadın normalde kilo alır. Canını sıkma hemen. 2 haftaya toparlanır diye tahmin ediyorum inşallah
Canım üzülme. Bizimki önceleri 1 hafta geriydi çatlatma iğnesi ile oldu o yüzden geç döllenme olmuştu bende pko var. Baya öyle gitti sonra, sonra bi ara bacak boyu kısaydı biraz o geçti sonra karın çevresi geri kaldı, galiba 30. Haftaydı kilosu da geri kalmıştı biraz, bu yazdıklarımı yedim sürekli kırmızı et ve kaşar öZellikle muazzam aldırıyor, 2 kase yoğurt ye, yani proteine yüklen. Proteinsiz beslenince bebek kilo almıyor tecrübeyle sabit, bende böyle oldu yani. Havuç suyu da iç suyu artırıyor, tabi şuanki havuçların suyu çok da çıkmıyor ama olduğu kadar artıkBende aşırı dikkat etsem bir haftada düzelme olur mu sence ? Bir haftada eksiye düştüyse 1 haftada artması gerekir herhalde.
O kadar üzgünüm ki
Ben geri kalınca böyle beslenmeye başladım valla dediğin gibi o yüzden kilo aldım tabiBu arada bizim senle neden kilo aldığımız belli oldubende bu yazdıklarını günlük tüketiyorum en çok kiloyu alanlardan biriyiz bu yüzden sanırım. Bebekler iyi olsunda ben razıyım
Bizimde aynı çatlatma iğnesi ve aşılama ile oldu bende de pko var.kese geç göründü falan.Canım üzülme. Bizimki önceleri 1 hafta geriydi çatlatma iğnesi ile oldu o yüzden geç döllenme olmuştu bende pko var. Baya öyle gitti sonra, sonra bi ara bacak boyu kısaydı biraz o geçti sonra karın çevresi geri kaldı, galiba 30. Haftaydı kilosu da geri kalmıştı biraz, bu yazdıklarımı yedim sürekli kırmızı et ve kaşar öZellikle muazzam aldırıyor, 2 kase yoğurt ye, yani proteine yüklen. Proteinsiz beslenince bebek kilo almıyor tecrübeyle sabit, bende böyle oldu yani. Havuç suyu da iç suyu artırıyor, tabi şuanki havuçların suyu çok da çıkmıyor ama olduğu kadar artık
Evet insan erken doğarsa bari kilosu iyi olsun istiyor. Ölçüler 2 haftaya kadar sapması normalmiş aslında bu arada, beslenmene dikkat et toparlanırsın ben eminim. Vitaminlerini de düzenli kullan. Kaşar özellikle çok etkili ben en çok onu yedim bir de ceviz. Diğerlerini de gün içine dağıt, sebzeden ziyade et tavuk ye, inşallah yakalayacaktır gününüBizimde aynı çatlatma iğnesi ve aşılama ile oldu bende de pko var.kese geç göründü falan.
Hatta bizimde fl hep bir tık kısaydı, gelişim olarak1 hafta gerideydi normalde, ayrıntılıdan sonra biraz yaklaşmıştı kendi haftasına. Benim drda ona göre hesaplayalım artık dedi, şimdi o düzeltmeye göre bile 2 hafta geride.
Saat kurmuştum bir şeyler yemek için, bir kase yoğurt ve tahin pekmez yedim.
Havuç şimdi yoktur diye organik taze sıkın diye internette araştırdım migrosta varmış portakal havuç karışık içinde şeker falan yok konsantre değil. Onu aldık içiyorum sık sık, birde dr ayran iç dedi
İnşallah düzelir çok üzülüyorum çünkü, erken doğmasın diye üzerine düşerken şimdi böyle olması
İnşallah yakalar canım, sadece karın çevresi geride kalınca dr gelişmiyor dedi.Evet insan erken doğarsa bari kilosu iyi olsun istiyor. Ölçüler 2 haftaya kadar sapması normalmiş aslında bu arada, beslenmene dikkat et toparlanırsın ben eminim. Vitaminlerini de düzenli kullan. Kaşar özellikle çok etkili ben en çok onu yedim bir de ceviz. Diğerlerini de gün içine dağıt, sebzeden ziyade et tavuk ye, inşallah yakalayacaktır gününü
Bu arada maşallah haftan 37 yazıyor sende hayırlısıyla geldin sonuna, Allah bir ayazda kurtarsın inşallah. ⚘Evet insan erken doğarsa bari kilosu iyi olsun istiyor. Ölçüler 2 haftaya kadar sapması normalmiş aslında bu arada, beslenmene dikkat et toparlanırsın ben eminim. Vitaminlerini de düzenli kullan. Kaşar özellikle çok etkili ben en çok onu yedim bir de ceviz. Diğerlerini de gün içine dağıt, sebzeden ziyade et tavuk ye, inşallah yakalayacaktır gününü
İnşallah biraz özen gösterirsen bir haftada düzelir bence de, benim özenle yediğim hafta ile özensiz yediğim hafta arasında bayağı fark olmuştuBu arada maşallah haftan 37 yazıyor sende hayırlısıyla geldin sonuna, Allah bir ayazda kurtarsın inşallah. ⚘
İnşallah canım ya çok üzülüyorum kuzucum beslenememiş diyeİnşallah biraz özen gösterirsen bir haftada düzelir bence de, benim özenle yediğim hafta ile özensiz yediğim hafta arasında bayağı fark olmuştu
Anladım canım inşallah düzelir yetişir haftasına, yiyorum içiyorum bakalım nasıl olacak.Mcz09 canım az evvel doktordan geldim kilodan açılınca konu sordum ilkten annenin yemesiyle alakası yok dedi ama hiç almamış aksine vermiş diyince o zaman yemesi lazım cünkğ en az 6 kilo almalıydı dedi bende senin gibi kilo hiç almadığım zaman bebek geride çıktı yemeye başlayınca haftasınu yakaladı yani canını sıkma yemene bak kilo almak şartmış
Canım benim de carsamba sanırım ama sancı olursa erken olacak bakalımAnladım canım inşallah düzelir yetişir haftasına, yiyorum içiyorum bakalım nasıl olacak.
Senin durumlar nasıl,nasipse doğum ne zaman?
Hadi bakalım az kalmış hakkında hayırlısı olsun inşallah, Allah bir ayazda kurtarsın⚘Canım benim de carsamba sanırım ama sancı olursa erken olacak bakalım
Cümlemizi canım inş Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınHadi bakalım az kalmış hakkında hayırlısı olsun inşallah, Allah bir ayazda kurtarsın⚘
Saol canım amin inşallah darısı sizlereBu arada maşallah haftan 37 yazıyor sende hayırlısıyla geldin sonuna, Allah bir ayazda kurtarsın inşallah. ⚘
İnşallah inşallah hayırlısıyla sağlıcaklaSaol canım amin inşallah darısı sizlere
Onlar bende hep oluyor 30 dan beri doğurmadığıma göre normal demekkiGünaydın hanımlar bugün sabah kahvaltı yaparken sırtımdan belime doğru bir ağrı girdi. Adeta bıçak saplamış gibi sivri bir şey batmış gibi. Biraz yürüdüm evin içinde düzeldi. Çok korkuyorum sanırım sancılar yokluyor.. Daha erken amayarın 32 olacağız