- 8 Ağustos 2017
- 179
- 258
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.201
Çok şükür 34 bitti demi kilo almıyorsa doğsa daha iyi değil mi zaten ciğerler falan gelişmiştir ben de iyiyim çok şükür bende hala doğurmadım
Doğru haklısın ciğerler için ne kadar dursa kar bende ufak tefegim benim bebek de ufak geliyor bana kilo sonra da alınır zayıf doğan bebekler sonrasın da gerçekten güzel kilo alıyor bakarsın 38 olurEvet bitti şükürsuyum ve plesanta akışı normal olduğu için almıyorlar. Ciğer için ne kadar dursa kardır birde emme refleksi için tabi. Kendim de minyonum öyle düşünüyorlar. Sağlıklı olsunda kiloyu toparlarız inş 36 yıda buluruz inş hedefler asla bitmiyor
Çok şükür arkadaşlar, inşallah her şey yolunda gidecekDoğru haklısın ciğerler için ne kadar dursa kar bende ufak tefegim benim bebek de ufak geliyor bana kilo sonra da alınır zayıf doğan bebekler sonrasın da gerçekten güzel kilo alıyor bakarsın 38 olurinanmak lazım nerden nereye geldik
Kaçıncı haftadasın inş herkes için iyi olacakÇok şükür arkadaşlar, inşallah her şey yolunda gidecekİnşallah bizim için de öyle olur, bana da zaman pek geçmiyor bu ara.
Çok şükür arkadaşlar, inşallah her şey yolunda gidecekİnşallah bizim için de öyle olur, bana da zaman pek geçmiyor bu ara.
Doğru haklısın ciğerler için ne kadar dursa kar bende ufak tefegim benim bebek de ufak geliyor bana kilo sonra da alınır zayıf doğan bebekler sonrasın da gerçekten güzel kilo alıyor bakarsın 38 olurinanmak lazım nerden nereye geldik
Bende bir kere kucaklasaydım keşke diye çok pişmanım, 5 saniyelik gördüm sadece.Birden aklıma geldi düşününce v
Birden düşününce aklıma geldi vefat eden kızımı çok merak ediyorum görmek istememiştim ama şimdi
Keske görseydim diyorum bir taraftan görmediğin daha iyi
Oldu diyorum karışık duygulardayım
Yani biraz daha sakin geçirebilseydim keşke şu geçen haftaları,hamileliğin tadını çıkaramadan buraya kadar geldim. Hayırlısıyla sağ salim kavuşalım,artık anneliğin tadını çıkarırım.Yangınlara çok üzülüyorum Allah bin beter etsin inş .. nasip artık bazen diyorum belki haftasın da doğacak başka bişey engel olacak hayata gelmesine o yüzden saymak istemiyorum artık . Klasik cevap keşkeler hep geri de kalıyor desen de değişen bişey yok şu ara ayaklandım diyorum suan doğum olsa derim ki keske az daha yatsaydım bunun pişmanlığı olur mu diye düşünüyorum ama artık yatmak istemiyorum zor geliyor senin varmı keşken muhabbet edelim
27+3 teyim henüz bu zamana geldiğim için de şükrediyorum tabi.Kaçıncı haftadasın inş herkes için iyi olacak
İnş takip altındayız bunu bilmek güzelÇok şükür arkadaşlar, inşallah her şey yolunda gidecekİnşallah bizim için de öyle olur, bana da zaman pek geçmiyor bu ara.
Nasip belli olmaz sorma sıcaklar çok zorluyor Allah yardımcımız olsunİnş her ne kadar bana 38 imkansız gelsede nasip kısmetHepimiz sağlıcakla kurtulalım inş kolay zamanlar geçirmedik birde sıcaklar yanıyorum
Zor olan kıymetli olur ya öyle düşün inş sağ Salim kavuşacağızYani biraz daha sakin geçirebilseydim keşke şu geçen haftaları,hamileliğin tadını çıkaramadan buraya kadar geldim. Hayırlısıyla sağ salim kavuşalım,artık anneliğin tadını çıkarırım.
Amin napalım insanlar kocaman çocuklarını kaybediyor onları görüp şükredeceğizBende bir kere kucaklasaydım keşke diye çok pişmanım, 5 saniyelik gördüm sadece.
O anki psikolojimle düşünemedim hiç sarılmayı kucaklamayı falanAllah ım karnımızdakilere ömür versin inşallah
İlk hedefe ulaştın artık canım inşallah zamanında gelicek pozitif bir hikaye olacakKızlar durumlar nasıl nasılsınız benim 34 bitti rahim de baskı ağrı durumu oluyor son bir Ay bakalım nerde bitecek hikayem
Aynen canım bebek arabaları fiyatı uçmuş bildiğinİlk hedefe ulaştın artık canım inşallah zamanında gelicek pozitif bir hikaye olacak
Ben de 32 yi bitiriyorum, yarın 33 olacağım, ama zaman geçmiyor. Yangınlar, ülkenin hali beni psikolojik olarak çökertti, hep yatmanın verdiği sıkıntı dışında. Evde annem var ama yine de kendi düzenim istediğim gibi olmuyor, bazen dayanamayıp ufak şeyleri yapıyorum sonra pişman oluyorum ama napayım batıyor sanki bana. Aşağı tarafımda hep bi ağrı batma falan var, bir de kasılmalarım hergün olmaya başladı yine sanırım kısalma yaşıyorum veya hunileşmem artıyor, haffaya kontrolüm bakalım ne olacak. Bunun dışında bebek arabaları fiyatlarına bakıyorum tekrar moralim bozuluyor
30 sonrası daha hızlı geçiyor maşallah baya ilerlemişsin27+3 teyim henüz bu zamana geldiğim için de şükrediyorum tabi.
Benim rahim boyu. 24. Haftalardan sonra 25 mm suan 34,5 hafta oldu açılmam da vardı düşün gelemem diye bişey yok İnan öncelikle ki olsunTekrar merhabadoktor kontrolünden geldim. Biraz moralim düşük.. Rahim kısalığımı önce 2 daha sonra 2.3 ölçtü en son 2.8 ölçülmüştü farklı bir doktor tarafından. Arada sadece 13 gün var.. Bu ölçüyor 30'ları görür müyüm dedim, doktor da ölçüsü 1 olup zamanında doğuran hastam vardı dedi. Serklajı sordum bir kez daha sana sakıncalı olumsuz etkisi olabilir dedi. Şuan istediğimiz haftaya geldik buna şükür üstünü gördüğümüz her hafta kâr olacak istirahate devam dedi. Bir de tekrar akciğer iğnesi yapıldı. Tek doz şeklinde ilk 24. Haftada çift doz olmuştum. Aşağıda batma çıkmalar oluyor dedim rahim kasılması dedi ultrasonda da gösterdi rahim ağzımda v şekli gibi bir görüntü vardı. Hunileşme dedikleri bu dedi. Yani veelhasıl kelam.. Dua etmeye yatmaya devam inşallah bende 33leri 35leri görürüm, görebilirim