-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.181
Olumlu sonuç alan çokMerhaba. Bir sey sora bilirmiyim? 28 haftalik hamileyim dun gun boyunca karnimda sertlesmeler oldu ve asagiya baski hiss etdim ve arasira rahimde anlik agrilar vardi.Bu gun doktora gittim rahim agzi uzunlugu 31mm olculdu doktorum kisaldigini ama acilma olmadigini soyledi pesser halka konulacagini soyledi. Fitil bide magnezyum yazdi.Bu arada bu 2ci hamileligim.Ilk hamileligimde hic bir problemim olmamissti 39 haftasinda dogum yapmisdim. Size ve bilgisi olan arkadaslara sormak istedigim acaba bu pesser denilen sey etkili olurmu kisalmaya karsi ?
Bana 750 TL dediler gebelik varmi diye sordular yok dedim hamilelere fiyat daha farklıymış azmi cokmu onuda sormak aklıma gelmedi hiçMuayenesi ne kadar ben de bşr dönem gitmeyi düşündüm allahtan son evre geldim bu ana kadar
Sağ ol canım bizim yakadaymış zaten sen gittiğinde izlenimlerini aktarırsınMerhaba kusura bakma yeni gördüm gitcektim doktor Melih güven atahan alanında iyi diyorlar bakalım bı gideyim ne dicek ona göre haber veririm sanada
Sırt üstü yatınca gerilme normal pozisyon kaynaklı, seninki kasılma değil, olsa hissedersin emin ol, idrara çıkma isteği rahim büyümesinden dolayı, bende 25. Haftadan beri var o doktor öyle söylemişti, yani evham yapma çok şükür kasılman falan olmuyorBen anlamıyorum ne olduğunu, sağa sola yatıyorum karnım verdiğim kilolardan dolayı deforme olmuş halde diye yayılıyor yatağa
Sağdan sola veya soldan sağa dönerken bir süre sırt üzeri yatıyorum. O arada göbeğim sert ama ağrı vermiyor yan dönünce yine yayılıyor.
Bugün ilk defa yan dönükken sertlik hissettim sol tarafta, sanki bebek dönmüş sırtını uyuyor gibi.
Yinede ağrı yapacak nefesimi kesecek kadar sıkıntılı değildianlamıyorum yani ama sırt üzeri uzun kalınca idrara çıkma isteği oluyor.
İnşallah kasılma değildir, aşırı sıcak suyu da artık çok içebiliyorum ondan da olabilir. İnsanın bilmediği bir şey hakkında sakin kalması mümkün olmuyormuşSırt üstü yatınca gerilme normal pozisyon kaynaklı, seninki kasılma değil, olsa hissedersin emin ol, idrara çıkma isteği rahim büyümesinden dolayı, bende 25. Haftadan beri var o doktor öyle söylemişti, yani evham yapma çok şükür kasılman falan olmuyor
Beklenen tutarlarBana 750 TL dediler gebelik varmi diye sordular yok dedim hamilelere fiyat daha farklıymış azmi cokmu onuda sormak aklıma gelmedi hiç
İnşallah canım hamileyken doktora gitmek çok heycanliydi şuan gitmek çok anlamsız geliyor ama yapcak bişey yok.Beklenen tutarlarama sonu iyi olsun güzel sonuçlar alırsın inş
Olsun bende kaybımdan sınra sürekli testler yaptıryordum inş sonraki hamileliğine hazırlık yapıyorsun gibi düşün kafan için rahat şekilde tekrarını nasip edecek Allahİnşallah canım hamileyken doktora gitmek çok heycanliydi şuan gitmek çok anlamsız geliyor ama yapcak bişey yok.
Günde kaç kere oluyor canım? Benim 10 civarı. Bir de bebek çok aşağıda oynuyor ayakları aşağıda.seninki ne durumda
Sertlik 45 saniye civarı sürüyor fakat öncesinden nefesimi kesiyor alttan bir ağrı giriyor en son kaskatı kesiliyorBenim de aynı şekilde hep aşağıda hareket hissediyorum, onu sordum doktora makat duruşta olduğu için öyle hissetmen normal dedi. Sanırım hissettiğim ayakları değil de elleri.
Adalatı 4 kere içiyorum ben, iyi geliyordu aslında ama dün 4 kere falan kasılmam oldu. Sizin kasılma olunca ne kadar sürüyor? Karnımın sertliği çok kısa sürede geçmiyor.
Tamam cnm mutlakaSağ ol canım bizim yakadaymış zaten sen gittiğinde izlenimlerini aktarırsın
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim, şuan gelse bile yüzde 99 yaşar artık Allahın izniyleKızlar durumlar nasıl nasılsınız benim 34 bitti rahim de baskı ağrı durumu oluyor son bir Ay bakalım nerde bitecek hikayem
Maşallah canım inşallah hikayen tam zamanında küvöze ihtiyaç kalmayacak şekilde bitecek. Bebeğinle beraber çıkacaksın hastanedenKızlar durumlar nasıl nasılsınız benim 34 bitti rahim de baskı ağrı durumu oluyor son bir Ay bakalım nerde bitecek hikayem
34+2 canım evet çok şükür geldim bu güne ama zaman geçmiyor artık sanki senin de 30 az kalmış 30 gelince insan psikolojikmen rahatlıyorGözün aydın canım senin adına çok sevindim, şuan gelse bile yüzde 99 yaşar artık Allahın izniylebende durumlar belli değil 27+2 olduk. 7 hafta daha idare etmem gerek.vakit geçmiyor. Koskoca 7 hafta gözümde büyüyor. Seninki 35+0 mı oldu bugün o zaman?
Yangınlara çok üzülüyorum Allah bin beter etsin inş .. nasip artık bazen diyorum belki haftasın da doğacak başka bişey engel olacak hayata gelmesine o yüzden saymak istemiyorum artık . Klasik cevap keşkeler hep geri de kalıyor desen de değişen bişey yok şu ara ayaklandım diyorum suan doğum olsa derim ki keske az daha yatsaydım bunun pişmanlığı olur mu diye düşünüyorum ama artık yatmak istemiyorum zor geliyor senin varmı keşken muhabbet edelimMaşallah canım inşallah hikayen tam zamanında küvöze ihtiyaç kalmayacak şekilde bitecek. Bebeğinle beraber çıkacaksın hastaneden
Bizim burda hava çok sıcak,yangınlar devam ediyor. Yatıyorum öyle evde, kontrolümüz 11 inde nasip olursa 6.ayımız bitmiş olucak inşallah.
Sana bir soru hem maksat muhabbet olsungeriye dönüp bakınca keşke yapmasaydım veya yapsaydım dediğin bir şey var mı?
Birden düşününce aklıma geldi vefat eden kızımı çok merak ediyorum görmek istememiştim ama şimdiMaşallah canım inşallah hikayen tam zamanında küvöze ihtiyaç kalmayacak şekilde bitecek. Bebeğinle beraber çıkacaksın hastaneden
Bizim burda hava çok sıcak,yangınlar devam ediyor. Yatıyorum öyle evde, kontrolümüz 11 inde nasip olursa 6.ayımız bitmiş olucak inşallah.
Sana bir soru hem maksat muhabbet olsungeriye dönüp bakınca keşke yapmasaydım veya yapsaydım dediğin bir şey var mı?
S starrdustt canım nasılsın merak ettim
Çok şükür 34 bitti demi kilo almıyorsa doğsa daha iyi değil mi zaten ciğerler falan gelişmiştir ben de iyiyim çok şükür bende hala doğurmadımCanım çok şükür hala doğurmadım. Ama karnım taş gibi devamlı kasılmalarım var. Nst de ufak ufak sancılar çıkıyor.. bekliyoruz bir gün Bİle kardır1 haftalda yine kilo almamış yine çok şükür bugünlere geldik. Sen nasılsın?