- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.161
Evet, bende çok üzülüyorum gördükçe. Buradaki bizim karşımızda 3 gündür kesintisiz yanıyor.İnşallah
Yangın devam ediyormuş, dün Ören tarafından Marmaris yangını görülüyor dediler. Bodrum konusunda duyumum yok. Gerçekten çok can acıtıcı bir sürü canlı telef oldu ağaçlar yok oldu. Etkilenen insanları gördükçe tv de canım yanıyor. İnşallah söndürülür bir an önce.
Allah yardımcıları olsun inşallahEvet, bende çok üzülüyorum gördükçe. Buradaki bizim karşımızda 3 gündür kesintisiz yanıyor. Eki Görüntüle 2894669
Amin inşallah, hayırlı olsun ataman nereye verildin? Öğretmenlik zor iş valla kaç yaşındasınız bilmiyorum ama önünüzde saygıyla eğilip ellerinizi öpüyorumAllah yardımcıları olsun inşallahköylülerin, orman ekiplerinin, itfaiye ekiplerinin
SağolasınAmin inşallah, hayırlı olsun ataman nereye verildin? Öğretmenlik zor iş valla kaç yaşındasınız bilmiyorum ama önünüzde saygıyla eğilip ellerinizi öpüyorum
Bereketiyle gelir diyorlar ya tamda bu oluyor. Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah ⚘Sağolasın30 yaşındayım, milasta bir okula geldim 2 yıldır uğraşıyorduk yer yoktu burada benim branşımda. Başka bir ilçedeydi kadrom hatta çocuk olunca nasıl olcak diyordum zor olacaktı uzaklıktan dolayı. Şimdi en azından uzaklık kısaldı milasın bir mahallesindeki okula tayin oldum.
Kesinlikle katılıyorumBereketiyle gelir diyorlar ya tamda bu oluyor. Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah ⚘
İnşallah sıkıntısız 37yi görürsün görürüz canımMerhaba kızlar yangınlar için çok üzgünüm tema vakfına bağış yaptım ama yeni dikilecek ağaçlar eskilerinin yerini tutmayacak biliyorum.çarşamba günü kontrol vardı bebeğin suyu biraz azalmış endolden dolayı. Endolü günde 4 e indirdik. İki gündür kasılmalarım aşırı derece arttı stresten mi oluyor bilmiyorum yatmak sanki daha da arttırıyor gibi geliyor.rahim ağzım hala 2 cm sadece dikiş tutuyor.dikişin aşağısı 2 cm. Bebişim büyümüş maşallah 1 kiloyu geçmişiz. Doktorum en az 32yi görmeliyiz dedi.ilk hedef 32 sonra 34 ve 37 dedi.sizin kasılmalar sertleşmeler ne durumda?
Bence de yatmak arttırıyor. Ben pazartesi kontrole gitmiştim gayet iyiydim geçen hafta, çarşambadan beri sertleşmeler tekrar başladı, uzunluğum 2 cm benim de doktor 34 için bu 2 hafta istirahate daha dikkat et dedi, sürekli yatıyorum gibi yani önceye göre hiç ayakta kalmıyorum denebilir ama sertleşmelerim arttı ya anlamadım, benim dikişim yok, en azından 2 hafta daha geçse 34 de bi tık rahatlıcakmışız öyle dedi doktor. Su azalması için de havuç suyu içiyorum ben, benim de sınırda gibiydi çünkü, bir de bebek 1800 gr idi ama sanki biraz az geldi doktora, kötü değil ama bikaç gün geri dedi. Haftalar geçtikçe stresim azalacağına artıyor, beşikle arabayı alalım dedim, ama onlara da ben bakıyorum falan, şu durumda tek başıma bunlarla uğraşmak sinirlerimi bozuyor, bi işi birine söyleyip yaptırmaktan da nefret ediyorum, annem ve eşim bile olsa.Merhaba kızlar yangınlar için çok üzgünüm tema vakfına bağış yaptım ama yeni dikilecek ağaçlar eskilerinin yerini tutmayacak biliyorum.çarşamba günü kontrol vardı bebeğin suyu biraz azalmış endolden dolayı. Endolü günde 4 e indirdik. İki gündür kasılmalarım aşırı derece arttı stresten mi oluyor bilmiyorum yatmak sanki daha da arttırıyor gibi geliyor.rahim ağzım hala 2 cm sadece dikiş tutuyor.dikişin aşağısı 2 cm. Bebişim büyümüş maşallah 1 kiloyu geçmişiz. Doktorum en az 32yi görmeliyiz dedi.ilk hedef 32 sonra 34 ve 37 dedi.sizin kasılmalar sertleşmeler ne durumda?
Canım kasılma bildiğin karnın basketbol topu sert oluyor, ya da çok yersin de karnın şişer sepsert olur onun gibi oluyor. Bir de bebeğin bir yerde toplanıp sertleşmesi var o da sıklığı fazlaysa kasılda sayılıyormuş. Ben bazen nefes nefese kalıyorum bu sertlikten, yan yatınca en rahat ediyorum ama yine geçmiyorİnşallah sıkıntısız 37yi görürsün görürüz canımkasılma nasıl oluyor hangi pozisyondayken oluyor?
Ben olunca anlamıyorum mu acaba? Bazen karnımın sol tarafı sert oluyor, sertliği hissediyorum ama öyle abartı bir ağrı değil. Sırt üstüyken oluyor genelde, kontrole gittiğimde de uzanınca karnım sert gibi.
Bugünde yan dönükken bi sertlik hissettim kasılma mı acaba ya
Dra gidince sorucam ama kontrole daha zaman var
Ben anlamıyorum ne olduğunu, sağa sola yatıyorum karnım verdiğim kilolardan dolayı deforme olmuş halde diye yayılıyor yatağaCanım kasılma bildiğin karnın basketbol topu sert oluyor, ya da çok yersin de karnın şişer sepsert olur onun gibi oluyor. Bir de bebeğin bir yerde toplanıp sertleşmesi var o da sıklığı fazlaysa kasılda sayılıyormuş. Ben bazen nefes nefese kalıyorum bu sertlikten, yan yatınca en rahat ediyorum ama yine geçmiyor
Teşekkür ederim moralin için çok zor çok acı ama insan dayanıyor umarım bnde bir an önce adetini olurum yenidi olur Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki ilki olunca 2.cide ölçüm olmasını hiç
Merhaba kusura bakma yeni gördüm gitcektim doktor Melih güven atahan alanında iyi diyorlar bakalım bı gideyim ne dicek ona göre haber veririm sanadaCanım ben de İstanbuldayım doktorun ismini paylaşabilir misin bir bakayım ben de
Günde kaç kere oluyor canım? Benim 10 civarı. Bir de bebek çok aşağıda oynuyor ayakları aşağıda.seninki ne durumdaBenim de 27. Hafta endolden dolayı su alt sınırdan biraz az. Adalatı 4e çıkarınca Kasılmalarım biraz rahatlamıştı sanki benim dün biraz fazla oturur kaldım akşam çok kötüydü bi saat falan sürdü kasılma.
Bende internetten takip ediyorum iyi bir doktor ne zaman soru sorsam cevap veriyor inş olumlu sonuçlar alırsınızMerhaba kusura bakma yeni gördüm gitcektim doktor Melih güven atahan alanında iyi diyorlar bakalım bı gideyim ne dicek ona göre haber veririm sanada
Benim. De 34 bitti bende de oluyor arada ama 34 gördüm ya pek takılmıyorum 35 sonrası da daha rahat olurum herhaldeCanım kasılma bildiğin karnın basketbol topu sert oluyor, ya da çok yersin de karnın şişer sepsert olur onun gibi oluyor. Bir de bebeğin bir yerde toplanıp sertleşmesi var o da sıklığı fazlaysa kasılda sayılıyormuş. Ben bazen nefes nefese kalıyorum bu sertlikten, yan yatınca en rahat ediyorum ama yine geçmiyor
İnşallah canım gidicem bakalım inşallah tanıyı koyar en azından içim rahat eder muayenesi biraz pahalı ama yapcak bişey yok en azından hiç kötü yorum okumadimBende internetten takip ediyorum iyi bir doktor ne zaman soru sorsam cevap veriyor inş olumlu sonuçlar alırsınız
Merhaba. Bir sey sora bilirmiyim? 28 haftalik hamileyim dun gun boyunca karnimda sertlesmeler oldu ve asagiya baski hiss etdim ve arasira rahimde anlik agrilar vardi.Bu gun doktora gittim rahim agzi uzunlugu 31mm olculdu doktorum kisaldigini ama acilma olmadigini soyledi pesser halka konulacagini soyledi. Fitil bide magnezyum yazdi.Bu arada bu 2ci hamileligim.Ilk hamileligimde hic bir problemim olmamissti 39 haftasinda dogum yapmisdim. Size ve bilgisi olan arkadaslara sormak istedigim acaba bu pesser denilen sey etkili olurmu kisalmaya karsi ?Benim de 27. Hafta endolden dolayı su alt sınırdan biraz az. Adalatı 4e çıkarınca Kasılmalarım biraz rahatlamıştı sanki benim dün biraz fazla oturur kaldım akşam çok kötüydü bi saat falan sürdü kasılma.
Muayenesi ne kadar ben de bşr dönem gitmeyi düşündüm allahtan son evre geldim bu ana kadarİnşallah canım gidicem bakalım inşallah tanıyı koyar en azından içim rahat eder muayenesi biraz pahalı ama yapcak bişey yok en azından hiç kötü yorum okumadim