- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.141
Ben evleneli 6 yıl bitti canım beklemenin ne demek olduğunu biliyorum. Oğlumu kaybettikten sonra bende bir daha hamile kalamam diye korkuyordum adak adamıştım hatta öğrenince kestirdim çok şükür.Ahh ne güzel anlatmissin sanki beni anlatmışsın asla öyle düşünmem hamilesin konuşmak kolay diye bende nasip olur kalırsam bende de aynı korkular olcak ben bu dönemi dua ederek atlattım çünkü insanlar bi süre sonra beni dinlemekten vazgeçtiler ben umut ediyorum yeniden o mucizeyi yasicam Allah nasip ederse hayırlısini istiyorum hep bende zor hamile kaldım 5yil sonra eşim varikosel ameliyatı olmuştu ondan sonra kaldım şimdi bazen diyorum ya olmazsa bazen diyorum hayır bı sorun yok Allah nasip etsin olcak diyorum. Ama nefes aldığımız sürece umut hep var Allah kimseye yaşatmasın. Hangi sehirdesin hangi doktora gidiyorsun dikişi sana hemen hiç beklemeden ölçüm lerin normalde olsa attilarmi
Umudunu kaybetme⚘
Muğla da oturuyorum, ölçümlerim iyiydi ama dr atalım dedi ki bende atılması taraftarıydım
Dikiş atıldığı gün 1 cm açıklık vardı dedi dr, atmasak 1 2 haftaya kaybederdik Allah korusun demişti.
Sen şimdi kafanı dağıt ve acını yaşa.
Sonrası Allah kerim hepsi sırayla oluyor.
Sen nerde oturuyorsun