- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.120
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #106.041
Evet pruloton için gidiyorum ben cesaret edemem kendime iğne yapmaya o yüzden mecbur acile gidip geliyorum.Proluton için mi gidiyorsun ? Ben onu kendim yapıyorum baştan beri, sağlık ocağına gidemem diye
Sıcak su torbası koysan beline veya biraz yürüyüş yapsan geçer mi acaba?? geçmiş olsun. Kasılma sancı gelince ben ayağa kalkıyorum yürüyorum geçiyorKızLar 15 dakika önce bel ağrısı başladı sürekli
Bir ağrı. Kasık ağrısı falan yok. Korkmaya başladım. Hiç hazır değilim. Geçmezse doktora gidicem. Dua edin nolur
30 lara az kalmış evet hastane hepimiz için öyle27 haftalığım sosyalleştiğim tek yer hastane acilleriağlanacak halime güler oldum napayım. Kanama yüzünden gitmezsem iğne için mecbur gidiyorum acile. Eve gelip iğne yapan teyze bıraktı tatile gitti yaz boyu, bende başka hemşire bulamadım
Benimde kasığım ağrıyor yaKızLar 15 dakika önce bel ağrısı başladı sürekli
Bir ağrı. Kasık ağrısı falan yok. Korkmaya başladım. Hiç hazır değilim. Geçmezse doktora gidicem. Dua edin nolur
Hem o hem kan sulandırıcı hemde b12 iğnesi vuruyorum ben,bu halde yürüyemem hergün diye.Evet pruloton için gidiyorum ben cesaret edemem kendime iğne yapmaya o yüzden mecbur acile gidip geliyorum.
Sen cesaretlisin maşallah, o konuda da haklısın bazen 10 dk bekliyorum iğne için. Hemşire tanıdık eve gelince iyiydi hem hiç kasılmıyordum iğne olurken. Haftaya Allah nasip ederse iğne sayım düşecek haftada 1 kez vurulacağım. Şuan haftada 3 oluyorum, bazen 2.Hem o hem kan sulandırıcı hemde b12 iğnesi vuruyorum ben,bu halde yürüyemem hergün diye.
Acilde de bir iğne yapıncaya kadar bir ton laf söyleniyor hemşireler.
Muğladakine değilde buradaki acile gitsem ağrım var desem bir şey yaparlar mı acaba ya?Sen cesaretlisin maşallah, o konuda da haklısın bazen 10 dk bekliyorum iğne için. Hemşire tanıdık eve gelince iyiydi hem hiç kasılmıyordum iğne olurken. Haftaya Allah nasip ederse iğne sayım düşecek haftada 1 kez vurulacağım. Şuan haftada 3 oluyorum, bazen 2.
Mutlaka yaparlar canım ağrın varsa git bekleme. İcapcı doktor vardır hastanede gelir muayene eder.Muğladakine değilde buradaki acile gitsem ağrım var desem bir şey yaparlar mı acaba ya?
Benim ayni o şekilde şekilde, baş dönmesi hariç hepsi var, geçen gaz sancısını kabızlığı doğum sancısı sandım o kadar korktum ki. Benim de aşağıda hareketler genelde en iyi ihtimal göbek deliğinin altında oluyorSelam kızlar bende bu yattığım,evde olduğum süre içerisinde çok saldırganlaştım. Sürekli sinirliyim. Bebek odası için birşeyler almak istiyorum ama bir şey olur diye alamıyorum. 27. Haftanın içindeyim 31-32ye kadar bekleyeceğim muhtemelen kabızlık hazımsızlık mide yanması baş dönmesi kasılmalar bu hafta pik yaptı napacam bilmiyorum
Benim beğendiğim çok kız ismi var yazayım belki aralarında hoşuna giden olurKızlar ben 34 haftanın içindeyiz bebeğim kız ve ben hala bi isim bulamadım ısındığım bir isim yok bana fikir verir misiniz
Canım nasıl oldun iyimisinKızLar 15 dakika önce bel ağrısı başladı sürekli
Canım nasıl oldun iyimisin
Ah ah ben de aynıyım ufak bi kasılma olsa korkuyorum diyorumki hiç hazır değilim daha, inşallah zamanında gelirlerSağol canım epey korktum şükür şu an daha iyim ama sona yaklaştım sanırım. Her ne kadar erken doğum beklesekte hiç hazır değilmişim onu fark ettimbelim ara ara ağrıyor. Takipteyim. Her şeyin hayırlısı
25-27 arasıydı benimKızlar 23+larda uzunluğunuz kaçtı? Hatırlayan varsa yazabilir mi?
Benim 25 - 27 aralığındaydıKızlar 23+larda uzunluğunuz kaçtı? Hatırlayan varsa yazabilir mi?
Benim sen öyleydi. Ben sen Perşembe kontrole gideceğim adalatı 4e çıkarınca iyi geldi sanki kasılmalara maşallah. Ama kabızlığa çözüm bulamadım ve o da ağrı yapıyor.25-27 arasıydı benim