- Konu Sahibi hidennisko
- #106.021
Çok zariflerGülnihal ve mihrimah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zariflerGülnihal ve mihrimah
İşin tuhafı hayatının bir yerinde zaten hiç çıkmıyor yaşamasa da o şekilde yaşamaya da alışıyorsunSen bilirsin ama bence koyma, cennette seni beklesin Ada'n...
Seslendikçe kötü olursun
Ama haftan ileri neden öğrenmedin bende yeni isimleri ağzıma otutturamıyorum sanki amine eslem eliz aklımda ama şu olsun diyemiyorumHasret
Bahar
Ela
Zeynep
Merve
Ben eski isimleri seviyorum.
Yeni tarzlar hoşuma gitmiyor,sağ salim kavuşalım inşallah hepimiz.
Ben cinsiyetini öğrenmedim daha ama isimleri hazır
Orası zaten öyle canım daha fazla acıtmaması için dedim ben. Yoksa hiç birimiz unutmadık kiAllah kimseye vermesin evlat acısınıİşin tuhafı hayatının bir yerinde zaten hiç çıkmıyor yaşamasa da o şekilde yaşamaya da alışıyorsun
Korkudannn amine güzel bence.Ama haftan ileri neden öğrenmedin bende yeni isimleri ağzıma otutturamıyorum sanki amine eslem eliz aklımda ama şu olsun diyemiyorum
Anladım canım,nerden vuracağı belli değil yani. Ben hiç öyle bir his yaşamadım umarım yaşamam da.24 haftalıkken ufak ufak tekmelerini hissettiğimde aşağı doğru vuruyordu. Benim plesanta anterior yani rahim duvarında o yüzden hareketlerini net hissedemiyorum. Bebek ters duruyor denmişti ultrasonda ama 26.haftada baş aşağı pozisyona geçmişti bebek. Şuan hala öyle tekmeler daha yukardan geliyor çünkü. Kasılma toplanma gibi karnımın içinde oluyor hatta batma çıkma hissi oluyor zaman zaman.
Amin canımOrası zaten öyle canım daha fazla acıtmaması için dedim ben. Yoksa hiç birimiz unutmadık kiAllah kimseye vermesin evlat acısını
Valla ben şu desem yalan olur canım, sen dra sorarsın olmadı.Kızlar o kadar darlandım ki eşim beni avm ye götürdü e bebeğe gittik yarım saatten az bakındım alacaklarım vardı aldım ufak tefek sonra yemek yedik o kadar tuhaf geldi insan topluluğuna bakıyorum kızlar da bir süslü bir de kendime baktım 34 bitsin kuaföre gidicem diyorum yok birsey olur diyorlar insan farklı şeyler yapmak istiyor 34 sonra ayaklanmam yanlış mı olur sizce
Evet e bebek te herkes o kadar mutlu şekilde alışveriş yapıyordu ki ben gördüğüm beğendiğim herseye korkuyla üzüntüyle yaklaştım zor şeyler gerçekten Allah hayırlısını versin elbet ama insan özeniyorKorkudannn amine güzel bence.
Haftam ilerledikçe korkularım hafifledi zaten benim iki doktor var kadın doğumcu olan yatmama kızıyor perinatolog olan o dönem yat demişti ama bayadır gitmiyorum şimdi ne der bilmiyorum tabi bakalım zaman ne gösterecekValla ben şu desem yalan olur canım, sen dra sorarsın olmadı.
İlerlediği için artık kafan rahat olursa kasılmazsın da belki.
Canım çok düşünüp yorma kendini strese sokma bebeğini anlarsın kasılma olursa yani sonuçta hissedilir diye düşünüyorum. Evet bebeklerin nereden vuracağı belli olmuyor:) Benimki bir aşağıda bir yukarıda hatta baş aşağı pozisyon alması korkutuyor beni. Doktorlar normal dedi hastanedeyken, bebeğin başı rahim kanalına girmediği sürece tabi normalmiş bu duruşu.Anladım canım,nerden vuracağı belli değil yani. Ben hiç öyle bir his yaşamadım umarım yaşamam da.
Buradaki hamilelik takvimlerinde 26.haftadan sonra artık rahim hazırlık yapmak için kasılır yazıyor. Günde 4 defayı geçmezse sıkıntı değil yazıyor.
Ya anlamazsam diyorum kendi kendime
Bütün perinatologlar aynı sanırım:) kendi doktorum evin içinde hareket edebilirsin ufak tefek işlerini yap demişti. Perinatolog mütemadiyen yatacaksın demişti:) bende uydum ona sözünü dinliyor ve sürekli yatıyorum. Arada evin içinde birkaç adım yürümek dışında.Haftam ilerledikçe korkularım hafifledi zaten benim iki doktor var kadın doğumcu olan yatmama kızıyor perinatolog olan o dönem yat demişti ama bayadır gitmiyorum şimdi ne der bilmiyorum tabi bakalım zaman ne gösterecek
Yanlış anlama gözlerim doldu mesajını okuyunca kendimi gördüm.. Avm ye gitmeyi, insan içine karışmayı o kadar özledim ki.. Keyifli keyifli yemek yemeyi.. 34'ü gör, eğer bebeğin kilosu gelişimi yerindeyse arada çıkıp eşinle gezebilirsin bence. Ben olsam öyle yaparım :)Kızlar o kadar darlandım ki eşim beni avm ye götürdü e bebeğe gittik yarım saatten az bakındım alacaklarım vardı aldım ufak tefek sonra yemek yedik o kadar tuhaf geldi insan topluluğuna bakıyorum kızlar da bir süslü bir de kendime baktım 34 bitsin kuaföre gidicem diyorum yok birsey olur diyorlar insan farklı şeyler yapmak istiyor 34 sonra ayaklanmam yanlış mı olur sizce
Merhaba haftamız aynı sanırım bende 27+1' deyim, kadınlar kulübüne göre 28 oluyorum ama benim de kabızlık problemim var aşırı. Kanama oldu çok fena acı hissediyorum. Bu arada geçen hafta eşim kendi başına gidip aldı eşyaların çoğunu bende 30 dan sonra alma taraftarıydım ama. Erken davrandık biraz heyecanla panikle diyelim. Geçen hafta da idrarımda kan gelince korkuyla erken doğum başladı sandık. Sonra da dedik içimizde kalmasın. Allah giydirmeyi sağ salim nasip etsin.Selam kızlar bende bu yattığım,evde olduğum süre içerisinde çok saldırganlaştım. Sürekli sinirliyim. Bebek odası için birşeyler almak istiyorum ama bir şey olur diye alamıyorum. 27. Haftanın içindeyim 31-32ye kadar bekleyeceğim muhtemelen kabızlık hazımsızlık mide yanması baş dönmesi kasılmalar bu hafta pik yaptı napacam bilmiyorum
Evet canım insan basına geçince anlıyor dizinde gelecek o günleriniz bebişlerimizle bol bol gezeriz inşYanlış anlama gözlerim doldu mesajını okuyunca kendimi gördüm.. Avm ye gitmeyi, insan içine karışmayı o kadar özledim ki.. Keyifli keyifli yemek yemeyi.. 34'ü gör, eğer bebeğin kilosu gelişimi yerindeyse arada çıkıp eşinle gezebilirsin bence. Ben olsam öyle yaparım :)
Gerçekten aynılarmış daha garantici davranıyorlar bence kaçıncı haftadasınBütün perinatologlar aynı sanırım:) kendi doktorum evin içinde hareket edebilirsin ufak tefek işlerini yap demişti. Perinatolog mütemadiyen yatacaksın demişti:) bende uydum ona sözünü dinliyor ve sürekli yatıyorum. Arada evin içinde birkaç adım yürümek dışında.
27 haftalığım sosyalleştiğim tek yer hastane acilleri ağlanacak halime güler oldum napayım. Kanama yüzünden gitmezsem iğne için mecbur gidiyorum acile. Eve gelip iğne yapan teyze bıraktı tatile gitti yaz boyu, bende başka hemşire bulamadımGerçekten aynılarmış daha garantici davranıyorlar bence kaçıncı haftadasın
Proluton için mi gidiyorsun ? Ben onu kendim yapıyorum baştan beri, sağlık ocağına gidemem diye27 haftalığım sosyalleştiğim tek yer hastane acilleri ağlanacak halime güler oldum napayım. Kanama yüzünden gitmezsem iğne için mecbur gidiyorum acile. Eve gelip iğne yapan teyze bıraktı tatile gitti yaz boyu, bende başka hemşire bulamadım