- 5 Kasım 2014
- 1.875
- 2.283
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.881
Haftana göre uzunluğun çok kötü değil ki. Benim 28den beri 20 mm hatta ve hiç değişmedi 3 hafadır, üstelik bende dikiş yok ve hunileşme var. İstirahate devam et inşallah birşey olmaz, ben çok kötü görmedim ölçüleriniDoktoruma gidip geldim. Ultrasonda bebeğin kafası servikse dayanmış daha önce ters duruyordu. Kısalığım 2.6 mm çıktı en sonki ile aynı gibi uzunluk.öksürttü o zamanda 2.2 mm çıktı. Nts ye soktu sancı yok 15 gün daha sabret dedi dpktor ama inşallah bebek bekler 28.haftayı. Doktor küvezde de olsa yaşama şansı var 28.haftanın dedi dua edin şun2 hafta sağ salim hiç olmazsa geçsinbir dahhaki randevum 15 gün sonra
Benim de 32 bitti dün 1760 yani arada 100 gr var bişey yok bence kiloya fazla takılmamak lazım doğru verdiğini bile düşünmüyorum ultrasonlarınCanım plesanta akımı normal suyu normal heralde benim gibi minyon o yüzden. Ama erken doğum için az kilolu olsun istiyor insan. 1760 gr olmuş 33. Haftada. Seninki kaç kilo bizim haftalarımız aynı dimi ?
Rabbim zamanında doğmayı nasip etsin inş dayanacak sen istirahatine devam et allahın izniyle bişey olmaz sancı da yok çok şükürDoktoruma gidip geldim. Ultrasonda bebeğin kafası servikse dayanmış daha önce ters duruyordu. Kısalığım 2.6 mm çıktı en sonki ile aynı gibi uzunluk.öksürttü o zamanda 2.2 mm çıktı. Nts ye soktu sancı yok 15 gün daha sabret dedi dpktor ama inşallah bebek bekler 28.haftayı. Doktor küvezde de olsa yaşama şansı var 28.haftanın dedi dua edin şun2 hafta sağ salim hiç olmazsa geçsinbir dahhaki randevum 15 gün sonra
Teşekkür ederim bende de dikiş yok. 20 hafta 6 günlükken de ölçüm aşağı yukarı bu ölçüdeydi 2.7 çıkmıştı şimdi 2.6 çıktı. 95 gündür aşağı yukarı yatıyorum full istirahat, evde yatmasam zaten Allah korusunHaftana göre uzunluğun çok kötü değil ki. Benim 28den beri 20 mm hatta ve hiç değişmedi 3 hafadır, üstelik bende dikiş yok ve hunileşme var. İstirahate devam et inşallah birşey olmaz, ben çok kötü görmedim ölçülerini
Baya ilerlemiş haftanız bence endişelenmeyin ben 28 den sonra rahatlamıştım biraz 30 da daha rahatlıyor insan herhalde 32 de daha iyi olucam. Ben de 27 mm ile başladım ama şuan 20 mmye düştü yine de çok kötü değerlendirmiyor doktor, bakalım inşallah 38 leri gördüğümüz günler de gelirTeşekkür ederim bende de dikiş yok. 20 hafta 6 günlükken de ölçüm aşağı yukarı bu ölçüdeydi 2.7 çıkmıştı şimdi 2.6 çıktı. 95 gündür aşağı yukarı yatıyorum full istirahat, evde yatmasam zaten Allah korusunhastanede kanama yüzünden yatmak zorunda kalıyorum. Şu günleri sağ salim atlatalım inşallah
İnşallah Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBaya ilerlemiş haftanız bence endişelenmeyin ben 28 den sonra rahatlamıştım biraz 30 da daha rahatlıyor insan herhalde 32 de daha iyi olucam. Ben de 27 mm ile başladım ama şuan 20 mmye düştü yine de çok kötü değerlendirmiyor doktor, bakalım inşallah 38 leri gördüğümüz günler de gelir
Çok sevindim, inşallah böyle böyle geçecek. Suyu artırtmak için ekstra bişey yaptın mı?Kızlar doktordan geldim. Geçen sefer bebek az kilo almıştı biraz geriydi, suyu da sınırdaydı. Çok şükür bu hafta güzel kilo almış, suyu da iyileşmiş. Uzunluk sabit 20 mm, hunileşme de aynı yani ilerleme yok, sabit şekilde ilerliyorum. Tedbiren ciğer geliştiricinin ilk dozunu oldum, yarın da 2. Dozu olucam, inşallah gerek kalmaz ama önlem olarak doktor da ben de daha rahat ettik galiba. Şimdilik durumlar böyle bizde, elhamdülillah iyiyiz
İnşallahÇok sevindim, inşallah böyle böyle geçecek. Suyu artırtmak için ekstra bişey yaptın mı?
Rabbim yardımcın olsun inş güzel haberlerle gelGünaydın sabah idrarımda çok kan vardı peçetede de hemen doktorumu aradım. O da araştırma hastanesine git dedi ne olur ne olmaz gözlem altına alsınlar dedi. Şuan yoldayız 1 saat mesafede, tabi bir de prosedür gereği 1 saatten fazla acilde bekletmeleri var şimdi.. Çok korkuyorum bebeğime bir şey olmuşsa diye Erken doğum ihtimalinde ilaçlarla bebeği tutarlar inşallahkurban bayramı gelmiş neyime.. Bayram sonrası taburcu olurum muhtemelen yatış verilşr. Bebeğim iyi olsun bugünler geçsinde bu halimize de şükür.. Çok dua edin ne olur
Geçmiş olsun telaşlanma en azından gözetim altında olursun dualarım seninleGünaydın sabah idrarımda çok kan vardı peçetede de hemen doktorumu aradım. O da araştırma hastanesine git dedi ne olur ne olmaz gözlem altına alsınlar dedi. Şuan yoldayız 1 saat mesafede, tabi bir de prosedür gereği 1 saatten fazla acilde bekletmeleri var şimdi.. Çok korkuyorum bebeğime bir şey olmuşsa diye Erken doğum ihtimalinde ilaçlarla bebeği tutarlar inşallahkurban bayramı gelmiş neyime.. Bayram sonrası taburcu olurum muhtemelen yatış verilşr. Bebeğim iyi olsun bugünler geçsinde bu halimize de şükür.. Çok dua edin ne olur
Teşekkür ederimGeçmiş olsun telaşlanma en azından gözetim altında olursun dualarım seninleŞu zor günlerimizi atlatsaydık hayırlısıyla sağ salim
Geçmiş olsun, neyse şükür aktif değilmiş kanama, uzunluğun iyi, tedbiren yatman iyi olmuş bence için daha rahat eder.Teşekkür ederimyatış verdiler şuan ntsye gireceğim. Doktor baktı rahim kısalığım 2.5 çıktı. İçerde eski de olabilir kanama alanı var dedi. Fakat şuan aktif kanaman yok dedi. Zaten sabahki kanama sonrası kesildi çok şükür. Şuan erken doğum belirtisi yok dedi tedbir amaçlı yatıyorum bayramda buradayız.. Çok dua edin hanımlar ne olur
Kızlar ya benim 2 gündür ciğer geliştirici yapıldıktan sonra başlayan değişik ağrılarım var, leğen kemiğimden bacaklarıma yayılıyor ağrı, hafif de belim ağrıyor. Bu ne şimdi biraz korktum açıkçası doğum sancısıyla ilgisi yoktur dimidün kontrole gittim yeni ama nebileyim iğnenin etkisimi acaba, durulmayacak gibi değil ama var yani baya
inşallah öyledir ya, klima da çarpmış olabilir gerçi tam emin değilim. Ama bebek büyüdükçe dediğin gibi garip ağrılar sancılar oluşuyor, artık zorlanmaya başladım yavaş yavaş.Canım bana 4 doz ciğer geliştirici yapıldı ama öyle bir ağrı hissetmedim hiç bence onunla ilgisi yoktur. Devamlı yatıyoruz ya bazen benimde oluyor belki o yüzdendir. Bebek büyüyor karın genişliyor. Doğum arası adet ağrısı gibi oluyor öyle bir şey değildir merak etme.
S starrdustt kaç hafta oldu senin? Durumun nasıl, her şey yolunda mı?
Göreceksin inşallah, duamız seninle. Bebeğin geriden gelmesinin bi sebebi var mıymış?Canım 33. Haftadayım. Bu haftadan için doktorum doğum olabilir demişti çünkü serviks yok gibi birşey. Çok şükür idare ediyorum. İnş 34 ü de görmek nasip olur bebek zaten 2 hafta geriden geliyor. Hergüne şükrediyorum elimden gelen bu