Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Haftana göre uzunluğun çok kötü değil ki. Benim 28den beri 20 mm hatta ve hiç değişmedi 3 hafadır, üstelik bende dikiş yok ve hunileşme var. İstirahate devam et inşallah birşey olmaz, ben çok kötü görmedim ölçülerini

Canım plesanta akımı normal suyu normal heralde benim gibi minyon o yüzden. Ama erken doğum için az kilolu olsun istiyor insan. 1760 gr olmuş 33. Haftada. Seninki kaç kilo bizim haftalarımız aynı dimi ?
Benim de 32 bitti dün 1760 yani arada 100 gr var bişey yok bence kiloya fazla takılmamak lazım doğru verdiğini bile düşünmüyorum ultrasonların

Rabbim zamanında doğmayı nasip etsin inş dayanacak sen istirahatine devam et allahın izniyle bişey olmaz sancı da yok çok şükür

Teşekkür ederim bende de dikiş yok. 20 hafta 6 günlükken de ölçüm aşağı yukarı bu ölçüdeydi 2.7 çıkmıştı şimdi 2.6 çıktı. 95 gündür aşağı yukarı yatıyorum full istirahat, evde yatmasam zaten Allah korusun hastanede kanama yüzünden yatmak zorunda kalıyorum. Şu günleri sağ salim atlatalım inşallah

Baya ilerlemiş haftanız bence endişelenmeyin ben 28 den sonra rahatlamıştım biraz 30 da daha rahatlıyor insan herhalde 32 de daha iyi olucam. Ben de 27 mm ile başladım ama şuan 20 mmye düştü yine de çok kötü değerlendirmiyor doktor, bakalım inşallah 38 leri gördüğümüz günler de gelir

İnşallah Rabbim bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin dediğiniz gibi 28.hafta dolunca bende psikolojik olarak biraz rahatlarım gibi hissediyorum. Temennim 30 ları hatta 38i görmek hepimiz adına

Çok sevindim, inşallah böyle böyle geçecek. Suyu artırtmak için ekstra bişey yaptın mı?

Çok sevindim, inşallah böyle böyle geçecek. Suyu artırtmak için ekstra bişey yaptın mı?
İnşallah hepimiz için zor günler geçirdik, geçiriyoruz, her geçen gün umuda yaklaşıyoruz. Elbet hepsi bitecek inşallah çok güzel doğum hikayelerimiz olur. Havuç suyu içtim 2 kere, içtiğim suyu arttırdım bir de, doktor havuç suyu iç demişti belki o işe yatamıştır

Günaydın sabah idrarımda çok kan vardı peçetede de hemen doktorumu aradım. O da araştırma hastanesine git dedi ne olur ne olmaz gözlem altına alsınlar dedi. Şuan yoldayız 1 saat mesafede, tabi bir de prosedür gereği 1 saatten fazla acilde bekletmeleri var şimdi.. Çok korkuyorum bebeğime bir şey olmuşsa diye Erken doğum ihtimalinde ilaçlarla bebeği tutarlar inşallah kurban bayramı gelmiş neyime.. Bayram sonrası taburcu olurum muhtemelen yatış verilşr. Bebeğim iyi olsun bugünler geçsinde bu halimize de şükür.. Çok dua edin ne olur

Rabbim yardımcın olsun inş güzel haberlerle gel

Geçmiş olsun telaşlanma en azından gözetim altında olursun dualarım seninle Şu zor günlerimizi atlatsaydık hayırlısıyla sağ salim

Geçmiş olsun telaşlanma en azından gözetim altında olursun dualarım seninle Şu zor günlerimizi atlatsaydık hayırlısıyla sağ salim
Teşekkür ederim yatış verdiler şuan ntsye gireceğim. Doktor baktı rahim kısalığım 2.5 çıktı. İçerde eski de olabilir kanama alanı var dedi. Fakat şuan aktif kanaman yok dedi. Zaten sabahki kanama sonrası kesildi çok şükür. Şuan erken doğum belirtisi yok dedi tedbir amaçlı yatıyorum bayramda buradayız.. Çok dua edin hanımlar ne olur

Geçmiş olsun, neyse şükür aktif değilmiş kanama, uzunluğun iyi, tedbiren yatman iyi olmuş bence için daha rahat eder.

Kızlar ya benim 2 gündür ciğer geliştirici yapıldıktan sonra başlayan değişik ağrılarım var, leğen kemiğimden bacaklarıma yayılıyor ağrı, hafif de belim ağrıyor. Bu ne şimdi biraz korktum açıkçası doğum sancısıyla ilgisi yoktur dimi dün kontrole gittim yeni ama nebileyim iğnenin etkisimi acaba, durulmayacak gibi değil ama var yani baya

Canım bana 4 doz ciğer geliştirici yapıldı ama öyle bir ağrı hissetmedim hiç bence onunla ilgisi yoktur. Devamlı yatıyoruz ya bazen benimde oluyor belki o yüzdendir. Bebek büyüyor karın genişliyor. Doğum arası adet ağrısı gibi oluyor öyle bir şey değildir merak etme.

inşallah öyledir ya, klima da çarpmış olabilir gerçi tam emin değilim. Ama bebek büyüdükçe dediğin gibi garip ağrılar sancılar oluşuyor, artık zorlanmaya başladım yavaş yavaş.

S starrdustt kaç hafta oldu senin? Durumun nasıl, her şey yolunda mı?

Canım 33. Haftadayım. Bu haftadan için doktorum doğum olabilir demişti çünkü serviks yok gibi birşey. Çok şükür idare ediyorum. İnş 34 ü de görmek nasip olur bebek zaten 2 hafta geriden geliyor. Hergüne şükrediyorum elimden gelen bu

Merhaba hanımlar.evlatlariniz sağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah.
Acaba aranızda hem çocuğu olup aynı zamanda serklajli olan var mı?

Göreceksin inşallah, duamız seninle. Bebeğin geriden gelmesinin bi sebebi var mıymış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…