- 8 Ağustos 2017
- 179
- 258
- 35
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.901
Göreceksin inşallah, duamız seninle. Bebeğin geriden gelmesinin bi sebebi var mıymış?
Maşallah bakarsın 34 bile geçmiş allahın izniyleCanım 33. Haftadayım. Bu haftadan için doktorum doğum olabilir demişti çünkü serviks yok gibi birşey. Çok şükür idare ediyorum. İnş 34 ü de görmek nasip olur bebek zaten 2 hafta geriden geliyor. Hergüne şükrediyorum elimden gelen bu
Valla benim bebekte öyleydi su haftaya kadar geçen ölçümleri internette yazılan ölçüde bence de sağlıklı olsun doğduktan sonra illa alıyorlarPlesanta akımı suyum beslenmem normal. Küçük bebek olabilir dedi. Erken doğum riskimiz
Var azıcık kilolu olsa diyor insan ama işte olmayınca olmuyor demek kiçünkü doktorum beslenmeyle çok ilgisi olmaz dedi bebeğin yapısından sanırım. Bende minyonum önemli olan sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Valla benim bebekte öyleydi su haftaya kadar geçen ölçümleri internette yazılan ölçüde bence de sağlıklı olsun doğduktan sonra illa alıyorlar
İnş canım bayram da bir sürpriz yaşamayalım daAynen erken doğum daha riskli durduğu kadar dursun da kilo sonraki problem. İnş küvöze girmeden sağlıcakla alırız kucağımıza
Yapısal da olabilir, benim arkadaşım da minyon bebeği minyon doğdu minyon büyüyor. Ayrıca sonradan da kilo alabiliyorlar, benim bu hafta biraz proteine yüklenince düzeldi mesela, sağlıklı zamanında gelsinler bence kiloya hiç takılmayalım, sütmüş kiloymuş bunlar boş, neler yaşadık o yüzden sağlıkla kavuşmaktan başka dileğimiz yokPlesanta akımı suyum beslenmem normal. Küçük bebek olabilir dedi. Erken doğum riskimiz
Var azıcık kilolu olsa diyor insan ama işte olmayınca olmuyor demek kiçünkü doktorum beslenmeyle çok ilgisi olmaz dedi bebeğin yapısından sanırım. Bende minyonum önemli olan sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Merhaba benim serklajım yok ama ben de bi dönem sertleşme çok yaşadım 20. Haftalardaydı tabi erkenden olur mu bilmiyorum, bence olabiliyor herkeste yine de doktorunuza söyleyin bunuMerhabalar ,size bir şey soracağım 14. haftada önlem amaçlı serklaj yapıldı şuan 16 haftalığız dün gece inanılmaz kasılma yaşadım karında sertleşme ve toplanma oldu . Bu durumu yaşayanlar var mı serklaj sonrası? Daha önceki gebeliğimde serklaj ile 38 haftada doğum yaptım sağlıklı çok şükür, nidilat kullanmıştık sürekli ama bu kez doktorum 20 haftada adalat başlayacağız dedi. Açıkçası bu kadar erken kasılma yaşamamıştım hiç :/
Çok teşekkürler cevabınız içinMerhaba benim serklajım yok ama ben de bi dönem sertleşme çok yaşadım 20. Haftalardaydı tabi erkenden olur mu bilmiyorum, bence olabiliyor herkeste yine de doktorunuza söyleyin bunu
Merhaba benim de serklaj 14. Haftada atıldı öncesinde ve sonrasında da kasılmalar oluyordu şuan 26. Haftadayız ağrılı kasılmalar oluyor 14. Haftadan beri endol kullanıyorum adalat nidilatı bilmiyorum. Hepimiz kasılmalar yaşıyoruz için rahat olsunMerhabalar ,size bir şey soracağım 14. haftada önlem amaçlı serklaj yapıldı şuan 16 haftalığız dün gece inanılmaz kasılma yaşadım karında sertleşme ve toplanma oldu . Bu durumu yaşayanlar var mı serklaj sonrası? Daha önceki gebeliğimde serklaj ile 38 haftada doğum yaptım sağlıklı çok şükür, nidilat kullanmıştık sürekli ama bu kez doktorum 20 haftada adalat başlayacağız dedi. Açıkçası bu kadar erken kasılma yaşamamıştım hiç :/
Evet tam olarak öyle ağrılı kasılmalar oluyor, Endol kullanıyorum serklajdan beri ben de . Çok çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için içimi rahatlattınız, sağlıkla atlatırız inşallah bu günleriMerhaba benim de serklaj 14. Haftada atıldı öncesinde ve sonrasında da kasılmalar oluyordu şuan 26. Haftadayız ağrılı kasılmalar oluyor 14. Haftadan beri endol kullanıyorum adalat nidilatı bilmiyorum. Hepimiz kasılmalar yaşıyoruz için rahat olsun
Geçmiş olsun adalat bilmiyorum ben de endol kullanmıştım, iyi gelmiş sertleşmelerimş azaltmıştı, şuan yine arada oluyor ama baya azaldıÇok teşekkürler cevabınız içindoktoruma da ulaştım sancı daha tehlikeli adalat başlayalım dedi. Dikişe zarar vermesinden korkuyoruz .
Sağ olun size de geçmiş olsunGeçmiş olsun adalat bilmiyorum ben de endol kullanmıştım, iyi gelmiş sertleşmelerimş azaltmıştı, şuan yine arada oluyor ama baya azaldı
Ben de 24. Haftada serklaj oldum o zamandan beri endol ve adalat kullanıyorum. Karın sertleşmesi için bir de magnezyum kullanıyorum. Ama benim de günde 3-4 kez kasılmam oluyor doktorum 10 dkda bir olursa o zaman sıkıntı dedi. Çok yavaş hareket et dedi. Bu kadar çok ilaç içmek de kaygılandırıyor beni ama mecbur kalmasak doktor vermezdi heralde.Sağ olun size de geçmiş olsun
Ben 2 gün önce oldum, 31. Haftada. Daha erken haftalarda kısalma ilerleseydi o zaman yapacaktı ama gerek görmedi bu hafta tedbiren artk yapalım dedi zaten en fazla 34 e kadar yapılması lazımmışBen de 24. Haftada serklaj oldum o zamandan beri endol ve adalat kullanıyorum. Karın sertleşmesi için bir de magnezyum kullanıyorum. Ama benim de günde 3-4 kez kasılmam oluyor doktorum 10 dkda bir olursa o zaman sıkıntı dedi. Çok yavaş hareket et dedi. Bu kadar çok ilaç içmek de kaygılandırıyor beni ama mecbur kalmasak doktor vermezdi heralde.
Arkadaşlar sizlere ciğer geliştirici kaçıncı haftalarınızda yapıldı?
Oğlumda da aynı süreçlerden geçmiştim günde 6 tane Adalat türevi ilaç kullanıyordum o dönem Nidilat veriyorlardı . ona rağmen kasılmalar ufak ufak devam ediyordu çok şükür oğlum sağlıkla zamanında dünyaya geldi 7 yaşında şimdi . Bu kez biraz erken başladı kasılmalar diye endişeliyim ama bir çok arkadaşta da oluyormuş biraz rahatladım açıkçası .Hareketler için de yavaş hareketlerle kalkabilirsin sürekli yatma dedi ama korkuyorum tabi henüz kalkmaya . Magnezyum almıyordum söylediğiniz iyi oldu ona da başlayayımBen de 24. Haftada serklaj oldum o zamandan beri endol ve adalat kullanıyorum. Karın sertleşmesi için bir de magnezyum kullanıyorum. Ama benim de günde 3-4 kez kasılmam oluyor doktorum 10 dkda bir olursa o zaman sıkıntı dedi. Çok yavaş hareket et dedi. Bu kadar çok ilaç içmek de kaygılandırıyor beni ama mecbur kalmasak doktor vermezdi heralde.
Arkadaşlar sizlere ciğer geliştirici kaçıncı haftalarınızda yapıldı?
Aa dikiş mi atıldı canım? Nasıl durumun?Ben 2 gün önce oldum, 31. Haftada. Daha erken haftalarda kısalma ilerleseydi o zaman yapacaktı ama gerek görmedi bu hafta tedbiren artk yapalım dedi zaten en fazla 34 e kadar yapılması lazımmış
Pardon ciğer geliştiriciyi sormuştum ona yazmışsınAa dikiş mi atıldı canım? Nasıl durumun?