Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Bende de oluyordu bşr hafta sonra kontrole gittim rahim boyu 30 mm düşmüştü ama kasılmalarla kramplarla mı alakalı bilmiyorum kontrolünüz varsa yakın zamana alın içinşz rahat etsin
Cok tesekkur ederem cevabiniz icin ❤ Bir sey sorabilirmiyim size kac haftanizda 30 mm oldu peki ? Bi sey yapildimi peki?

Canım Allah analı babalı büyütsün Sütünde gelir inş en kısa zamanda darısı bekleyen tüm annelerin başına inş

Ben çok giremesemde galiba benim suan 35.ci haftamdayim ayin 5.de dikiş alinacak bebeğim geçen haftaki muaynemde 2 buçuk kiloydu ilac olarak sadece progestan magnezyum kullaniyorum progestani da bu hafta bırakmami istedi doktorum önceki dogumlarim sezaryandi bunda inş normal doğum istiyorum rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin inş

Maşallah gözünüz aydin olsn
Süt için kuru incir bana çok fayda etmişti.günde 1 litre suya kuru inciri kaynatip içmiştim .bide eczanede satilan süt arttirici tozlar var oda çok işe yariyo tavsiye ederim

Valla aynı psikoloji bende de var bugün gittim aynı rahim boyu serklaj varsa sorun yapma benim doktor diyor sancı yoksa o seni idare eder

Ooo o zaman kıdemli sensin burda zaten haftan da maşallah çok güzel güzel haberlerini bekliyoruz

Cok tesekkur ederem cevabiniz icin ❤ Bir sey sorabilirmiyim size kac haftanizda 30 mm oldu peki ? Bi sey yapildimi peki?
Yok hayır progestan bşr defa alıyordum ikiye çıktı birde pruloton iğne eklendi o şekilde devam ediyor bugün kontrolüm vardı 22 mm rahim boyu 32 hafta bitti bu ayın sonunu bakalım göre bilecek miyim

Evet canım çok şükür geldim. Dün kontrole gittik zaten serviks 1 in altında. Bebekte kilo almamış yine geriden geliyor. İnş bir hafta daha idare ederde 34 olurum
İnş canım bebek kilo almıyorsa doğsa daha mı iyi beslenmeyle daha iyi kilo alır belki suan kaç kilo

Sende serklaj var mıydı?

Benim dikişim yok, bu biraz beni endişelendiriyor haliyle de bakalım artık ne kadar dayanabileceğiz
Pardon görmemişim mesajı. Ben de 25+2 oldum ama bu ara hiç geçmiyor sanki günler. Yellowpepper ben ilk buraya girdiğimde sen 27. Haftadaydın sanırım bugün sende 31’i görünce bir gülümsedim
Allahım hayırlısıyla kavuşalım

Ya ilk yazdığımda 22. Haftadaydım ben bile inanamıyorum bu haftalara geldiğime, inşallah sonuna kadar gideriz hepimiz, hayırlısıyla sağlıkla senin enfeksiyonun vardı dimi nasıl oldun bi şikayetin varmı dikişle ilgili

Kızlar dogum yapali 24 saati geçti daha 1 damla süt/kolostrum bile gelmedi! Cok sinirim bozuk, internetten nedenlerine bakarken bunu gordum. Diyor ki progesteron hormonu süt uretimini durdurur, plasenta çikinca vucuttan süt salinimi başlar!

Biz o kadar uzun sure progesteron hormonu kullandik ki ya hiç süt üretimimiz olmamişsa küçük aylarda? Süt kanallarda hazır bekler diyorlar ama ya kanallarımızda süt hic oluşamadiysa bu hormon takviyesi yüzünden? Bildiğin taktım buna kafayı

Eklentiler

• IMG_20210717_001414.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…