-
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.841
Cok tesekkur ederem cevabiniz icin ❤Bende de oluyordu bşr hafta sonra kontrole gittim rahim boyu 30 mm düşmüştü ama kasılmalarla kramplarla mı alakalı bilmiyorum kontrolünüz varsa yakın zamana alın içinşz rahat etsin
Kızlar günaydın. Dün saat 18:30'da sancim tuttu. Bi anda aşırı şiddetli, 2 -3 dakikada bir geliyorlardı. Hemen hastaneye geldik. 1 saatlik yolda çok sancı çektim. Arka koltukta kıvrandım, suyum geldi o esnada. Ikınmaya başlamıştım bile arabada. Tutamadım kendimi. Hastanede direk doğumhaneye aldılar ve 20:06'da kızım dünyaya geldi. O kadar hızlı oldu ki damar yolumu bile doğumdan sonra açtılar. Doktor sonradan geldi. Dikişlerim var, zorlaniyorum.
Bebegim 2900 gr olarak 39+4'de doğdu. Emmesi güzel ama benden süt, kolostrum gelmedi. 2 kez mama verdik. Napalim, sağlik olsun diyorum.
Darısı sizlerin başına diyorum güzel annelerim. Ne emekler çekiyoruz Allah sonunu mutlu ve hayır etsin diyorum.
Ben çok giremesemde galiba benim suan 35.ci haftamdayim ayin 5.de dikiş alinacak bebeğim geçen haftaki muaynemde 2 buçuk kiloydu ilac olarak sadece progestan magnezyum kullaniyorum progestani da bu hafta bırakmami istedi doktorum önceki dogumlarim sezaryandi bunda inş normal doğum istiyorum rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin inşKızlar K Karma_Baby de anne olduğuna göre sırada ki
Haftası büyük anne adayımız kim merak ettimbenim 32 bitti bugün doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek henüz ciğer geliştirici vurulmadı bu kontrol de vurmak ister mi bilmiyorum siz ne durumdasınız
Maşallah gözünüz aydin olsnKızlar günaydın. Dün saat 18:30'da sancim tuttu. Bi anda aşırı şiddetli, 2 -3 dakikada bir geliyorlardı. Hemen hastaneye geldik. 1 saatlik yolda çok sancı çektim. Arka koltukta kıvrandım, suyum geldi o esnada. Ikınmaya başlamıştım bile arabada. Tutamadım kendimi. Hastanede direk doğumhaneye aldılar ve 20:06'da kızım dünyaya geldi. O kadar hızlı oldu ki damar yolumu bile doğumdan sonra açtılar. Doktor sonradan geldi. Dikişlerim var, zorlaniyorum.
Bebegim 2900 gr olarak 39+4'de doğdu. Emmesi güzel ama benden süt, kolostrum gelmedi. 2 kez mama verdik. Napalim, sağlik olsun diyorum.
Darısı sizlerin başına diyorum güzel annelerim. Ne emekler çekiyoruz Allah sonunu mutlu ve hayır etsin diyorum.
Valla aynı psikoloji bende de var bugün gittim aynı rahim boyu serklaj varsa sorun yapma benim doktor diyor sancı yoksa o seni idare ederCanım ben de senden sonra geliyorum muhtemelen şuan 30+3 teyim, yarın kontrolüm var bana geçen sefer ciğer geliştirici yapıcam demişti, yarın belli olacak. Yine kontrol öncesi streslerdeyim, bu hafta 2 kere dışarı çıktım, sadece arabayla tabi inip yürümedim öyle ama yine de nedense bi kısalma var gibi hissediyorum inşallah yanılırım
Ooo o zaman kıdemli sensin burdaBen çok giremesemde galiba benim suan 35.ci haftamdayim ayin 5.de dikiş alinacak bebeğim geçen haftaki muaynemde 2 buçuk kiloydu ilac olarak sadece progestan magnezyum kullaniyorum progestani da bu hafta bırakmami istedi doktorum önceki dogumlarim sezaryandi bunda inş normal doğum istiyorum rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin inş
Ben değilim bir arkadaşımız var 35. Hafta da sıra onda inşSensin galibasırayı bozmadan ilerleyelim inşallah.
Allah hepimize sağ salim zamanı gelince kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Oh maşallah 30 lara doğru yol alıyorsun
Yok hayır progestan bşr defa alıyordum ikiye çıktı birde pruloton iğne eklendi o şekilde devam ediyor bugün kontrolüm vardı 22 mm rahim boyu 32 hafta bitti bu ayın sonunu bakalım göre bilecek miyimCok tesekkur ederem cevabiniz icin ❤Bir sey sorabilirmiyim size kac haftanizda 30 mm oldu peki ? Bi sey yapildimi peki?
Canım sen ne durumdasın İzmir’e gidecektinCanım Allah analı babalı büyütsünSütünde gelir inş en kısa zamanda darısı bekleyen tüm annelerin başına inş
Canım sen ne durumdasın İzmir’e gidecektin
İnş canım bebek kilo almıyorsa doğsa daha mı iyi beslenmeyle daha iyi kilo alır belki suan kaç kiloEvet canım çok şükür geldim. Dün kontrole gittik zaten serviks 1 in altında. Bebekte kilo almamış yine geriden geliyor. İnş bir hafta daha idare ederde 34 olurum
Benim dikişim yok, bu biraz beni endişelendiriyor haliyle de bakalım artık ne kadar dayanabileceğizValla aynı psikoloji bende de var bugün gittim aynı rahim boyu serklaj varsa sorun yapma benim doktor diyor sancı yoksa o seni idare eder
İnş sonunu görürüz nasipte varsa dikişte bahaneBenim dikişim yok, bu biraz beni endişelendiriyor haliyle de bakalım artık ne kadar dayanabileceğiz
Sende serklaj var mıydı?Canım ben de senden sonra geliyorum muhtemelen şuan 30+3 teyim, yarın kontrolüm var bana geçen sefer ciğer geliştirici yapıcam demişti, yarın belli olacak. Yine kontrol öncesi streslerdeyim, bu hafta 2 kere dışarı çıktım, sadece arabayla tabi inip yürümedim öyle ama yine de nedense bi kısalma var gibi hissediyorum inşallah yanılırım
Pardon görmemişim mesajı. Ben de 25+2 oldum ama bu ara hiç geçmiyor sanki günler.Benim dikişim yok, bu biraz beni endişelendiriyor haliyle de bakalım artık ne kadar dayanabileceğiz
Ya ilk yazdığımda 22. Haftadaydım ben bile inanamıyorum bu haftalara geldiğime, inşallah sonuna kadar gideriz hepimiz, hayırlısıyla sağlıklaPardon görmemişim mesajı. Ben de 25+2 oldum ama bu ara hiç geçmiyor sanki günler.Yellowpepper ben ilk buraya girdiğimde sen 27. Haftadaydın sanırım bugün sende 31’i görünce bir gülümsedim
Allahım hayırlısıyla kavuşalım
Cok tesekkur ederem. InseAllah bebeginizi sag-salim kucaginiza alirsinizYok hayır progestan bşr defa alıyordum ikiye çıktı birde pruloton iğne eklendi o şekilde devam ediyor bugün kontrolüm vardı 22 mm rahim boyu 32 hafta bitti bu ayın sonunu bakalım göre bilecek miyim