Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Evdeyim 4 gündür antibiyotik kullanıyorum öksürük için. Salı günü kendi doktorumda kontrolümüz var onu beklicem yatıyorum bakalım aminn Allah sonumuzu hayır etsin 32-34 ü bi görseydik en azından

Benim Rahime doğru tekme vuruyordu 25 26 idi sanırım 28 sonra rahatladım sanki şimdi de arada oluyor ama karnım da rahim de hissetmiyorum
Dr idrar torbana vuruyor ayakları aşağıda dedi dün. Hergün illa takılacak bir şey buluyorum ya hayret ediyorum kendime

Aynen olabilir peki bebek hareketleri ne zaman acıtır
Benim Rahime doğru tekme vuruyordu 25 26 idi sanırım 28 sonra rahatladım sanki şimdi de arada oluyor ama karnım da rahim de hissetmiyorumo
Dr idrar torbana vuruyor ayakları aşağıda dedi dün. Hergün illa takılacak bir şey buluyorum ya hayret ediyorum kendime
fazla düşünme stres en büyük düşman bence magnezyum içiyor musun

Benim Rahime doğru tekme vuruyordu 25 26 idi sanırım 28 sonra rahatladım sanki şimdi de arada oluyor ama karnım da rahim de hissetmiyorumo

fazla düşünme stres en büyük düşman bence magnezyum içiyor musun
İçiyorum magosit 365 mg yazıyor.

Hap değil paket toz benim karpuz yiyince tümden sertleşiyor mideyle ilgili diye düşünüyorum bebek sertleşmesi ben de de yok bakalım ileri evre de nasıl olur
İnşallah sertleşme falan olmaz,midenden kaynaklıysa çiğneme tabletleri var onlardan alabilirsin. Hamileyken kullanılıyorlar rennie var,yada gaviscon şurup alabilirsin

Canım benim dr bir ara öyleydi 25-27 haftalar arası aşağıda gibi hissediyordum meğer ayakları ordaymış mesaneme baskı yapıyordu, şimdi de bazen oluyor ama azaldı. Her hafta takılacak birşey bulunuyor biri bitiyor diğeri başlıyor, bu haftalarda da benim karnımın altı acıyor böyle dönerken ya da hareket ederken sanki spora başladığım ilk günki kas ağrısı gibi oluyor.

Kızlar bir de ben bu ara birine muhtaç hissetme duygusuna kapıldım. Annem sağolsun herşeye yetişmeye çalışıyor ama yaş aldıkça tabi onun da gücü bi yere kadar hem kendi evine hem bana yetişiyor, eşim çok yoğun çalışıyor haftasonu o da elinden geleni yapıyor ama ben böyle birine muhtaç olma duygusundan nefret eder oldum ya hiçbişey yapamıyorum yeltensem de eğilip kalkma oluyor illaki onu da yapmak istemiyorum bişey olacak diye, bugün sadece toz aldım onda bile hemen karnım ağrıdı sanki geri yattım. Sizler de böyle hissediyor musunuz? Bir de bazen çok hassas ve alıngan oluyorum, bu halimden de hiç haz etmiyorum

Dönerken benimde oluyor takılmadan durabilsek zaten çok iyi geçecek ama nerde

Aynen bende öyleyim sağ salim doğurayım yanımda kimse kalmasın dicem diyorum.
Yapma canım sende iş falan , bu zamana kadar neler çektik az daha sabret.
Benim herşeyle eşim ilgileniyor yinede içim rahat etmiyor muhtaç olmak zor.

Olmaz mı açılmam var birde ayak tırnaklarımı keserken öyle zorlandım bana kayın validem bakıyor ama suyumu ilacımı banyomu yapıyorum kendim ister istemez duygusallık oluyor kaçıncı haftadasın

Bende de öyle bi alınganlık oluştu ya serklajdan sonra beni şu şu aramadı bi geçmiş olsun demedi diye canımı sıktım falan. Herhalde hormonlar zaten tavan bir de bizim durumun getirdiği ekstra bi psikoloji var bence. Allah yardımcımız olsun.

S starrdustt inşallah oraya gitmen iyi gelir size orada daha için rahat beklersin.

Ben de aynıyım ya diyorumki bitsin bugünler şu evi hortumla yıkıcam resmen. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin hem de çok zor

Olmaz mı açılmam var birde ayak tırnaklarımı keserken öyle zorlandım bana kayın validem bakıyor ama suyumu ilacımı banyomu yapıyorum kendim ister istemez duygusallık oluyor kaçıncı haftadasın
30 dayım canım, ben bazen fena oluyorum ya inşallh sağlıkla güzel günlere kavuşuruz

Ya ona bu süreçte ben de aşırı takıldım açıkçası nebileyim hatta böyle herkes sahte gibi geliyor kimseyle dr pek konuşmak istememe hali başladı, instagramı falan da kapadım hatta. Ekstra progesteron hormonu da alıyoruz bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…