- 20 Haziran 2021
- 127
- 158
- 33
- Konu Sahibi hidennisko
- #105.721
Ben de şu an 30u görmeyi hedefliyorum henüz 24+3.32 leri geride bıraksak hayırlısıyla say say geçmiyor haftalar bende 31 bitirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şu an 30u görmeyi hedefliyorum henüz 24+3.32 leri geride bıraksak hayırlısıyla say say geçmiyor haftalar bende 31 bitirdim
Günaydın canım bizimki planlı serklajdı hastaneden çıktığım gün 5 dakika su dökündüm çıktım,hastane kokusu gitsin diye. Ondan sonra bir 10 15 gün galiba yıkanmadım,ayakta durmamak için. Oturarakta enfeksiyon kapma riski var diye.Kızlar serklajdan kaç gün sonra duş aldınız?
İnş daha da üstleri olacak biraz sabır gerekiyor işte 30 sonra daha rahatlayacaksın inşBen de şu an 30u görmeyi hedefliyorum henüz 24+3.
Yaşadığınız çok normal bence , bende öyleyim 28. Haftadan beri dört duvar içinde yatıyorum bir sağa dön bir sola dön başka bir şey yok, haliyle insan kendini deli gibi dinlemeye başlıyor , az mı hareketleri var , niye şimdi kasılıp duruyor yok kasığımda ağrı var yok karnımın üstünde sancı var , acaba doğum mu başlıyor , belim neden ağrıdı vs ... bunlar insanı psikolojik olarak çok yoruyor . Farkında değiliz belki ama gerginlik var bence üstümüzde , ve insan kaçıncı haftaya gelirde gelsin rahatlamıyor . 32. Haftanın içindeyim ben rahatlamadım hala korku var .Kızlar bir de ben bu ara birine muhtaç hissetme duygusuna kapıldım. Annem sağolsun herşeye yetişmeye çalışıyor ama yaş aldıkça tabi onun da gücü bi yere kadar hem kendi evine hem bana yetişiyor, eşim çok yoğun çalışıyor haftasonu o da elinden geleni yapıyor ama ben böyle birine muhtaç olma duygusundan nefret eder oldum ya hiçbişey yapamıyorum yeltensem de eğilip kalkma oluyor illaki onu da yapmak istemiyorum bişey olacak diye, bugün sadece toz aldım onda bile hemen karnım ağrıdı sanki geri yattım. Sizler de böyle hissediyor musunuz? Bir de bazen çok hassas ve alıngan oluyorum, bu halimden de hiç haz etmiyorum
Yarını sanırım ben suan da da en fazla üç gün dayanıyorum insan terliyor istiyorum bazen bşr haftada yapayım ama olmuyorKızlar serklajdan kaç gün sonra duş aldınız?
Aynılarını yaşıyorum gerçekten kafayla konuşmaktan bir hal olduk, hayırlısıyla şu günler bitseydi. Herhalde 37 de ancak rahatlıcaz tabi ne de olsa diğerleri hepsi erken doğumYaşadığınız çok normal bence , bende öyleyim 28. Haftadan beri dört duvar içinde yatıyorum bir sağa dön bir sola dön başka bir şey yok, haliyle insan kendini deli gibi dinlemeye başlıyor , az mı hareketleri var , niye şimdi kasılıp duruyor yok kasığımda ağrı var yok karnımın üstünde sancı var , acaba doğum mu başlıyor , belim neden ağrıdı vs ... bunlar insanı psikolojik olarak çok yoruyor . Farkında değiliz belki ama gerginlik var bence üstümüzde , ve insan kaçıncı haftaya gelirde gelsin rahatlamıyor . 32. Haftanın içindeyim ben rahatlamadım hala korku var .
Benim ikiz gebelik olunca 37yi göreceğimi sanmıyorum bayramı geçirip 35i görsem şükredeceğim diyebilirim . Hamilelik bizler için çok zor oluyorAynılarını yaşıyorum gerçekten kafayla konuşmaktan bir hal olduk, hayırlısıyla şu günler bitseydi. Herhalde 37 de ancak rahatlıcaz tabi ne de olsa diğerleri hepsi erken doğum
Halen daha tık yok! Doğum başlasın, bebek kanalda iyice ilerlesin diye sabah akşam squat yapıyorum. Denize geldik şimdi, 40 dakika suda kıpırdandım. Hedefim yarın sancılanıp, doğurmak
Ben 31. haftada psikolojik olarak bayağı rahatlamıştım artık. Korkularim azalmişti. Buraya kadar geldik diye çok şanslı hissetmiştim kendimi. İnşallah sizler de bir an önce rahatlarsiniz ve sizin de 39. haftalarinizi konuşuruz.32 leri geride bıraksak hayırlısıyla say say geçmiyor haftalar bende 31 bitirdim
Amin inş sen de hala tık yok sanırım bebişin yeri rahat belli kiBen 31. haftada psikolojik olarak bayağı rahatlamıştım artık. Korkularim azalmişti. Buraya kadar geldik diye çok şanslı hissetmiştim kendimi. İnşallah sizler de bir an önce rahatlarsiniz ve sizin de 39. haftalarinizi konuşuruz.
Hadi bakalım hayırlısı olsun, sancı anında unutmazsan bizlerede dua eder misin⚘Halen daha tık yok! Doğum başlasın, bebek kanalda iyice ilerlesin diye sabah akşam squat yapıyorum. Denize geldik şimdi, 40 dakika suda kıpırdandım. Hedefim yarın sancılanıp, doğurmak
Ben daha öncede bahsetmiştim tüp mideliyim 75le hamile kaldım 70 kiloyum 5.ay bitti.Kızlar kaç kilo aldınız bu arada ben 52 hamile kaldım 60 geliyordum 7 aylıktı doktorum 8 kiloyu çok buldu etraftan da hiç
Kilo almamışsın diyorlar çözemedim Ama gerçekten zayıf duruyorum hatta kilo almaya çalışanlardanım siz de durumlar nasıl
Maşallah vermişsin bile bebek de sorun olmadıktan sonra vermek en güzeli ama ben çok çabuk veriyorum o yüzden yüzüm biraz toplandı hoşuma gidiyorBen daha öncede bahsetmiştim tüp mideliyim 75le hamile kaldım 70 kiloyum 5.ay bitti.
Almadım daha almamak sorun değildir herhalde
Bu gidişte sorucam dra ben daha kilo almadım diye.Maşallah vermişsin bile bebek de sorun olmadıktan sonra vermek en güzeli ama ben çok çabuk veriyorum o yüzden yüzüm biraz toplandı hoşuma gidiyor
Evet gerçekten öyle kimse böyle bir hamilelik hayal etmez tabi, bir de sıcaklara denk geldik daha bi zor sanki. Yine de geçirdiğimiz hergün karBenim ikiz gebelik olunca 37yi göreceğimi sanmıyorum bayramı geçirip 35i görsem şükredeceğim diyebilirim . Hamilelik bizler için çok zor oluyor
Ben şuan 30. Haftadayım 60la hamile kaldım 70 olmuşum ama anlamadığım sadece karnımdan almışım gibi, herkes böyle söylüyor, kilodan ziyade yüzüm baya kötü oldu benim ya kırmızı kırmızı lekeler çıktı, saçlarımı da boyatamadığım için dipler bembeyaz, bugün aynada kendimi epey çirkin buldum, neyse iyi yönden bakalım Allahtan biyere çıkamıyorum evde kendi kendime çirkinimKızlar kaç kilo aldınız bu arada ben 52 hamile kaldım 60 geliyordum 7 aylıktı doktorum 8 kiloyu çok buldu etraftan da hiç
Kilo almamışsın diyorlar çözemedim Ama gerçekten zayıf duruyorum hatta kilo almaya çalışanlardanım siz de durumlar nasıl
Öyle tabi canım bebeğin gelişimi normalse hiç takılma ben 6,5 ay kadar doğru düzgün almadım 7. Aya yakın alıyorsun ister istemezBu gidişte sorucam dra ben daha kilo almadım diye.
Seninde şu an gayet iyi hatta zayıfların daha çok aldığını duymuştum.
Gerçi kilo sıkıntı yaratmadığı sürece verilir yeterki sağlıklı olsun bebişler