Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Malesef oyle oluyo canim bende hastanede yatarken gordugum doktorlar filan hepsi eskileri animsatyodu bana zaten napsakta unuta bilecegimiz bisey degil ki yasadiklarimiz kuzum
Hastanede benide rahat bıraktılar ama bi kere olsun yaptıklarında eski anılarım gözümde canlanmasına yetti

Bende çok korkuyorum Ezgi osman alttan muayeneden
Bide benim 2 3 gündür be ek hareketleri çok azaldı bugünde baya Bi ağrım var bel karın korkuyorm bugün ben yaa

Malesef oyle canim bulundugum yerde durumlar cok kotu burda ozel bir hastane var digerleri hep devlet hastanesi iste benim doktorda oraya cagrdi ama ultrason doktorumdan emin degilim beni cagiracakmi bana sabah ulas sonra gel diyo
Hadıya vakalar yukseldımı orda cnm ozaman dokkatlı gıt cagırmalı ama dogumdan once son kontrol olarak bakması lazım genede gorus bakalım

Tam olarak

Tam olarak hangi değer canım ne olarak geçiyor
Cnm benimkilerde hiç yazmıyor
Açıklık yoksa benim dr hiç bakıyo hatta
Ama ben en son soruyorum tamam ozaman bakalım diyo
Ve diyoki bunun pek önemi yok burda ölçeri bi kasılma yaşarsın düşer
Ama ben yinede hep sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…