- 13 Ekim 2019
- 2.786
- 2.423
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.321
Hastanede benide rahat bıraktılar ama bi kere olsun yaptıklarında eski anılarım gözümde canlanmasına yetti
Hadıya vakalar yukseldımı orda cnm ozaman dokkatlı gıt cagırmalı ama dogumdan once son kontrol olarak bakması lazım genede gorus bakalımMalesef oyle canim bulundugum yerde durumlar cok kotu burda ozel bir hastane var digerleri hep devlet hastanesi iste benim doktorda oraya cagrdi ama ultrason doktorumdan emin degilim beni cagiracakmi bana sabah ulas sonra gel diyo
Hadıya vakalar yukseldımı orda cnm ozaman dokkatlı gıt cagırmalı ama dogumdan once son kontrol olarak bakması lazım genede gorus bakalım
Bende ıst dayım buralarda öyle cnm insan korkuyor antıbıyotık dokundu bas donmem bar yarım saatırBelki doktor nst yapar canim bisey bilmiyorumki cok artto canim kimi duyuyorsam hastalanmis ya
Bende ıst dayım buralarda öyle cnm insan korkuyor antıbıyotık dokundu bas donmem bar yarım saatır
Yok cnm 1000mg agar gelıyo bana tansıyonum dustu somdı ıyıyım yan etkısınde yazıyo progestan ı vajınal alıyorumCanim antobiotikin bas donmesi yaptigini duymamistim hic belki progestandan filandr?
Tam olarak hangi değer canım ne olarak geçiyorEvet canim ultrason kagidinda olctuyse eger rahim uzulugu yazar canim
Yok cnm 1000mg agar gelıyo bana tansıyonum dustu somdı ıyıyım yan etkısınde yazıyo progestan ı vajınal alıyorum
Cnm benimkilerde hiç yazmıyorTam olarak
Tam olarak hangi değer canım ne olarak geçiyor
Tam olarak
Tam olarak hangi değer canım ne olarak geçiyor
Anladım canım tabi dikkat etmezsek bi anda oluyor her şey zatenCnm benimkilerde hiç yazmıyor
Açıklık yoksa benim dr hiç bakıyo hatta
Ama ben en son soruyorum tamam ozaman bakalım diyo
Ve diyoki bunun pek önemi yok burda ölçeri bi kasılma yaşarsın düşer
Ama ben yinede hep sordum
tamam canım sağolCanim bana doktor yazili olaral veriyo serviks boyu yazyo canim
Anlad canım bana vermedi neyse haftaya ögrenirim artık
Normalde sah sol donunce oluyodu ama ayakta oldu cnm cok sıddetlı yarın olmazsa tabsıyonumdan docem 8 e 6 ölctuk cunku dusmustu tuzlu ayran ıctm kendıme geldım bıraz dahaCanim bu haftalarda bas donmesi ola biliyi haftandanda kaynaklana biliyo
Biara benimde 8 4 falan çıktı cnmNormalde sah sol donunce oluyodu ama ayakta oldu cnm cok sıddetlı yarın olmazsa tabsıyonumdan docem 8 e 6 ölctuk cunku dusmustu tuzlu ayran ıctm kendıme geldım bıraz daha
Normalde sah sol donunce oluyodu ama ayakta oldu cnm cok sıddetlı yarın olmazsa tabsıyonumdan docem 8 e 6 ölctuk cunku dusmustu tuzlu ayran ıctm kendıme geldım bıraz daha
Antıbıyotık dıye düşünüyorum cnm bıranda oynadı cnm bakalım yarın ne olcakBiara benimde 8 4 falan çıktı cnm
Sıcaklardan da olabilir
Aynen cnm aman allahtan esım yanımdaydı tuttu dururken bıle dondu basımCok inmis kuzum takip et her gun tekrarlarsa doktorunla konus
Aynen cnm aman allahtan esım yanımdaydı tuttu dururken bıle dondu basım