Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
İnşaallah bı yanlışlık vardır sonuçta canım inşaallah böyle bı sıkıntı yoktur ve sağ salim alırsın kucağına.

Canım inanıyorum Mevlam en hayırlısinı bilir kulu icin eli ayağa düzgün minnoş yavrunu sana nasip edecek benim ortanca yiğenime doktorlar neler neler söylediler gelinimiz dogurana kadar göz yaşı döktü down sendr dediler ayağa sakat engelli dediler yigenim doğdu Rabbime sükur 8 yasında olacak nerdeyse abisini suya götürür susuz getirir o derece fırlama insallah birsey olmayacak Allahın izniyle hersey bizim icin o yüzden gönlün ferah olsun duanı ve sabrını yitirme sakın canım

Benim tedavi sırasınd 5 embriyom genetiğe gitti 3 saglikli 2si hastalıkli geldi 18 ve 19 kromozom yazıyordu sagliklilardan 1 mebriyo transfer edildi şükür Rabbime kucağımda kızım senin yavrunda senin kucağında olacak insallah

Amin canim aynen mevlaya biraktik ne diyim gelcekse mucizem ondan gelecek sagolasin

Ay yokya kuzum gidemedim qaliba evde dogrup gidcem pandemi dolaysiyla bizde hastaneler hasta almiyolar doktoruma telefon etdim saat 4te gel dedi ultrasin doktorumunda kendi calstigi hastane hasta almiyo baska hastaneye gidecekmis ama beni ara sonra gel dedi gitmeye bilirim hastaneye dedi saka gibi ya erteliyor
Samara96 canım doğuma az kaldimi gittinmi doktora

um hep

A aaa hangi şehirdesin sen canım, zorla doktorun peşine düşmüşsün resmen

Canim sen yinede git bak ben bile senin adına heyecanlandım gidince haber ver bize canım

Canim ben azerbeycandanim iste pandemi olayi cok yayqinlasti burda doktor iki haftadan sonra gel dedi ben 5 hafta oldu gidemedim hastaneler hasta kabul etmiyo sindide konustum beni ara sonra gel dediyarin gidede bilirim gitmeyede esim evde dgrucan sonunda diyo
A aaa hangi şehirdesin sen canım, zorla doktorun peşine düşmüşsün resmen

Cnm sen nstyedemı gırmıyosun ama gıtmen lazım sureklı ıhmal etme artık bence

Cani bu sefer gidecegim hastane kucuk bir klinik gibi nst olacagini hic sanmiyorum kuzum gecen yattigim hastanede vaedi buyuk ihtimal pandemi nedeniyle hastaneyede yatrmaz bu donemlerde isim cok zor bu vurusden dolayida cok korkuyorum
Cnm sen nstyedemı gırmıyosun ama gıtmen lazım sureklı ıhmal etme artık bence

Cani bu sefer gidecegim hastane kucuk bir klinik gibi nst olacagini hic sanmiyorum kuzum gecen yattigim hastanede vaedi buyuk ihtimal pandemi nedeniyle hastaneyede yatrmaz bu donemlerde isim cok zor bu vurusden dolayida cok korkuyorum
Cnm nstye gırmen lazım bıran once gıt cok ıhmal etmıssın sen kendını arayıp sor klınıgı varsa bakarsın pandemıden korkma kadın dogum bolumune gıdeceksın sonucta bızlerde ıkıhafyada bazen her hafta dra gıdıyoruz mecbur

Canim yarin doktorla konusucam konus benimle sonra gel dedi tum hastaneler sadece dogum yapan hastalari aliyolarmis digerlerine izin yokmus onun icin bu kadar bekledim belki hastaneler duzelir diye duzelmedi bakalim yarin nolucak dua edin doktorum gel desin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…