- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.341
Hafıf donuyodu ayaga kalkınca berbat oldu cnm zor tuttular ayakta valla anlamadımda ılk kez boyle oldum tansıyon oynamasına dıkkat etmek lazm evde bazen kımse olmuyo ust katta kalıyrm ben bakalm Allah korusun hepımızıAman canim dikkatli ol evde yalnizken oyle olursan ayaga filan kalkiyim deme
Hafıf donuyodu ayaga kalkınca berbat oldu cnm zor tuttular ayakta valla anlamadımda ılk kez boyle oldum tansıyon oynamasına dıkkat etmek lazm evde bazen kımse olmuyo ust katta kalıyrm ben bakalm Allah korusun hepımızı
Gunde ıkı kere ıcıyorum cnm saga sola donunce oluyodu ama ayaga kalkınca ılk kez bır anda okdu cnmAmin kuzum benim magneziyum filan aliyorsan onlarda bas donmesi yapar kuzum yani tansiyonu dusuruyo
Gunde ıkı kere ıcıyorum cnm saga sola donunce oluyodu ama ayaga kalkınca ılk kez bır anda okdu cnm
Onlarda cok kotu evet mahnezyum mu yaoar bılemem ama bugunku kesın antıbıyotık carotı bakalım yarında aynı saatlerde olursa kesın dıcemCanim o zaman ondandir ben magneziyum serum vuruluyodum dunya donuyodu resmen adalat ya nidilat yazarsa onlarda bas donmesi yapacak canim carpinti yapicak
Onlarda cok kotu evet mahnezyum mu yaoar bılemem ama bugunku kesın antıbıyotık carotı bakalım yarında aynı saatlerde olursa kesın dıcem
Derdimin sebebini bilsem 27. Hafta da erken doğum yaptımve sebebi bilinmiyor tekrarı olur mı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi
Bebeğiniz yaşamıyor mu. Ayrıntılı ultrasonda da mi ölçülmemisti rahim ağzıDerdimin sebebini bilsem 27. Hafta da erken doğum yaptımve sebebi bilinmiyor tekrarı olur mı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum kendimi
Benim ilk gebelikti ölçüm konusunu bilmiyorum ölçtüğünü sanmıyorum zaten bir daha gitmedim hayır bebeğim hayatta değilBebeğiniz yaşamıyor mu. Ayrıntılı ultrasonda da mi ölçülmemisti rahim ağzı
Okudum cnm inş gidebikirsinKizlar yarin icin bana dua edin canim doktor cagrsin kotrole iyi haberler duayim bi ayetel kursu okurmusunuz
Cnm bebekte de enfeksiyon var demiştin acaba enfeksiyon sebep pşabilirmi erken doğum içinBenim ilk gebelikti ölçüm konusunu bilmiyorum ölçtüğünü sanmıyorum zaten bir daha gitmedim hayır bebeğim hayatta değil
Bide ilk kızımda normal vakitli doğdu hiç sıkıntımız olmadı ama ikinci kızım erken doğdu serviks boyu giderek kısaldıBenim ilk gebelikti ölçüm konusunu bilmiyorum ölçtüğünü sanmıyorum zaten bir daha gitmedim hayır bebeğim hayatta değil
Ayrıntılı ultrasonda ölçülmemesi pek mümkün değil. Yavrunuz için çok üzüldüm haftası iyiymis aslnda.belkide bambaşka bir sebebi vardırBenim ilk gebelikti ölçüm konusunu bilmiyorum ölçtüğünü sanmıyorum zaten bir daha gitmedim hayır bebeğim hayatta değil
Bende vardı idrar yolu enfeksiyonuCnm bebekte de enfeksiyon var demiştin acaba enfeksiyon sebep pşabilirmi erken doğum için
Değişik durumlar 12. Hafta sa belli etse atarlar dikiş ama genel de 20. Haftadan sonra belli ediliyo MuşBide ilk kızımda normal vakitli doğdu hiç sıkıntımız olmadı ama ikinci kızım erken doğdu serviks boyu giderek kısaldı
m sendeki enfeksiyon bebeği de etkiliyo ilk kızımı 37+3de bebeğe geçmesin diye suyumu patlatıp doğumu başlatmışlardıBende vardı idrar yolu enfeksiyonu
Cnm ben 16. Haftada öğrendim hunileşme vardı 27mm düşmüştü Dr elle muayene etti serklaj yapamam rahim kağıt gibi dedi başka dra gittim serklaj yapalım dedi kendi drum dinlemedim ve masada suyum geldiDeğişik durumlar 12. Hafta sa belli etse atarlar dikiş ama genel de 20. Haftadan sonra belli ediliyo Muş