- 10 Şubat 2020
- 316
- 408
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #100.301
Canim yarin doktorla konusucam konus benimle sonra gel dedi tum hastaneler sadece dogum yapan hastalari aliyolarmis digerlerine izin yokmus onun icin bu kadar bekledim belki hastaneler duzelir diye duzelmedi bakalim yarin nolucak dua edin doktorum gel desin ya
Devlet hastanesımı o Ilkdefa boyle sacmalık gordum gebeler dogurcak dogurmıcqk olması ne degısıyomus ya sen bes haftadır gelmedım kendımı cok ıyı hıssetmıyorum de nstye de soksun senıCanim yarin doktorla konusucam konus benimle sonra gel dedi tum hastaneler sadece dogum yapan hastalari aliyolarmis digerlerine izin yokmus onun icin bu kadar bekledim belki hastaneler duzelir diye duzelmedi bakalim yarin nolucak dua edin doktorum gel desin ya
Cnm arkadaş azerbaycanda hastane uygulamaları bizler gibi değil anladığım kadarıylaGel demese de kasılmam var taklidi yap öyle git
Gel demese de kasılmam var taklidi yap öyle git
Devlet hastanesımı o Ilkdefa boyle sacmalık gordum gebeler dogurcak dogurmıcqk olması ne degısıyomus ya sen bes haftadır gelmedım kendımı cok ıyı hıssetmıyorum de nstye de soksun senı
Neden öyle yapmak istedi cnmKızlar doktor dikişi almayı 17 sinden 13 üne çekmek istiyo duyunca tüylerim diken diken oldu napıyım gidip aldırsammı
Eşim sağlıkçi Doktoru görüp o sormuş ya oda ne soruyorsa ben doktoru zaten ikna ettim zar zor doktor zaten önceden de 35 haftanda alalım dikişi demişti ben 37 bitmeden aldırmam dedim neyse ikna oldu Ya hastaneden yeni çıktım ya psikolojim o kadar kötü ki en az 20 gün doktor hemşire görmek istemiyordum şimdide 5 günde bir gelsin artık kontrollere dendi allahım öyle korku bastı kı başım ağrıdı kaşınmaya başladımNeden öyle yapmak istedi cnm
BAnada 37de alırız demişti bende sen gibi o haftaya gelirsem aldırmak istemediğimi söyleyeyim diyodumEşim sağlıkçi Doktoru görüp o sormuş ya oda ne soruyorsa ben doktoru zaten ikna ettim zar zor doktor zaten önceden de 35 haftanda alalım dikişi demişti ben 37 bitmeden aldırmam dedim neyse ikna oldu Ya hastaneden yeni çıktım ya psikolojim o kadar kötü ki en az 20 gün doktor hemşire görmek istemiyordum şimdide 5 günde bir gelsin artık kontrollere dendi allahım öyle korku bastı kı başım ağrıdı kaşınmaya başladım
İşte böbrek enfeksiyon sokıntısı işte dikişlerde bi sorun yok ama böbrekte kum doğumu erken başlatıyor ben bır kaç gün hastaneyi düşünmeden kafa dinlemek istiyorum hamilelikten bıktım artık 17 Temmuz dikişinaldırıp suni sancı verip doğurturmasını isteyecektimBAnada 37de alırız demişti bende sen gibi o haftaya gelirsem aldırmak istemediğimi söyleyeyim diyodum
Cnm sende yattığın için anlıyorum seni baya sıkıldın bunaldın
Aradada 4 gün var zaten gitmezsin sıkıntı olmazsa sana verdiği tarihde gidersin
Tabi ağrın sancın kanaman vs olmazsa
Bizim gibi sorunlu olup sona ulaşmak istememiş çok iyi anlıyorum aslında ama sen yinede druna bırak cnm bu sürece bebek de karar veriyo zaten.İşte böbrek enfeksiyon sokıntısı işte dikişlerde bi sorun yok ama böbrekte kum doğumu erken başlatıyor ben bır kaç gün hastaneyi düşünmeden kafa dinlemek istiyorum hamilelikten bıktım artık 17 Temmuz dikişinaldırıp suni sancı verip doğurturmasını isteyecektim
Doktor en son dikişini alırız 6 ağustosa kadar doğumun olur demişti kı 6 Ağustos demek sık sık kontrole çağırması demek ama alttan muayene olmak çok korkunç çünkü bağırsaklarım çok hassas afedersiniz hepiniz benim bacımsınız büyük abdest yapacakmışım hissi geliyo Öyle dua ediyorum inş dikiş alınır alınmaz hemen doğum başlasın kurtulayımBizim gibi sorunlu olup sona ulaşmak istememiş çok iyi anlıyorum aslında ama sen yinede druna bırak cnm bu sürece bebek de karar veriyo zaten.
Benim Dr dikiş alınınca %60 aynı gün doğum oluyo zaten dedi
Kızlar bugün farklı bir doktora gittim ama bana rahim ağzının kaç mm olduğunu söylemedi bi türlü. Bi sıkıntı yok dedi geçiştirdi. Utrason kağıdında yazarmı bu değer
Yok canım yazmaz oKızlar bugün farklı bir doktora gittim ama bana rahim ağzının kaç mm olduğunu söylemedi bi türlü. Bi sıkıntı yok dedi geçiştirdi. Utrason kağıdında yazarmı bu değer
Bende 40 haftalık doğum yapmak isterim ama sık sık kontrole gitmek istemiyorum alttan muayene söz konusu olunca kilitleniyorum resmen Allah yardım etsin öyle olunca hiç bebeğin canının sağlığı aklıma bile gelmiyoBanada doktor 36 da alicam demisti de ben nedense 38 haftada dogurmak istiyorum qaliba bir benim gec dogurmak isteyen
Bende 40 haftalık doğum yapmak isterim ama sık sık kontrole gitmek istemiyorum alttan muayene söz konusu olunca kilitleniyorum resmen Allah yardım etsin öyle olunca hiç bebeğin canının sağlığı aklıma bile gelmiyo
Hastanede benide rahat bıraktılar ama bi kere olsun yaptıklarında eski anılarım gözümde canlanmasına yettiRabbim korusun meleklerimizi 37de guzel.hafta canim ben simdiye kadar vajinal.muayeneye izin vermedim canim insAllah yarinda bakmaz en nefret ettigim seydir kendisi