Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Aman canim dikkatli ol evde yalnizken oyle olursan ayaga filan kalkiyim deme
Hafıf donuyodu ayaga kalkınca berbat oldu cnm zor tuttular ayakta valla anlamadımda ılk kez boyle oldum tansıyon oynamasına dıkkat etmek lazm evde bazen kımse olmuyo ust katta kalıyrm ben bakalm Allah korusun hepımızı

Amin kuzum benim magneziyum filan aliyorsan onlarda bas donmesi yapar kuzum yani tansiyonu dusuruyo

Canim o zaman ondandir ben magneziyum serum vuruluyodum dunya donuyodu resmen adalat ya nidilat yazarsa onlarda bas donmesi yapacak canim carpinti yapicak
Gunde ıkı kere ıcıyorum cnm saga sola donunce oluyodu ama ayaga kalkınca ılk kez bır anda okdu cnm

Canim o zaman ondandir ben magneziyum serum vuruluyodum dunya donuyodu resmen adalat ya nidilat yazarsa onlarda bas donmesi yapacak canim carpinti yapicak
Onlarda cok kotu evet mahnezyum mu yaoar bılemem ama bugunku kesın antıbıyotık carotı bakalım yarında aynı saatlerde olursa kesın dıcem

Dikkat et canim antibiotikten aldiktan sonra olursa ondanda kaynaklanir ben antibiotik almadigim icin bilemedim
Onlarda cok kotu evet mahnezyum mu yaoar bılemem ama bugunku kesın antıbıyotık carotı bakalım yarında aynı saatlerde olursa kesın dıcem

Kizlar yarin icin bana dua edin canim doktor cagrsin kotrole iyi haberler duayim bi ayetel kursu okurmusunuz:oops:

Benim ilk gebelikti ölçüm konusunu bilmiyorum ölçtüğünü sanmıyorum zaten bir daha gitmedim hayır bebeğim hayatta değil
Ayrıntılı ultrasonda ölçülmemesi pek mümkün değil. Yavrunuz için çok üzüldüm haftası iyiymis aslnda.belkide bambaşka bir sebebi vardır

Değişik durumlar 12. Hafta sa belli etse atarlar dikiş ama genel de 20. Haftadan sonra belli ediliyo Muş
Cnm ben 16. Haftada öğrendim hunileşme vardı 27mm düşmüştü Dr elle muayene etti serklaj yapamam rahim kağıt gibi dedi başka dra gittim serklaj yapalım dedi kendi drum dinlemedim ve masada suyum geldi

X