Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Inan bazen gidip aynada karnima bakiyorum bebegim var benim.karnim buyudu sabah uyanip elimi karnima gotruyorum evladim.benimlemk diye anneme bende anne olucam artik dimi diyorum.onun sesimi aglamasino duyacam dimi diyorum
Allah yardımcın olsun canım az kalmış sabret bebegini görunce hüzün yerini mutluluğa bırakacak

Kızlar benim ilk gebeligim 8.5aylik sezaryan ile dogum yaparak ve bebegimi dogum sonunda bir kacgun sonra kaybederek bitti.Daha sonra tekrar hamile kaldim ve yine 7.ci ayda sularim geldi cok değil fakat geldi serkulaj oldum dusunun 7.ayda saglikli 18yasinda bir kizim var 15yil sonra tekrar gebe kaldim bu sefer plasenta previa rahim yine sorunluydu ilaclar iğneler ama inanin anlatimaz yasanir oyuzden bu sekilde rahim ile ilgili sıkıntılarda sirf yatin dinlenin en cok sabir ve moral derim

Inan bazen gidip aynada karnima bakiyorum bebegim var benim.karnim buyudu sabah uyanip elimi karnima gotruyorum evladim.benimlemk diye anneme bende anne olucam artik dimi diyorum.onun sesimi aglamasino duyacam dimi diyorum
Şimdiden hareketlerini hissetmek bile insana acayip mutluluk veriyordur değilki kucağina alınca düşün bi de degilmi

Aynen canim bazen hareket edince canim yaniyo ama oyle tatliki.o agri Rabbim sana cok sukur ben bu anlari yasamak icjn kac yil bekledim kac kayip verdim cok sukir sana Rabbim diyorum bu agrilara raziyim diyorum insAllah sagliklica kucagimizada almak nas
Şimdiden hareketlerini hissetmek bile insana acayip mutluluk veriyordur değilki kucağina alınca düşün bi de degilmi

ip olur

Canim sureklimi karnin sert oluyo kasilma mesela karnin bir tarafi baya sisiyor ve tas gibi oluyo bide insanin nefesi daraliyo gibi geliyo rahatsiz edyo o his
Kızlar benim haftlarda karında sertleşme oluyo mu sizde de, gerçi biraz gaz ve tuvalete çıkamamak var ondan da olmuş olabilir. Hadi bilen bi deyiversin

Bazen benim de göbeğimin sağ ya da sol tarafı sertleşiyor ve şişiyor. Ama ağrı falan olmuyor. Kasılma bu mu oluyor?

Canim bizim kasilmalar malesef agrisiz oliuyo gobegin bir tarafi sisip sertlesiyo nefesin keslyomus gibi oluyo hiss etmemen bence mumkun degl canim cok rahatsiz edici bir his oluyo
Bazen benim de göbeğimin sağ ya da sol tarafı sertleşiyor ve şişiyor. Ama ağrı falan olmuyor. Kasılma bu mu oluyor?

Oksama canim oda sanciyi tetikliyo canim buyuk.ihtimal bebektir ben deminde o kasilmayi yasadim karnim amuda kalkti yine ve cok rahatsiz oluyorum.nefesim kesiliyi sanki
Nefesim kesiliyomuş gibi olmuyo ama toparlacık olup normale dönüyo okşayınca 🤷🏻‍♀️ Bugün biraz fazla oldu, yarın zaten gidicem doktora, bakalım

Kızlar sol vajınamın ustune sol kasık altına hafıf sancı gıbı sızı gibi ahrı girip cıkıyor dr endol al fıtıl dedı gazdan olurmu bu sancımı sımdı anlamadım

Canim kasilman varmi pozisyon degsince gecyomu agri endol al bide progestanda agriyi keser
Kızlar sol vajınamın ustune sol kasık altına hafıf sancı gıbı sızı gibi ahrı girip cıkıyor dr endol al fıtıl dedı gazdan olurmu bu sancımı sımdı anlamadım

X