Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Seyyar ec neden kullandın cnm sıkıntımı basladı valla ısımız cok zor ya su en az 14 hafta dayansam ıns
Doktorum wc gidebilirsin falan dedi ama üc bebek kaybedince ona bile cesaret edemedim cunku bebegim 22 den buyana başini dikişe dayadi rahim silindi sadece o tuttu. Dr muayenesi dısında kalkmadim hic duşta almadim, yerinde olursa kütük gibiydim ne hapsurdum ne öksürdüm. Normalinden iki kat zordu benim icin herşey ama sükür emeklerimi gördü Allahim.

Haklsn cnm bende korkuyorum belkı bende alırım senın gobı 20 lo haftalardan cok korkuyorum Allah nasıp etmıs sana saglıkla kucagına al ıns bende umarım senın haftalarını gorurum sey sorcam sana enfeksıyon olmasn dıye ne yaptn ben somdı pedın ustıne sterıl bez koydum pedden mafolmımmdıue kızılcık suyu ıcıcem kaynattık bol su baska nababıkırım

Canim ben sadece bol su içtim kuru tuttum elma sirkesi vajina florasini bozdugu icin onu kullanmadim, temizligi onden arkaya yapinca sorun kalmiyor zaten. İki uç haftada doktorumdan üromisin şase istedim önlem amacli. İc camasirima asla ped koymadim her wc giris cikisimda pecete koydum. Ama suyumun icine elma sirkesi damlatiyoduk bi kac damla hem su icmekten skildigim icin tadi farkli geliyodu iyi oluyordu.amiinn insalah size de nasip olsun

Tm cnm cok sagol zaten kolay enf kapan ınsanım bıde ıslem gorduk bu sonda sonrası ynamada grcse ıns rahatlasam umarım guzel gunler gorurum bende

Tm cnm cok sagol zaten kolay enf kapan ınsanım bıde ıslem gorduk bu sonda sonrası ynamada grcse ıns rahatlasam umarım guzel gunler gorurum bende
Dikis sonrasi ilk idrarimi yapamadim eve geldim sancidan öluyodum direk geri hastaneye dondum sonda takildi ben hayata dondum inanki yapamamak daha zor keske banada sonda taksalardi cnku gözum dondü artik dikisi alin demeye baslamistim. Ne guzel ayagada kalkmamis oldun

Hadıya allah korusun sonda da fazla kalınca bıde dıkıs bende yanma yaptı sanırım rahrıs oldu cnm ıdrar yapıyorm cok sukur ya ama dururken bıle ıcerde yanma var oda bıkacgune hafıfler heralde ıns

Hadıya allah korusun sonda da fazla kalınca bıde dıkıs bende yanma yaptı sanırım rahrıs oldu cnm ıdrar yapıyorm cok sukur ya ama dururken bıle ıcerde yanma var oda bıkacgune hafıfler heralde ıns
Tabi canim benim bi haftaya hic biseyin kalmicak ara ara kasik agrin falan olucak daha cok yeni lekelenmen falan olur bende 3 gun gelmisti

Tabi canim benim bi haftaya hic biseyin kalmicak ara ara kasik agrin falan olucak daha cok yeni lekelenmen falan olur bende 3 gun gelmisti
Daha operasyon olalı 1 gun sonda cekelı 1 gun bıle olmadı cnm su yanma azalsında bol wc kalkcam anlasılan bu yanmadan ıdrar gelınce su ıcınce hemen yapasım gelıyo

Kanama bir hafta sürdü benim azar azar. Yanmam ertesi gün bitmişti
Yaramı yaptı cok acaba benımkı mesane ıtılıp sonda takılınca bılemedım cnm sonda cıkalı 1 gun olmadı daha dr fıtıl fln verdi kızılcık suyu ıcmeye basladım ıse yatarmı acaba azaldı yanma ama dunku gıbı dgl

Benim de mesane itilmişti serklaj yapılırken senin sonda daha uzun kaldı belki o yüzden uzamıştır yanması.

Kizim iki yasina girck bu sitenin eskiii uyelerindenim iki kaybim var ikiside 20 haftalik dikisle dogum yaptmm o yanma geciyooo ama sık sık tekrarlayacakk doguma kadar cunku iceride bi ip var ve vucut o yabanci cisime tepki veriyo enfeksiyon olmamaya gayret ettt

Sayfa cok sessız kalmıs kızlar nerdesınız serklaj olalı 5.gunum benımde yatıyorum nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…