Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Mcdonald yöntemi benim canım. 4 saat bir şey yememiştimvbende sonra sıvı ile başlamıştık 4 ten 1 saat sonra da katı. Bebekler iyimiymiş
Aaa ıkımızın nedenn farklı ve farkı ne acaba bılmıyorımm tecrübeli arklar yazar su sonda işi kotu benım mesaneyı ıtıp dıktıklerı ıcın aksam 8 9 a kdr kalcakmıs sonda cnm bebekler ıyımıs ultrasonla bakmıslar

Rahim yapısının şekli ya da diktiler yer ile mi ilgili ki tecrübeli, arkadaşlar biliyordur.. İyi canım çok şükür uyuttular dimi senide. He bana takılmadı sonda ilk tuvalete de kalkamadım hasta bezi al dedi bende onu kullanamadım. Beklediydim

Geçmiş olsun atlattın çok şükür dikiş işini. Benim de aynı yöntemle yapılmıştı serklajım diğerine göre daha derine atılıyor dikiş. Çok ağrım olmuştu endol ve ağrı kesici almıştım. Sonda da hastaneden çıkarken çıkartılmıştı. İşlemden 4-5 saat sonra çıktım ben. Çıkarıldıktan sonra İlk bir kaç idrarda yanma oluyo korkma normal o. Tampon da koymuş olabilirler o da çıkarken biraz can yakıyo o da çıktıktan sonra rahatlıyorsun artık ağrı olmuyo çok. Endolü iki gün daha kullandırtabilirler.

Uyudum cnm uyandmda hemen karnıma dokundm sordm ıyımıuız dıye sımdı kalcadan progesyan ıgne oldum bende 1 saate sanrm gene ahrı kesıcı verebılırler Allah sonuna gtmeyı nasıpmetsn bızede sen hastanedemsn

Sondadan agrı sızı gıbı agrım bar cnm sanırım sondadan batma vardı o gectı sonda cok rahatsız edıyo aksama cıkcakmıs ıgne oldm somdı progestan endolu verebılırler cok bılmıyorum cnm evet daha derıne sanırım drda yer bullmakta zorlanmı ıns sonuna kadar gıderız

Benimde öyle olmuştu beni uyandırdılar elimi karnıma götürüp bebeğim iyi mi dedim bilmiyoruz ameliyatıjoza biz girmedik dediler ağlamayanbaşladım eşimi görünceye kadar ağladım. Aynen verirler gecede hapa geçerler. Amin inşallah canım sağlıkla atlatırız inşalalh. Yok çıktım yavaş yavaş eve gidiyoruz yol uzun

Yatarsk gt cnm ay cvp kotu olms hanı dr acıklıck gıbı durumu allah korusun ya dkkt et cnm snde kendıne sonda 8 de cokcakms kotuys

Belkı benımkı daha zor rahımmahzıydı saglam tutsun ıye oyle atıldı cnm mc donald ta rahommagzı kotu olmayan tutcak dıkıs demekkı su sondayı cekseler rahatlıcam valla yakıyo suan zor duruyorum

Kızlar dr dıkerken en yukardan dıktıp mesaneyı ıtıp dedı rahım agzın kapalıydı ve kotı degıldı dıkısten sonra baktık 4 cm e kadar uzadı dedı pruluton vuruldum dun hafyalık devam bıde bana arada kısa yürüyüşler yap kemık erımesı kas kaybı kan pıhtısı olmasın dıye dedı sozler kucuk yürüme alıstırması yaptırınızmı pekı evın ıcınde

Ben sadece tuvalete giderken yürüdüm. Çok su içtiğim için de çok gidiyodum onun dışında yürümedim ama kan sulandırıcı kullanıyordum ben pıhtı olamazdı. İnsanda kas kalmıyor ama şimdi iki hareket etsem yoruluyorum.

Başarili gecmesine cok sevindim. Enfeksiyondan korunmak icin 3lt su iceceksin wc gidip gelirken bol bol yurumus olursun, beni sorarsan 21.haftaya kadar wcye gittim 22. De seyyar wc kullandim buyuk abdest icin bile daha bir hftadir gidiyorum normal wcye. Kan sulandirci igne kullaniyorum o yuzden sifir hareket korkutmadi ama yurume yetimi kaybettim dik ve titremeden yuruyemiyorum

Bende su ıcıyorım cok ayn cok gıderım zaten bıde kanaman nekdr surdu nekdr geldı yanman nezaman gectı

Seyyar ec neden kullandın cnm sıkıntımı basladı valla ısımız cok zor ya su en az 14 hafta dayansam ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…