- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.441
Oh ne guZel 31 haftada bes kıloBende habire bebek kilo alsin diye tikiniyomsu ana kadar 5 kilo almisim
Oh ne guZel 31 haftada bes kılo
Ne guzel cnm sabah kahvaltıda tam bugday falan yıyorum ben baska yemıyorum bulgur falan yedınmı bana sankı hıc doymıcam gıbı gelıyo korkuyorumCanim hep saglikli beslendim abur cuburdan uzak durdum ekmek zaten hic kullanamadim sadece ev yemeklero yedim sebze tuketim disaridan bisey hic canim cekmedi
Merhabalar son zamanlarda bu sitede yazilanlari takip etmeye basladim burada ki anne adaylarinin
her gün dua ediyorum bu zor imtihandan gecen herkesi saglikli bir sekilde evlatlarina kavusturmasi icin benimde 17 haftalik gebeligim var rahim agzi yetmezligi yuzunden takip ediliyordum 15. haftada bir gece aniden suyum geldi hastanede yattim biraz takip altinda kaldim ama sonra suyum daha gelmedi ultrasonda da bebegin suyu yeterli olunca doktorlar takip karari aldilar tabi bu arada rahim agzi 26 mm e kadar düşmüş suyum geldigi icin serkulaj da yapmiyo doktorlar bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum
Ne guzel cnm sabah kahvaltıda tam bugday falan yıyorum ben baska yemıyorum bulgur falan yedınmı bana sankı hıc doymıcam gıbı gelıyo korkuyorum
Gecmiş olsun canim şukur ki suyun yetecek kadar kalmış kucuk bi delikten sızsada kese kendini yenileyebiliyor. Kanda enfeksiyona bakildimi yada vajinal enfeksiyon? Belki suyun gelisine bunlar sebep olmustur.25 mm den asagisi skinti oluyor ins uzarda kisalmazMerhabalar son zamanlarda bu sitede yazilanlari takip etmeye basladim burada ki anne adaylarinin
her gün dua ediyorum bu zor imtihandan gecen herkesi saglikli bir sekilde evlatlarina kavusturmasi icin benimde 17 haftalik gebeligim var rahim agzi yetmezligi yuzunden takip ediliyordum 15. haftada bir gece aniden suyum geldi hastanede yattim biraz takip altinda kaldim ama sonra suyum daha gelmedi ultrasonda da bebegin suyu yeterli olunca doktorlar takip karari aldilar tabi bu arada rahim agzi 26 mm e kadar düşmüş suyum geldigi icin serkulaj da yapmiyo doktorlar bebegimi kaybetmekten cok korkuyorum
Eger ki yapan cevrende tanidigin varsa progestan igne başla günluk, haftalik prolutonda rahim kisalmani engelleyebilir. Benim bir haftada 27 mm ken sıfırlandi. Enfeksiyon icinde bol su ic ve kuru tut canimProgestan kullaniyordum vajinal olarak doktorum onu da biraktirdi suyun geldi şu an enfeksiyona cok yatkinsin dedi seni boyle spontan takip edecegiz dedi şu an surekli yatiyorum zaten sadece lavaboya kalkiyorum iki haftada 30mm den 26 mm e düşmüş rahim agzim belli olmaz Rabbim korursa insallah evladima kavusurum sizin gibi sabırlı anneleri gormek bana cok büyük moral kaynagi oluyor
Cnm kabızım az once bıraz ıkındım arka kısımdan kan geldı ortamderecr bebeklere bısı olmaz dımı uaCanim bir muddet sonra istahsizlik baslicak ama ben hep canim bisey ceksede zararli bisey filan kendimi frenledim hep ekmek tabi tuket sadece canim cekmiyodu beni ekmek et yemiyodum.mesela ama manti makarna yedim hep
Kese kendını tamır edıyo bazen cnm senınkıde ıns oylemolur yat cnm benım gecen hafta 20mmdı serklaj olcam yatıyorum bellı olmaz tamız ederse serklaj olursun belkıProgestan kullaniyordum vajinal olarak doktorum onu da biraktirdi suyun geldi şu an enfeksiyona cok yatkinsin dedi seni boyle spontan takip edecegiz dedi şu an surekli yatiyorum zaten sadece lavaboya kalkiyorum iki haftada 30mm den 26 mm e düşmüş rahim agzim belli olmaz Rabbim korursa insallah evladima kavusurum sizin gibi sabırlı anneleri gormek bana cok büyük moral kaynagi oluyor
Cnm kabızım az once bıraz ıkındım arka kısımdan kan geldı ortamderecr bebeklere bısı olmaz dımı ua
Proluton yaptiriyorum evet aşırı kanamam vardi adet kanamasi gibi onu kesti bir iki gunde ayrica bende toksoplazma enfeksiyonu da cikti 12. haftamda bir de o yuzden tedavi goruyorum şu an
toksoplazma icin hastanelerde ugrasirken kontroller sırasında tesadufen rahim agzinin kisaldigini öğrendik
zaten direk yatak istirahitine gectim
istirahat ettigim halde rahim agzi kisaldi yine birde suyum geldi
Ya sormq aynen korkuyomınsan kan gorunce ama sonra rahatlasada tedırgnlkk gecmıyo cnm yarın dr a durumun cıddı oldugunu soylıcem cnm aartık mecburum basur oldum sanırımCanim dun bende oyle bisey oldu basur problemimde var tualete gittim kan girdum vajinadan geldi sandim deli.oldum.resmen sonra makattan geldigini anladim qliserin fitil kabizliga iyidir bide onu dene canim
Gordugun tedaviler şifa olsun insallah. Kasilmalarina dikkat et kasilma agri olmazsa kisalma devam etmez wc disi kalkma yatarak ye dusuda 5 dk ilik suyla duş al 10 gunde falan mesela. Şanslisinki fark edilmiş ben cahil doktorlr yuzunden 3 bebek kaybettim bu kez Rabbim yuzume bakti bugunleri gordumProluton yaptiriyorum evet aşırı kanamam vardi adet kanamasi gibi onu kesti bir iki gunde ayrica bende toksoplazma enfeksiyonu da cikti 12. haftamda bir de o yuzden tedavi goruyorum şu an
toksoplazma icin hastanelerde ugrasirken kontroller sırasında tesadufen rahim agzinin kisaldigini öğrendik
zaten direk yatak istirahitine gectim
istirahat ettigim halde rahim agzi kisaldi yine birde suyum geldi
Sizede çok geçmiş olsun bu sefer sağlıkla alın inş kaç haftalıksınTup bebek tedavisi goruyorum ne zamandir her konuyu her yerden araştırmaya bilgi sahibi olmaya calisiyorum 2 ay boyunca progestan igne vuruldum sabah aksam o ignenin acisini vurulanlar cok iyi anliyordur simdi beni progestana igne olarak devam etmek mantikli dediginiz gibi
muayene oldugum doktor profosordu vajinal fitili rahim agzin beslensin kisalmasin diye vajinal oneriyoruz dedi prolotun progestandandan daha etkili bir igne ona gerek yok proluton yeterli deyince bende tereddutte kaldim ister istemez
her doktorun tedavisi cok farkli Rabbim kaybettiginiz evlatlarinizin hürmetine insallah bu yavrularinizi size bagislasin insallah burda kayiplari ogrenince o kadar uzuluyorum ki doktor hatasindan bebegimi kaybetmeyi düşünmek bile istemiyorum