Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
InsAllah canim daha fazla dayanrsin benim hastanede tanstigim bir arkadasim vardi serklaj olunurken o arkadas ikizlerle 35 haftaya geldi bile canim hemde serklajli umudunu kaybetme benim doktor 34 e gel diyo hic degilse durum kritik diye
Ay ıns cnm bellımı olur hepımız o haftaları goruruz bırbırımıze yardımcı olup ıns bırlıkte goruru bugun 14 un ıcıne gırıyoruz hayırlısıyla ıns senın gıbı en az goeurum

InsAllah canim Rabbim buyuk bu dikisi bize sebeo gorduyse kuzularimizida kucagimiza almayi nasip etsin
Ay ıns cnm bellımı olur hepımız o haftaları goruruz bırbırımıze yardımcı olup ıns bırlıkte goruru bugun 14 un ıcıne gırıyoruz hayırlısıyla ıns senın gıbı en az goeurum

InsAllah canim Rabbim buyuk bu dikisi bize sebeo gorduyse kuzularimizida kucagimiza almayi nasip etsin
Evet cnm bebısler buyudukce özellıkle 20 lerde zor olcak ama dedıgin gıbı allah buyuk dıkıate yanıma pıjama bıde ped alcam baska bısey almama gerek varmı cnm

Genelde kizilay iciyorum canim

Evet cnm bebısler buyudukce özellıkle 20 lerde zor olcak ama dedıgin gıbı allah buyuk dıkıate yanıma pıjama bıde ped alcam baska bısey almama gerek varmı cnm
Canim yanina ıslak mendil, tuvalet kagidi, terlik, ve icmek icin kiloluk su al. Devlette yapilcaksa 1 gun tutuyolar. Ozelde 2 saat dinlendirip cikiyolar dgerlernde bi gece yattim bu kez 2 saat sonra eve gelmistim

Canim yanina ıslak mendil, tuvalet kagidi, terlik, ve icmek icin kiloluk su al. Devlette yapilcaksa 1 gun tutuyolar. Ozelde 2 saat dinlendirip cikiyolar dgerlernde bi gece yattim bu kez 2 saat sonra eve gelmistim
Tamam cok sagol cnm pıjama alcam bıde ozelde olcak dr 1 gece kalıyosun dedı cnm alayım dedıklerınıde bıde yanıma yıuwcek alaym doymuyom bazen ıkı bebekle

Benimde 26+1 de 17mm düşmüş dedi Dr eve geldiğimden beri kasılma yaşıyorum muhakkak sıfırlandı diye düşünüyorum ama yatmaya devam inş
Allah büyük burda sıkıntılı hamilelik geçirip dikiş alındıktan sonra doğmayan bebekleri bile okudum gelmeyince sezaryen olmak zorunda kalanlar oldu bakarsın senin minnoş da öyle olur. Tedbir bizden takdir Allah’tan.

Öyle cnm öyle tabiki şükür
Dr 32 gelse dedi inş önce 30 sonra 32 olurum diyorum sonrasında Allah kerim ne zaman ol derse olacak kuzum inş temennim vakitli saatli doğması

Evet cnm ıkız tekı tasıyamadım ama allah derse ol tasınır tesbırımızı alalımde korkuyorum ama elden sabırdan baska bısey gelmez 3 4 ay sıksak dısımızı
Korku hep olucak ama stres yapmamaya çalış. Stres kasılmayı tetikliyor. Benim 34 ya da 35ten sonra kasılmalarım azalmıştı ilacı bile bırakmıştım. Bir de kilo durumunuz ne bilmiyorum ama ben 79 kilo ile hamile kaldım ve karın bölgem kiloluydu. Doktorum asla kilo almıcaksın dedi. Göbeğe kilo da eklenince aşağı doğru baskı olur bunu istemeyiz dedi. 36 yaşındayım gebelik şekerin ve tansiyonun kesin çıkar dedi. Ayda bir tatlı birşey yedim. Yemeklerim çok az tuzluydu. Toplamda 4.5 kilo aldım bebeğim 3.5 kilo doğdu.

Masallah cnm cok guzel hıc kılo almamıssın ben 54 kıloyum bebekten once 5 kulo falan verdım 1 kılo belkı almısımdır kabızlık falan bar benım ılac almama ragmen yarn drlamgoruscem bunuda haklısın cok dıkkatte etmem lazım karnım cıktı zaten bende tatlı bısey yıceksem bıkere tadıyorum okadar cnm yulafla az bıtter yulaflı meyve cacık tarzı yıyorum aksam acıksam bıle ara ıgunde meyve yıyorum ama tabı dokkat etmek lazım

Hadıya aman yandım ozaman evde yemek klmıcak allahtan ytıyoz mıllet vermeden yıuenıyosunah ıns ozamanları tekmelerı de gorurum cnm ya allah buyuk
Haha o zaman bi arsızlık cökuyo ki valla nasi istiyosun getirinn diye, dun gece bi bucukta kardesimi kaldirdim hazir yufkadan gozleme yapti gecenin bi yarisi onu yedm pişmanmiyim asla. Gorursun canim sağli sollu gelicek tekmeler

Haha o zaman bi arsızlık cökuyo ki valla nasi istiyosun getirinn diye, dun gece bi bucukta kardesimi kaldirdim hazir yufkadan gozleme yapti gecenin bi yarisi onu yedm pişmanmiyim asla. Gorursun canim sağli sollu gelicek tekmeler
Ana ne dıyosın euvahlar olsun valla cnm masallah bebegıne yarasın ıns kac kulo aldın yatarken ay ben allahtan gebe kalmadan 5 kılo vermısım ıyıkıaman sekere falan dıkkat edelımde ıns o tekmelerı yıcem zamanları gorurum cnm ya ıns yavrularımızı kucagımıza alırız

9 kg aldim normalde 58 kiloydim hamile kalmayi dusundkten sonra bi gevseklik geldi sporu dikkat etmeyi braktim cok meyilliyim almaya 63 le kaldim 72 olmusum en fazla 75 le dogururum sanirim

9 kg aldim normalde 58 kiloydim hamile kalmayi dusundkten sonra bi gevseklik geldi sporu dikkat etmeyi braktim cok meyilliyim almaya 63 le kaldim 72 olmusum en fazla 75 le dogururum sanirim
O yeme ıstegıne ıyı almısın cnm ama dıkkat etmdogıma kdr daha hızlı alma ıns saglıkla kucagına al bızlerede cok dua et bende 1 kılo aldınimmsanırım en cok sımdışık ıdeal sanırım

Gayet iyi bence ikiz bebege 1 kilo. Bi donem asiri istahsiz bi donemde fena oluyorum yemek icin doktorumda hic bsey demiyor al yada alma seker testini yaptiracak imkanim bile olmadi oyle gdip beklicek adam nerdeee ilk hasta diye adimi yazdiriyorum muayene olup direk yatağaediyorum her zaman dualarim sizinle canim.

Kabızlık için magnezi calsine saba kullandım 12. Haftadan itibaren neredeyse her gece içtim. doktoruna sorabilirsin onu. Kilonuz iyiymiş dikkat de ederseniz haftalar ilerledikçe insan doymuyor ne kadar geç alınırsa kilo o kadar iyi.

Bende habire bebek kilo alsin diye tikiniyomsu ana kadar 5 kilo almisim

Sorcam cnm vermezse kendım alcam artık yanı kılo suan ıyı de sonra nolur bılmedımıns yarında guzel haber alırım ve serklaj olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…