- 22 Şubat 2020
- 178
- 142
- 41
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.401
Hunileşme oldu 23 ten sonra 28de pesser takıldı dikişe ek 33 te bebeğin kafası dikişteydirCnm acaba sende kısalık açıklık olmuşmuydun tam hatırlayamadım
Benımde sacımı annemler yataktan yıkıyo cnm ıkı haftada bır okı dk hemen sabınlanıp cıktım hep ona rahmen kısalmam devam ettı ıns dıkısı hayorlısıyla atlatırım bebekler daha agırlık yapmadan kısalma oldu ons serklaj ıse yarar hklısın enfeksıyon hıc bellı olmuyor bende saglık ocagında ıdrar kan verırım ıns acılınca saglık ocaklaı bızm burda kapalı olmadı hastanede verırım bende hastaneye yatarak gıdıyorum cnm ıns ılk hedefım 28 sonrada 34 36 goruruz ıns i
İkiz olunca iki kat daha dikkatli olmak gerekiyor. Allah kolaylık versin. Her dr kontrolünden gülerek dönün inşallah.Benımde sacımı annemler yataktan yıkıyo cnm ıkı haftada bır okı dk hemen sabınlanıp cıktım hep ona rahmen kısalmam devam ettı ıns dıkısı hayorlısıyla atlatırım bebekler daha agırlık yapmadan kısalma oldu ons serklaj ıse yarar hklısın enfeksıyon hıc bellı olmuyor bende saglık ocagında ıdrar kan verırım ıns acılınca saglık ocaklaı bızm burda kapalı olmadı hastanede verırım bende hastaneye yatarak gıdıyorum cnm ıns ılk hedefım 28 sonrada 34 36 goruruz ıns ıkı bebosle
Bnmde kaybettm bebekte 14 te basladı bılmıyodum nıdılat var benımde mahnezyum a baslamadım daha dr a dıcem ama vermezse kendım alsam mahnezyum olurmu acaba bnmde bazen cok sık oluuodu kasılma en son onanılmaz sıklstı ıse gonderdı bıde benı esko drmnormalsın dedı hunılesmem olms sonra kasılma arttı muaune oldm hunılesmemve o amda sancım basladı zaten goz gore gore kaybetmem ıcın uhhrasmıs sankı yatarken ıyıydık sımdı wc bıle korkarak kalkıyorum ıns bende gelebılırım hunılesme olmaz ıuıce kısalmazBenimde ilk kasilma 14 de basladi o gun muayenem vardi soyledim daha onceden kasilma olursa ilac veririmisinz diye beynini yedigim icin doktorm hiç ugrastirmadi haftan kcuk bilmem ne diye. Adalat sabah aksam yarim aldim ama fayda etmedi hic bende soyledim 6 saatte yarim aldim sonra oda yetmedi 4 saatte aldim 30 a kadar boyle idare ettim, gunde bir magnezyum 22de gunde ikiye cikardim 30 da onuda gunde bir e dusurdum. Rahim agzim hic olamdigi icin hic agriya firsat vermedim oldugunda 25 mg endol aldim ama cok zor durumda kaldigimda
Neden okdr cok yattın cnm sen dıkısten sonra ıns bnmde kasılmam erken baslamaz ılkınde 14 hagyada baslamıstı korkuyorum cok sende guzeş haftalara gıdıyon korkma hıc 4 hafta daha dayan ıns magnezyum alıyomusun pekı cnm bende ıstıcem vermezse de kendım alcam eczanedenCanim evet ilik suya azcik sirke damalatim her wcye girdigimde yikaniyodum her gun 4-5 bardak kizilcik suyu kullaniyodum su bol iciyordum 24 haftada kasilmam basladi rahim boyum 23 mm ye indi sonra 29 haftamda rahim acildi ve sifirlandi bebel dikisde ve hastanedw yatyorum bide ben serklajdan sonrada 10 gun hastanede
yatrildim
Evet cnm ıkız tekı tasıyamadım ama allah derse ol tasınır tesbırımızı alalımde korkuyorum ama elden sabırdan baska bısey gelmez 3 4 ay sıksak dısımızıİkiz olunca iki kat daha dikkatli olmak gerekiyor. Allah kolaylık versin. Her dr kontrolünden gülerek dönün inşallah.
Benimde 26+1 de 17mm düşmüş dedi Dr eve geldiğimden beri kasılma yaşıyorum muhakkak sıfırlandı diye düşünüyorumHunileşme oldu 23 ten sonra 28de pesser takıldı dikişe ek 33 te bebeğin kafası dikişteydir
Ben de 17. Haftadan itibaren alıyorum sanırım cnm magnezyumNeden okdr cok yattın cnm sen dıkısten sonra ıns bnmde kasılmam erken baslamaz ılkınde 14 hagyada baslamıstı korkuyorum cok sende guzeş haftalara gıdıyon korkma hıc 4 hafta daha dayan ıns magnezyum alıyomusun pekı cnm bende ıstıcem vermezse de kendım alcam eczaneden
Neden okdr cok yattın cnm sen dıkısten sonra ıns bnmde kasılmam erken baslamaz ılkınde 14 hagyada baslamıstı korkuyorum cok sende guzeş haftalara gıdıyon korkma hıc 4 hafta daha dayan ıns magnezyum alıyomusun pekı cnm bende ıstıcem vermezse de kendım alcam eczaneden
Ah o doktorlar ahh.. hem yetmezlik var deyip dikis atiyolar hemde gez çaliş diyolar neler okudum gordum nasi bi mantik aklim almiyor.. ben iki hafta haber vermedn evde vardi ictim dikis gunu baslamstim gidincede kullandgmi soyledim zarari yok kullanabilirsin demisti bigun olsun aksatmadim. Hunilesme bende de hep oldu ama mesele dikisin iyi olmasi o iyiyse bisey olmuyor benim kizimin kafasi 22 den bu yana dikişte daha 30 da gittigmde biraz dikisi zorlamaya başlamisti. İnsallah başaricaksin sende canim.Bnmde kaybettm bebekte 14 te basladı bılmıyodum nıdılat var benımde mahnezyum a baslamadım daha dr a dıcem ama vermezse kendım alsam mahnezyum olurmu acaba bnmde bazen cok sık oluuodu kasılma en son onanılmaz sıklstı ıse gonderdı bıde benı esko drmnormalsın dedı hunılesmem olms sonra kasılma arttı muaune oldm hunılesmemve o amda sancım basladı zaten goz gore gore kaybetmem ıcın uhhrasmıs sankı yatarken ıyıydık sımdı wc bıle korkarak kalkıyorum ıns bende gelebılırım hunılesme olmaz ıuıce kısalmaz
Vıtamın e mı rahım ıcın ıyımıs serummu yoksa hap olarakmı alıyn ısmı varsaDoktor onlem amacli birakmiyodu beni simdo hastanede yatyorum diye serumlar vurulyo nidilat aliyorum vitamin E aliyorum.bu vitamini doktor ozellokle soyledi rahimin acilmasini.onlermis rahimi sertlestrirmis
Evet cnm dr ıhmalı de cok oluyo maalesef magnezyum alayım bende ozaman eczaneden cnm maden suyuda ıcıyorım hergun magnezyum olsun dıye ıns erkenden kasılma baslamasın acılmasın ya yatıyorım ıste elden ne gelırkı ıns dıkıste düzgün olur herseu yoluna gorerAh o doktorlar ahh.. hem yetmezlik var deyip dikis atiyolar hemde gez çaliş diyolar neler okudum gordum nasi bi mantik aklim almiyor.. ben iki hafta haber vermedn evde vardi ictim dikis gunu baslamstim gidincede kullandgmi soyledim zarari yok kullanabilirsin demisti bigun olsun aksatmadim. Hunilesme bende de hep oldu ama mesele dikisin iyi olmasi o iyiyse bisey olmuyor benim kizimin kafasi 22 den bu yana dikişte daha 30 da gittigmde biraz dikisi zorlamaya başlamisti. İnsallah başaricaksin sende canim.
Vıtamın e mı rahım ıcın ıyımıs serummu yoksa hap olarakmı alıyn ısmı varsa
Evet maden suyuda gunluk iciyorum hala bebege vitaminde oluyor hem. Başlamaz insallah en nefret ettigim sey benimde kasilma. Ama stres cok tetikliyor kasilmayi bu surecte canini skacak destek olmayacak herkesi sil hayatindan. Kendinde bebege bsey olucak korkusunu at aklindan elinden geleni yap tevekkul et Allah yardim ediyorEvet cnm dr ıhmalı de cok oluyo maalesef magnezyum alayım bende ozaman eczaneden cnm maden suyuda ıcıyorım hergun magnezyum olsun dıye ıns erkenden kasılma baslamasın acılmasın ya yatıyorım ıste elden ne gelırkı ıns dıkıste düzgün olur herseu yoluna gorer
AYatsan cok ıyı olur cnm bende bunu kullanıyorum vıtamın ve omega 3 var ıcınde e vıtamını de var sanırım ııcındeEvet canim sadece 400 luk vitamin E hap yazyo uzerinde doktora ne icin dedim o rahimini toparlar sertlestrir dedi hatra ben bu vitaminj hamile kalmak icinde icmistim fotosunu atcam simdi
Haklsn cnm streste kasılamı arttırmıstı benım kanamam vardı ozaman ondanda streslıydm kımseyle gorusmuyorum acıkcası stres yaratıcaj kendımı soyutladm aynen madem suyu beypazarı ve kızılay elazı ıcıyorım ben sen ne ıcıyonEvet maden suyuda gunluk iciyorum hala bebege vitaminde oluyor hem. Başlamaz insallah en nefret ettigim sey benimde kasilma. Ama stres cok tetikliyor kasilmayi bu surecte canini skacak destek olmayacak herkesi sil hayatindan. Kendinde bebege bsey olucak korkusunu at aklindan elinden geleni yap tevekkul et Allah yardim ediyor
AYatsan cok ıyı olur cnm bende bunu kullanıyorum vıtamın ve omega 3 var ıcınde e vıtamını de var sanırım ııcınde
Attm fotoda gorduysen yazıho senın kadar degıl tabı en kotu magnezyum alırım sakın sekılde yatarsam dıkısle ıns 28 lerı gecerız kasılmada olmasın oyle ıns cnm ya ogunlerı gorurum gun sayıyorız resmen 4 ay ıns dayanırız en azIcersinde varsa ayrica alip kullanma canim bu bile yeter ben kullanmiyodum vitamin vitamin E nin faydasini cok dedi doktor
Attm fotoda gorduysen yazıho senın kadar degıl tabı en kotu magnezyum alırım sakın sekılde yatarsam dıkısle ıns 28 lerı gecerız kasılmada olmasın oyle ıns cnm ya ogunlerı gorurum gun sayıyorız resmen 4 ay ıns dayanırız en az