Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Cok tesekkurler canim benim.insAllah lutfen sizden dikis atildiktan sonra dikkatli olun her problemi doktora iletin ben iletmeme ragmen yinede olsdu dikkatli olun hepinuz
Allah bebeğinide seni de korusun canım..inşallah biraz daha bekler Allah yardımcın olsun
.

Ay cok sasirdim ya 30lara geldin insallah az daha durur en onemli riskleri atlattin stres yapmamaya calis cok gecmis olsun insallah iyi haberlerini aliriz

InsAllah canim agrisiz sizisiz acilmis sadece dikis tutuyormus bebegimi doktorum simdi dogarsa yasamaz filan dedin 34 e filan gelelim dedi simdi serumlar ilaclar yapiliyo 4 tanede ciger gelstrici vuruldum korkum cok buyuk
Ay cok sasirdim ya 30lara geldin insallah az daha durur en onemli riskleri atlattin stres yapmamaya calis cok gecmis olsun insallah iyi haberlerini aliriz

InsAllah canim agrisiz sizisiz acilmis sadece dikis tutuyormus bebegimi doktorum simdi dogarsa yasamaz filan dedin 34 e filan gelelim dedi simdi serumlar ilaclar yapiliyo 4 tanede ciger gelstrici vuruldum korkum cok buyuk
Cnm gecmıs olsun ama de ne sacmalamıs nasıl yasamaz 30 haftadasın sacmalamasın cıger gelıstırıcıde olmussun allahın ıznıyle yasar cnm yattmana rağmen mı oldu acılman

Ay oyle dusunme ne yasamamasi 27yi gectin artik tabi nekadar dursa iyi oyizden stres yapip daha da kasilmaya sebeb olma cok zor biliyorm ama bu kadar geldin geriside gelecek bak ben 7 aylik dogdum ve yasiyorum kac yil once suan sartlar gelisti yasam sinirini gectin sen bundan sonra korkma 1gun bile dursa karninda o kar senin icin.yani mumkunse hastaneden de cikma dicem ama tutarlarmi bilemem

Evet canim hamile kaldigimdan beri yatyorum ve kadilma onleyici serumlar kullaniyodu.m wc haric kalkmiyidu. Sessiz sedasiz acilmks kontrol icin gittim ve doktor rahmin 2 cm acilmus yukarida dikise kadar aciklik var sadecd dikis tutuyormus bebegi doktir 34 getre bilirsek bebegi iti olur diyor yasamaz diyolar hastane qalaiba doguma kadar burdayim
Cnm gecmıs olsun ama de ne sacmalamıs nasıl yasamaz 30 haftadasın sacmalamasın cıger gelıstırıcıde olmussun allahın ıznıyle yasar cnm yattmana rağmen mı oldu acılman

Yerınde olsam dr degusırdım sacmalamıs sen takma onu stres yapma dayanır bellı olmaz ben daha serklaj olmafm olcam rahım agzı 29 mmdı ıkı hafta onceden bu haftadan 30 ları gorurmuyum allah bılıyo

Canim doktorum birakmayi dusunmuyor yatacakasin diyor qaliba birakmicak doktorum ciger acicimida oldum ama doktorlar hic umut vermedi bana dualarinuz benle olsun suanda en cok buna ihtuyacim var

Gorursun insAllah Canim Rabbim buyuk benkm arkadasim ikiz gebelikle 25mm rahim agziyla 32 leri gordu her kesin rahimi farkli canim ben 24 haftaya kadar 33 mm yle geldim ve acilmam agrisiz sizisiz biranda acildi dusun doktora gitmeseydim bilmeyecekdim su anda wc haric kalkmiyorum doktor oksurmek ve kabiz olnak yasak dedi kabiz olunacak biseyler yememeye calisiyom
Yerınde olsam dr degusırdım sacmalamıs sen takma onu stres yapma dayanır bellı olmaz ben daha serklaj olmafm olcam rahım agzı 29 mmdı ıkı hafta onceden bu haftadan 30 ları gorurmuyum allah bılıyo

Canim doktorum birakmayi dusunmuyor yatacakasin diyor qaliba birakmicak doktorum ciger acicimida oldum ama doktorlar hic umut vermedi bana dualarinuz benle olsun suanda en cok buna ihtuyacim var
Bencede cikma zor hastanede yatmak ama sonu iyi olsun yeterki.duam seninle insallah bi sikinti olmucak Allah yardimcin olsun iyi haberlerini yazacaksin insallah

InsAllah canim.o kadar psikolojim bozulduki dogum yapan kizlarla bir yatyorum kac gundur acilmasi olmayan kizlar var geziyolar ben yapayalniz odadayim bide hava atyolar rahim agzimiz ne kadar guclu hala bebegim gelmedi onlari gordukce psikolojim biraz daha bozuluyo Rabbim onlarinda bebegini korusun ama bu halde bana bunlar soylemesi bana dokunuyor
Bencede cikma zor hastanede yatmak ama sonu iyi olsun yeterki.duam seninle insallah bi sikinti olmucak Allah yardimcin olsun iyi haberlerini yazacaksin insallah

Bnde ıkız gebeyım bır kaybım var cnm allah buyuk ıns serklaj tutuyo bak bnm ark 40 ları gordu serklajla wc harıcı kalkmıyorm bende duphalac ıcıyorum sende kabız olma korkma sakın

Cok zor dogru ama napalim bizim sikintimiz var iste bunada sukur bak bu haftalari gorebildin.yanimda refakatcin varmi aliyolarmi yalniz basina kurarsin kafanda surekli

Olmamaya calisiyorum canim bebegim az daha dayansa hic degilse 32ye kadar sabr etse oyle guzel olurki Rabbim seninde kuzularinu saglikla kucagina versin ne problemin olursa utanip skilma doktorunu ara ve konus Rabbim.saglicakla kucagina versin
Bnde ıkız gebeyım bır kaybım var cnm allah buyuk ıns serklaj tutuyo bak bnm ark 40 ları gordu serklajla wc harıcı kalkmıyorm bende duphalac ıcıyorum sende kabız olma korkma sakın

Yok.vuruse gore kimseyi almiyolar iceri yalnizim hasta bakicimar yemegime filan bakiyor halniz kalmayim diye esim annem aryor goruntulu konusuyor ama hastane de bir qarip zamanj hic gecmiyo

Olmamaya calisiyorum canim bebegim az daha dayansa hic degilse 32ye kadar sabr etse oyle guzel olurki Rabbim seninde kuzularinu saglikla kucagina versin ne problemin olursa utanip skilma doktorunu ara ve konus Rabbim.saglicakla kucagina versin
İnşallah bebeğin biraz daha bekler korkma ama bak yengem tansiyondan 31de doğum yaptı. Yeğenim 40 gün küvezde kaşdı ama maşallah çıktı geldi hatta 3 yaşına girdi. Yaşıtlarından da ilerde.
Sende korkma lütfen yanındakileride dinleme. Allah büyüktür ne zaman doğacağını o bilir. Sen sadece dikkat et üzme kendini.
Bu günlere gelen bebek bunuda atlatır inşallah. Sen güçlü olki her şey iyi olsun. Dualarım sizinle Allah yardımcın olsun. Ve unutma prematüreler çok güçlü doğarsa bile korkma

Yok.vuruse gore kimseyi almiyolar iceri yalnizim hasta bakicimar yemegime filan bakiyor halniz kalmayim diye esim annem aryor goruntulu konusuyor ama hastane de bir qarip zamanj hic gecmiyo
Aç yada indir inşirah suresini dinle canım iyi gelir. Stres olursan daha kötü olur

İlk hamileligmde 2hafta yatmistim bilirm tek kalmayi zor ama senin sonu guzel olacak bol bol uyu dusunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…