- 8 Aralık 2018
- 1.674
- 1.347
- 28
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.081
Rapor cikartilip talep ediliyo aslinda ama arastirmadim ben. Annemin komsusunun oglu saglik okudu ondan rica ettik ben demeden saatinde gelip yapti Allah razi olsun. İlac yazdrmak icin evde saglk brimini aradigmda igne yaptircam sandilar gelip yapamayiz demislerdi ben onlara guvenip yola cikmaya cesaret edemedim sahsen.İyi nasıl ayarladın böyle bir imkanımız var mı ?
Uzak cnm gelme ımkanım yok valla hastaneye bıle ıkı haftada bır taksıyle yatarak gıdıyorum mecburen korkuyorum bende bebeklerımı kaybetmek ıstemıyorum ışk gebelıgınmı senın seyyar wc aklıma soktun ıyı oldu bende alayım ne olur ne olmaz cnm ıns dıkısım saglamm olur ya senınde erken haftalarda pekı rahım agzın kısamıydı hava cok sıcak banyo ısı cok sıkıntıAfedersin artik kalcalarim kevgir gibi delik desik oldu ignem akti vuruldugu gibide artik arkasina hava bastiriyorum sen dusunseyyar wc cok kolay oluyor bi adim atiyorum istersem 30 kere kalkiyim korkum olmuyor ama wcye gitsem eminim cok zorlardim dikisimi tüm yuku bi ip tasiyor neticede. Ben seyyar wcyi bekleycek durmum yoktu gecenin yarisi sandalye ortasni kesip sürguyu koyduk posetle annem esim dokuyor buyuk abdestte ayni sekil posetle baglayip attiriyorum cok zor cok agir birine muhtac olmak ama kabullenmek gerekiyor bzim hastaligimzda. Bende agir donem kışa denk gelsin diye bi bucuk yil bekledim simdi okadar zorluyoki Allah kolaylik versin canim. Benim doktorum balikesirde ertan adali ve çok memnunum tedavisi harikaydi ama morali bana verdigi guvende çok buyuktu tavsiye ederim imkanin varsa gelmeye
Erken haftada yapılan serklaj çok daha iyi oluyo cnm geçmiş olsun sanada inş sağlıkla alırsın kucağına minikleriniUzak cnm gelme ımkanım yok valla hastaneye bıle ıkı haftada bır taksıyle yatarak gıdıyorum mecburen korkuyorum bende bebeklerımı kaybetmek ıstemıyorum ışk gebelıgınmı senın seyyar wc aklıma soktun ıyı oldu bende alayım ne olur ne olmaz cnm ıns dıkısım saglamm olur ya senınde erken haftalarda pekı rahım agzın kısamıydı hava cok sıcak banyo ısı cok sıkıntı
İnsallah kaybetmiceksin kendine bebeklerine inan Rabbime guven o yardimci oluyorUzak cnm gelme ımkanım yok valla hastaneye bıle ıkı haftada bır taksıyle yatarak gıdıyorum mecburen korkuyorum bende bebeklerımı kaybetmek ıstemıyorum ışk gebelıgınmı senın seyyar wc aklıma soktun ıyı oldu bende alayım ne olur ne olmaz cnm ıns dıkısım saglamm olur ya senınde erken haftalarda pekı rahım agzın kısamıydı hava cok sıcak banyo ısı cok sıkıntı
Maşallah cnm yaa çok çok iyi geldiniz bu günlereİnsallah kaybetmiceksin kendine bebeklerine inan Rabbime guven o yardimci oluyorbenim 4. Gebelgim ilk haberim yoktu yetmezlik oldugundan diger ikisini dikisli kaybettim bu kez doktor iyiydi dogru tedaviyle sukur bugune geldim doktor cok onemli iyi birini bul oncelikle merhametlisini. Dikisten sonra onu kullan cok kolaylastrcak isini cunku suyuda cok icceksin git gel ugrasmicaksin. Benim genelde 33 mm flan oldu yukariya hic cikmadi sonra 28 e dustu bi hafta sonra yoktu rahim agzim halada yok ama 200 gr tasimayan rahim sukur en son 28 de 1.200 gr tasiyodu smdi bilmiyorum
Bende bu yüzden sordum canım, prolutonu vurmaya sağlık ocağına gittiğimde bile gıcık hemşireler üşeniyordu eve zaten gelmezler. Benimde komşum var o zaman birgün nasip olursa ondan rica ederim. Kan sulandırıcı gibi onuda kendimiz yapabilseydik keşkeRapor cikartilip talep ediliyo aslinda ama arastirmadim ben. Annemin komsusunun oglu saglik okudu ondan rica ettik ben demeden saatinde gelip yapti Allah razi olsun. İlac yazdrmak icin evde saglk brimini aradigmda igne yaptircam sandilar gelip yapamayiz demislerdi ben onlara guvenip yola cikmaya cesaret edemedim sahsen.
Evet canim mutlaka konus inan isin cok kolaylasiyor, eger bulamasaydm gunluk ya igneye gidicektim yada ona buna agiz egicektim. Keske yapabilsek evetBende bu yüzden sordum canım, prolutonu vurmaya sağlık ocağına gittiğimde bile gıcık hemşireler üşeniyordu eve zaten gelmezler. Benimde komşum var o zaman birgün nasip olursa ondan rica ederim. Kan sulandırıcı gibi onuda kendimiz yapabilseydik keşke
Bende her hafta asmde yaptırıyorum bi komşum vardı 1 hafta yaptı şansıma taşındı gitti cnmBende bu yüzden sordum canım, prolutonu vurmaya sağlık ocağına gittiğimde bile gıcık hemşireler üşeniyordu eve zaten gelmezler. Benimde komşum var o zaman birgün nasip olursa ondan rica ederim. Kan sulandırıcı gibi onuda kendimiz yapabilseydik keşke
Amin cnm ıns bayramdan sınra en kotu dıkıs olcam ıns sıkıca tutar dıkısım sen kac haftada oldunErken haftada yapılan serklaj çok daha iyi oluyo cnm geçmiş olsun sanada inş sağlıkla alırsın kucağına miniklerini
Konuşucam inşallah, kalça değilde kol kası olsa insan yaparda işte. Allah yardımcımız olsun. Bu sorunları düşündükçe tek çocuk düşüncesi iyice baskın geliyor.Evet canim mutlaka konus inan isin cok kolaylasiyor, eger bulamasaydm gunluk ya igneye gidicektim yada ona buna agiz egicektim. Keske yapabilsek evet
Ben 3 günde bir gidiyordum hamileyken zor oluyor yürüyerek gidip geliyordum.Bende her hafta asmde yaptırıyorum bi komşum vardı 1 hafta yaptı şansıma taşındı gitti cnm
Ay masallah cnm Allah yardım etmıs bukez sana anne olmayı nasıpmetmıs ıns babada eder cnm ya cok sagol umut oldun gercekten magnezyuma kac haftada basladın bende gıdınce vıtamın ve magnezyum ıstıcem drdanİnsallah kaybetmiceksin kendine bebeklerine inan Rabbime guven o yardimci oluyorbenim 4. Gebelgim ilk haberim yoktu yetmezlik oldugundan diger ikisini dikisli kaybettim bu kez doktor iyiydi dogru tedaviyle sukur bugune geldim doktor cok onemli iyi birini bul oncelikle merhametlisini. Dikisten sonra onu kullan cok kolaylastrcak isini cunku suyuda cok icceksin git gel ugrasmicaksin. Benim genelde 33 mm flan oldu yukariya hic cikmadi sonra 28 e dustu bi hafta sonra yoktu rahim agzim halada yok ama 200 gr tasimayan rahim sukur en son 28 de 1.200 gr tasiyodu smdi bilmiyorum
Benimde tam 12de atıldı cnm şuanda 25+3deyimAmin cnm ıns bayramdan sınra en kotu dıkıs olcam ıns sıkıca tutar dıkısım sen kac haftada oldun
Cnm sen kaç haftalıksınBen 3 günde bir gidiyordum hamileyken zor oluyor yürüyerek gidip geliyordum.
Progestan günlük koruyor cnm 100 yada 200lükKızlar progesteron iğnesi ile prolutonun arasındaki fark ne acaba? Birde hiç önemli değil ama yatarak geçiriyorsunuz ya kilo aldınız mı?
5 6 kilo almışım bendeKızlar progesteron iğnesi ile prolutonun arasındaki fark ne acaba? Birde hiç önemli değil ama yatarak geçiriyorsunuz ya kilo aldınız mı?
Allahin gucune gitmesinde yuksek ihtimalle bende birle kalicam, cesaretim yok hic.Konuşucam inşallah, kalça değilde kol kası olsa insan yaparda işte. Allah yardımcımız olsun. Bu sorunları düşündükçe tek çocuk düşüncesi iyice baskın geliyor.
Magnezyuma dikisten sonra hemen basladim canim dr bile sormamstm elimde vardi diger gebelikten randevu iki hafta sonraydi kullanyimmi dedim zarari yok kullan dedi zaten. 22 den sonra sabah aksam aldim 30 da gunde bir e indirdim hem kabizda olmuyorum icince agrilardan ziyade o konudada cok iyi geliyor. Demir ilaci eger ihtyacin yoksa kullanma kabiz yapiyomus ben balik hapi aliyorm sadeceAy masallah cnm Allah yardım etmıs bukez sana anne olmayı nasıpmetmıs ıns babada eder cnm ya cok sagol umut oldun gercekten magnezyuma kac haftada basladın bende gıdınce vıtamın ve magnezyum ıstıcem drdan
Prgestan gunluk alinmasi gerekiyor dozu dusuk diye sanirim. Ben dun tartildim 9 kg almisimKızlar progesteron iğnesi ile prolutonun arasındaki fark ne acaba? Birde hiç önemli değil ama yatarak geçiriyorsunuz ya kilo aldınız mı?