Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
InsAllah kuzum benimle 3 doktor birlikte ilgileniyo 3 bebek kaybettigim icin cok ciddi ilgileniyolar 2 kiloya yaklassaa bile iyi kuxum heniz 1 kilo 250 qrammis
İlk hamileligmde 2hafta yatmistim bilirm tek kalmayi zor ama senin sonu guzel olacak bol bol uyu dusunme

Cnm hayırlı akşamlar sen nasılsın
İyi aksamlar canim.ben ayni bildigin gibiyim persembe kontrolum var onu bekliyorum.benimde bebek surekli bi yere toplanmaya basladi bugunlerde ona kafam takiliyo ama zaten dikis yok bende normal gibi geliyo.oyle kurbanlik koyun gibi bekliyorum sen nasilsin

InsAllah canim yavrum az daha dayansin Rabbimden tek istegim bu
Canim çok geçmiş olsun inşallah 36 ya geleceksin benim arkadaşım dikişli ve 30 da doğum yaptı bebeği 4 haftadır kuvezde ve 4 hafta daha kalacakmış sağlıklı çok şükür ve hicbiseyi yok sakın korkma ve bunları düşünme sadece yat ve dua oku zman geçecek ve sen 36 yi göreceksin bu arada ben 36+1 de kendi isteğimle doğum yaptım ve maşallah sübhanallah kucağıma sldim yani illa 37 38 de doguralacak diye bişey yok

InsAllah canim yavrum az daha dayansin Rabbimden tek istegim bu
Bu arada canım bende ilk serklajli gebeligimde 30.haftamds doktor bana dedi artık sadece dikiş tutuyor hersn herşey olabilir dedi ve ben 36+1 de doğum yaptım doktor bana dikisimi alırken ne dedi biliyormusun dikişin maşallah taş gibi yerinde duruyor dedi canım yani yatarak 36 yi bitirdim sende bitireceksin insallah bu arada 14. Haftam bitiyor ve serklaj oldum iki hafta önce

İyi aksamlar canim.ben ayni bildigin gibiyim persembe kontrolum var onu bekliyorum.benimde bebek surekli bi yere toplanmaya basladi bugunlerde ona kafam takiliyo ama zaten dikis yok bende normal gibi geliyo.oyle kurbanlik koyun gibi bekliyorum sen nasilsin
Benimde perşembe kontrolum var cnm evde kızla falan ilgileniyorum arta kalan zamanda yatmaya çalışıyorum
Sen magnezyum kullanıyomusun kasılma için

Bu arada canım bende ilk serklajli gebeligimde 30.haftamds doktor bana dedi artık sadece dikiş tutuyor hersn herşey olabilir dedi ve ben 36+1 de doğum yaptım doktor bana dikisimi alırken ne dedi biliyormusun dikişin maşallah taş gibi yerinde duruyor dedi canım yani yatarak 36 yi bitirdim sende bitireceksin insallah bu arada 14. Haftam bitiyor ve serklaj oldum iki hafta önce
M Aşallah cnm bunuda sağlıkla al inş kucağına

Benimde perşembe kontrolum var cnm evde kızla falan ilgileniyorum arta kalan zamanda yatmaya çalışıyorum
Sen magnezyum kullanıyomusun kasılma için
Aman dikkat et sende riskli haftalardasin.evet 19.haftadan beri kullaniyorum magnezyum.ilk zamanlar olmuyodu cok ama bu aralar gunde en az 3kez oluyo bugun ozellikle cok oldu

InsAllah canim agrisiz sizisiz acilmis sadece dikis tutuyormus bebegimi doktorum simdi dogarsa yasamaz filan dedin 34 e filan gelelim dedi simdi serumlar ilaclar yapiliyo 4 tanede ciger gelstrici vuruldum korkum cok buyuk
Geçmiş olsun. Allah ömür verdi mi 26 haftalık doğan bile yaşıyor. Bu forumda ne mucizeler okudum ben açıklıklarla yatıp zamanında doğum yapanlar oldu. Sen de hastanedeymişsin, kontrol altındasın daha güvendesin. Kendine ve bebeğine güven. Sen erken doğurmucaksın o erken doğsa da yaşıcak. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış stres azalınca kasılmalar da azalıyor. Dualarımdasın

Aman dikkat et sende riskli haftalardasin.evet 19.haftadan beri kullaniyorum magnezyum.ilk zamanlar olmuyodu cok ama bu aralar gunde en az 3kez oluyo bugun ozellikle cok oldu
Canim kasılma nasıl oluyor benim ilk hamileliğimde böyle bir problem yaşamamıştım elhamdülillah nasıl anlıyorsunuz kasılma olup olmadığını

Canim kasılma nasıl oluyor benim ilk hamileliğimde böyle bir problem yaşamamıştım elhamdülillah nasıl anlıyorsunuz kasılma olup olmadığını
Valla bende ilk hamileligmde bilmiyodum bunda ogrendim bebek surrkli bi tarafa toplaniyo kasilinca gerilme gibi oluyor karnimin bi tarafi sisiyor.bende burdaki arkadaslardan ogrendim yanlisim varsa duzeltsinler yine

Bu haftalarda normal sanırım yaa bende baya baya kıldım 23 25 arası bugün biraz daha rahattım cnm

Merhabalar. Bende de rahimağzı yetmezliği var ve geçen perşembe serklaj yapıldı. Rahimağzım 33mmden 2 haftada 13 mmye düştü. Doktor riske girmeyelim hemen dikiş atalım dedi. Yarın da kontrolüm var. Ben bu kadar yatacağımızı bilmiyordum. Okuduklarıma şaşırdım açıkcası. Çünkü doktorum dikiş atmadan seni doğurana kadar yatağa mahkum etmwk istemiyorum. Normal hamilelik geçirmeni istiyorum demişti. Ama anladığım kadarıyla dikiş atıldığında da hep yatacağım :KK43:

Merhaba canim.serklaj tutuyormu bebegi yani benim.doktor bu hafta dogarsa yasamaz dedi benim korkum ondan 34 e kadar bir dayansa cok korkuyorum

Canim doktor kendine gore soyluyo iste ben dikis yapilan gunden yatyorum acilmam oldu bebegi sadece dikis tutuyor sakin ihmalkar olma insAllah sapasaglam kucagina alirsin bebegini
Merhabalar. Bende de rahimağzı yetmezliği var ve geçen perşembe serklaj yapıldı. Rahimağzım 33mmden 2 haftada 13 mmye düştü. Doktor riske girmeyelim hemen dikiş atalım dedi. Yarın da kontrolüm var. Ben bu kadar yatacağımızı bilmiyordum. Okuduklarıma şaşırdım açıkcası. Çünkü doktorum dikiş atmadan seni doğurana kadar yatağa mahkum etmwk istemiyorum. Normal hamilelik geçirmeni istiyorum demişti. Ama anladığım kadarıyla dikiş atıldığında da hep yatacağım :KK43:

Canim benim doktor yasamaz diyor canim korkularim cok buyuk 😔😔 34 e gelelim diyor en azi bebegimi kaybetmek istemiyorum
Geçmiş olsun. Allah ömür verdi mi 26 haftalık doğan bile yaşıyor. Bu forumda ne mucizeler okudum ben açıklıklarla yatıp zamanında doğum yapanlar oldu. Sen de hastanedeymişsin, kontrol altındasın daha güvendesin. Kendine ve bebeğine güven. Sen erken doğurmucaksın o erken doğsa da yaşıcak. Biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış stres azalınca kasılmalar da azalıyor. Dualarımdasın

X