- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
- Konu Sahibi hidennisko
- #99.101
21 haftalık kaybettim bebeğimi 2018 aralıkta ve hamile kalamadımCnm sen kaç haftalıksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 haftalık kaybettim bebeğimi 2018 aralıkta ve hamile kalamadımCnm sen kaç haftalıksın
Prolutonla aynımı değilmi onu merak esiyordum sağol canım. Çok almamışsın yatmana rağmen. Sağ salim kucağınaalırsın inşallah sende diğerleridePrgestan gunluk alinmasi gerekiyor dozu dusuk diye sanirim. Ben dun tartildim 9 kg almisim
Aynen Allah ın gücüne gitmesin. Çok zor bir süreç çünkğAllahin gucune gitmesinde yuksek ihtimalle bende birle kalicam, cesaretim yok hic.
Masallah cnm pekı neler kullandın ogne ılac ve kasılma olmasın dıye neler yaptınBenimde tam 12de atıldı cnm şuanda 25+3deyim
Bnm demır ılk bebekten sonra naptıysam toplamadı kendını cnm mecbur kullanıcam kabızlık var suan surup ıcıyorum ıkınmıyorum ıste dıkıs zor bıseymı acaba ya korkuyorum hersey yolında gıtsn kasılma olmasnda korkuyorumMagnezyuma dikisten sonra hemen basladim canim dr bile sormamstm elimde vardi diger gebelikten randevu iki hafta sonraydi kullanyimmi dedim zarari yok kullan dedi zaten. 22 den sonra sabah aksam aldim 30 da gunde bir e indirdim hem kabizda olmuyorum icince agrilardan ziyade o konudada cok iyi geliyor. Demir ilaci eger ihtyacin yoksa kullanma kabiz yapiyomus ben balik hapi aliyorm sadece insallah dileyen isteyen herkese nasip etsin Allahim❤
Afedersin cnm başın sağolsun ben bebiş var sandım21 haftalık kaybettim bebeğimi 2018 aralıkta ve hamile kalamadım
Sağol canım önemli değil.Afedersin cnm başın sağolsun ben bebiş var sandım
12den sonra genel olarak yattım cnmMasallah cnm pekı neler kullandın ogne ılac ve kasılma olmasın dıye neler yaptın
Olacak Allahın izniyle cnm inşSağol canım önemli değil.
Canim surupda etki etmezse ben nerdeyse dikisten sonra hergun kuru kirmizi erik varya onun suyunu ictim annem braz sekerle kaynatiyodu ac karnina bi bardak iciyodum hem demirde var icinde:) ikinmak cok tehlikeli ben ayni saatte oturup bekliyodum wcde aliskanlik kazanmistim zorlamadi kabizlk flan hic. Oldugundada gliserin kansuk diye ftil aldim cok nadir. Dikis ilk gun azcik agri yapiyor oda adet sancisi kadar birazda ilk iki gun idrarda sızlama oluyor sonra hic bisey kalmiyor ilaclarla durur kasilman korkma hicBen
Bnm demır ılk bebekten sonra naptıysam toplamadı kendını cnm mecbur kullanıcam kabızlık var suan surup ıcıyorum ıkınmıyorum ıste dıkıs zor bıseymı acaba ya korkuyorum hersey yolında gıtsn kasılma olmasnda korkuyorum
Ilk bebekte tecrubesızlıktı kasılmayı bılmıyoduk daha once kullanıp yatsaydm belkıde boyle olmazdı hemde dr hatası ıste dıkısten sonra bol su kızılcık suyu ıse yatatmı bu enfeksıyon olmasın dıye kompostosunu ıcerm bn kompostoları sekersız ıcebılıyorum bana surup ıse yatadı cnm bende hergun aynı saatte ec ıhtıyacımı goruyorummcok sukurCanim surupda etki etmezse ben nerdeyse dikisten sonra hergun kuru kirmizi erik varya onun suyunu ictim annem braz sekerle kaynatiyodu ac karnina bi bardak iciyodum hem demirde var icinde:) ikinmak cok tehlikeli ben ayni saatte oturup bekliyodum wcde aliskanlik kazanmistim zorlamadi kabizlk flan hic. Oldugundada gliserin kansuk diye ftil aldim cok nadir. Dikis ilk gun azcik agri yapiyor oda adet sancisi kadar birazda ilk iki gun idrarda sızlama oluyor sonra hic bisey kalmiyor ilaclarla durur kasilman korkma hic
Kzilcik suyunu ben hic icmedim ama enfeksyona iyi geliyomus Samara96 iciyor genelde canim. İc camasirini kuru tut surekli smdi sicaktan esofmanima kadr ter oluyor benim 10 dakikada pecete degstryorumIlk bebekte tecrubesızlıktı kasılmayı bılmıyoduk daha once kullanıp yatsaydm belkıde boyle olmazdı hemde dr hatası ıste dıkısten sonra bol su kızılcık suyu ıse yatatmı bu enfeksıyon olmasın dıye kompostosunu ıcerm bn kompostoları sekersız ıcebılıyorum bana surup ıse yatadı cnm bende hergun aynı saatte ec ıhtıyacımı goruyorummcok sukur
Ebet cnm bnmde oyle terlıyorız oda cok sıcak banyoda yok durumumuz zor uc dort ay atlatmak zorundayım kızılcık suyuna bakaym dogal ıns da cok asırı kılo almam yatarkenKzilcik suyunu ben hic icmedim ama enfeksyona iyi geliyomus Samara96 iciyor genelde canim. İc camasirini kuru tut surekli smdi sicaktan esofmanima kadr ter oluyor benim 10 dakikada pecete degstryorum
Hepımız 8 12 haftalardan sonra baslamısız ben ılk gınden berı yatıyorım ıns bende sızlerın haftalarınızı gorurum hepımız saglıklamdogırururz cnm enfeksıyon serklajdanmı oluyo pekı bıde cok gaz sorunum var siş oluyorum her saat12den sonra genel olarak yattım cnm
İlaç olarakda sabah başlıyorum tiroid ilacım var onu progestan enfeksiyonun var şuara peşine antibiyotik aç karna demir yemekten sonra balıkyağı ve magnezyum oxapar iğne gece tekrar progestan ve antibiyotik
Haftalık da prolutondepot
Ben yememden icmemden hic kismadim ne geldiyse onume yedim ama tabi saglikli seyleri daha cok, 9 kg almisim ona ragmen yicezki guclu olcak bebisler senin bide iki tane minnoşun var azcik catlaklara goz yumcaz annem beni sampuanlu su yapip bezlerle silmisti o bile yikanmis gbi rahatlatiyor banyoyu hic aratmiyordu canim bide masaj yapar gbi siliyodu kuş gibi oluyodumEbet cnm bnmde oyle terlıyorız oda cok sıcak banyoda yok durumumuz zor uc dort ay atlatmak zorundayım kızılcık suyuna bakaym dogal ıns da cok asırı kılo almam yatarken
Sampuanlı suyla sıldıkten sonra sabunlu kalmıyonmu tekrar sılıyomu cnm ay valla ıns cektıklerımıze deger gereksız kılo almak ıstemıyorum bende ama catlak falan umrumda dgl ıyı olsunlar yeterkı ya sancı kasılma gelmesınBen yememden icmemden hic kismadim ne geldiyse onume yedim ama tabi saglikli seyleri daha cok, 9 kg almisim ona ragmen yicezki guclu olcak bebisler senin bide iki tane minnoşun var azcik catlaklara goz yumcaz annem beni sampuanlu su yapip bezlerle silmisti o bile yikanmis gbi rahatlatiyor banyoyu hic aratmiyordu canim bide masaj yapar gbi siliyodu kuş gibi oluyodum
Yok canim oyle cok kopurmuyo zaten bide soguk suyla oluyor tekrar kurulamiyor inan cok iyi geliyor. İnsallah deger canim emek olmadan yemek olmaz derler ya biz biraz cekicez sonu cok guzel bi mucize olucak ben okadsr hamur isi tatliya 9 kg almisim az geliyor bukadar hareketsizlige, ayakta ki arkadaslarimdan 20 kilo alan bile oldu. İlaclarini duzenli kullanirsan sancin olmaz kasilma ilaca ragmen yasaniyor gunde 5 6 ondan korkmaSampuanlı suyla sıldıkten sonra sabunlu kalmıyonmu tekrar sılıyomu cnm ay valla ıns cektıklerımıze deger gereksız kılo almak ıstemıyorum bende ama catlak falan umrumda dgl ıyı olsunlar yeterkı ya sancı kasılma gelmesın
Allah bebeğinide seni de korusun canım..inşallah biraz daha bekler Allah yardımcın olsunBen suanda hastanede yatyorum rahim.agzim sifirlanmis durumda ve acilmis bebek dikisde duruyor sadece kabizlik oksurmek hapsurmak bile yasak bana ama benim acilma enfeksiyondan degil kasilmadan oldu kasilmaya cok dikkat edin doktorunuzdan ciddi onlem almasini isteyin ben o kadar serum igne ve tabletlere ragmen acildi Rabbim hepinizun evladini kycaginiza almayi nasip etsin bana ve bebegime bu mubarek gunde dua ederseniz sevinirim gebeligimi sonuna kadar getrmek icin