- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.601
Amin canim cumlemize insallahhhRabbim ya şafi adiyla sifa olsun kuzum insAllah hayr haberler duyarsin
Benimde oyle azicik ayakta kaliyim basliyor agrimAslında bir günüm bir günümü tutmuyor . Bugün şeytan kulağına kurşun karnım yumuşacık ne ağrı ne sizi var ama iki.gün önce Tamam dedim yolun sonuna geldim
Evet canim bazen dogumu tetikleyebildigi icin gec haftalarda atilmiyor, ama korkma yasam sinirini gecmis bebeginiz. Ben ilac olarak, günlük oksapar kan sulandirci, günlük progestan igne, haftada bir proluton depot igne, sabah aksam magnorm, 4 saate yarım adalat, gece uyumadanda progestan hapi yutuyorum , eger agrim olursa 25mg endol fitil aliyorum. Hamileligin basindan beri yatiyodum dikisten sonra sadece wcye ve 10 gunde duş icin kalkmistim yemegimi sol tarafa yatarak yiyordum. 22 de hunilesme olunca ayaklarimin altina yastikla yattim. 23 deki muayenede dikislerim gevsemisti ertesi gun yeniden tazelendi o gun bu gundur duşta almiyorum wcyede gitmiyorum hep yatiyorumBana dikis atamadi haftan buyuk diye ilac ne kullaniyirsun canim hep yatiyormusun
ben herseyini aldim canim onlari gorunce daha cok dua ediyorum uzuluyorum ama rabbim buyuk insallahBen korkumda bebek icin hic bir kiyafete esyaya bile bakmiyorum cok korkuyorum belko dogunca alinir kuzum esyalari ama agrilarim filan oluyo diye elim gitmiyo hic biseye bakmaya
Sen hiç kalkma keyfini cikarBenimde oyle azicik ayakta kaliyim basliyor agrim
Allah yar ve yardimcin olsun caim cok zordur ben bir haftdr yatyrum heryerim agridi seni dusunemiyorum insallah cektigin bu sikintilar hurmetine rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip ederEvet canim bazen dogumu tetikleyebildigi icin gec haftalarda atilmiyor, ama korkma yasam sinirini gecmis bebeginiz. Ben ilac olarak, günlük oksapar kan sulandirci, günlük progestan igne, haftada bir proluton depot igne, sabah aksam magnorm, 4 saate yarım adalat, gece uyumadanda progestan hapi yutuyorum , eger agrim olursa 25mg endol fitil aliyorum. Hamileligin basindan beri yatiyodum dikisten sonra sadece wcye ve 10 gunde duş icin kalkmistim yemegimi sol tarafa yatarak yiyordum. 22 de hunilesme olunca ayaklarimin altina yastikla yattim. 23 deki muayenede dikislerim gevsemisti ertesi gun yeniden tazelendi o gun bu gundur duşta almiyorum wcyede gitmiyorum hep yatiyorum
Arada bir tuvalet yemk icin kalkiyorum canim dus aldim dun ondn snra cok agridi dusu oturarak mi aliyosunSen hiç kalkma keyfini cikar
Ben küçükten alistirilmis. otursam daha iyi olur ama hep ayakta alırımArada bir tuvalet yemk icin kalkiyorum canim dus aldim dun ondn snra cok agridi dusu oturarak mi aliyosun
ben herseyini aldim canim onlari gorunce daha cok dua ediyorum uzuluyorum ama rabbim buyuk insallah
Sirtim icime coktu diyebilirimAllah yar ve yardimcin olsun caim cok zordur ben bir haftdr yatyrum heryerim agridi seni dusunemiyorum insallah cektigin bu sikintilar hurmetine rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder
Ayy cok az ilac aliyosun sen agrilarin cok normal. Ben butun ilaclarimi parayla aliyorum sadece mauyene ucretim 70 80 tl cikiyor muayenede olmuyorm nasi cikiyo bunlar bilmiyorum 15 20 gunde ilaclar 200 300 tutuyor iligimizi sömürüyor resmen ,sen hic eczaneyle ugrasma verdi vercek diye progestanin 200lugunu aldir benceDoktordan geliyorum hiç bir tahlil yapmadık . Magnezyumu zorla yazdırdım . Günde bir tane yazdığı progestan ilacı korkudan ıkı defa kullandığım için kocamdan azarda yedim eczane vermiyormuş diye. Ve israrlarima rağmen yine progestani günde bir yazdı . Demekki bi bildiği var . . Geldim şükür bugün hiç sancım yok magnesie calcinee saba diye bi ilaç yazdı nasıl kullanıldığını bilen varmi
Progestanin 200 lugunh kullanamıyorum parmağım zor bela ilerliyor olduğu gibi erimeden geri fırlıyor yapısı bozulduğu için de o geri çıkan ilacı geri koyamıyorum yeni ilaç kullanıyorum . Bir ilaç alana kadr u tane hap heder oluyo benim sinirlerim de tabi . Tahlilde istemiyorlar aldıkları bi önlem galiba . Geçmişe başka bi odada bi kadın hamilelik testi yapıyordu sasirdimAyy cok az ilac aliyosun sen agrilarin cok normal. Ben butun ilaclarimi parayla aliyorum sadece mauyene ucretim 70 80 tl cikiyor muayenede olmuyorm nasi cikiyo bunlar bilmiyorum 15 20 gunde ilaclar 200 300 tutuyor iligimizi sömürüyor resmen ,sen hic eczaneyle ugrasma verdi vercek diye progestanin 200lugunu aldir bence
Artik karnindan yetisemiyosundur bende de son zamanlarda oldugu gibi cikiyordu ona ragmen icerde nasi bi birikme olmuş doktor dikisi gorememisti bana ignesinin cok faydasi dokundu 24den bu yana igne yaptiriyorum keske oyle yapsalarProgestanin 200 lugunh kullanamıyorum parmağım zor bela ilerliyor olduğu gibi erimeden geri fırlıyor yapısı bozulduğu için de o geri çıkan ilacı geri koyamıyorum yeni ilaç kullanıyorum . Bir ilaç alana kadr u tane hap heder oluyo benim sinirlerim de tabi . Tahlilde istemiyorlar aldıkları bi önlem galiba . Geçmişe başka bi odada bi kadın hamilelik testi yapıyordu sasirdim
Rahim boyunu ölçmek için alttan bakacam diyince biri beni boğuyor sandım. Benim kendi doktorum karnımdan ölçer hep kabul etmedim aklımda kaldı simdiArtik karnindan yetisemiyosundur bende de son zamanlarda oldugu gibi cikiyordu ona ragmen icerde nasi bi birikme olmuş doktor dikisi gorememisti bana ignesinin cok faydasi dokundu 24den bu yana igne yaptiriyorum keske oyle yapsalar
Cnm benim dr da 1 progestan verdi ama ben günde 2 içiyom bide haftada proluton yaptırıyom kendim kızlardan duyduğum için inş faydası olurRahim boyunu ölçmek için alttan bakacam diyince biri beni boğuyor sandım. Benim kendi doktorum karnımdan ölçer hep kabul etmedim aklımda kaldı simdi
Ondan bisey olmazdi risk gordugunde benim doktorumda bakti, dogru sonucu veriyor diye ama cok bisey oynamiyor karindan yada alttan 2 3mm ancak kafana takma hic.Rahim boyunu ölçmek için alttan bakacam diyince biri beni boğuyor sandım. Benim kendi doktorum karnımdan ölçer hep kabul etmedim aklımda kaldı simdi
Kocam kendi kafama göre ilaç almama karşı biri . Abisinin yanında o kadar bağırdı ki cevap veremediğim içinde sinir oldumCnm benim dr da 1 progestan verdi ama ben günde 2 içiyom bide haftada proluton yaptırıyom kendim kızlardan duyduğum için inş faydası olur
Bence riske atma
Şeker yüklemesi falan hiç birine bakilmadi bu hastalık bitsinde 4 hafta sonra iyice bi kontrol oluyimOndan bisey olmazdi risk gordugunde benim doktorumda bakti, dogru sonucu veriyor diye ama cok bisey oynamiyor karindan yada alttan 2 3mm ancak kafana takma hic.
Aslında benimkide öyle hatta Dr bana cinsel ilişkiye sık olmamakla birlikte gir normal hayatına dön dedi ama ben hep söyledim kocama bak kayıp bizim kaybımız araştırdım yatanlar nerdeyse sona yaklaşmışlar ama gezenler kalkanlar erken doğum yapmış birinci ağızdan duydum falan dedim buradaki arkadaşlar şöyle böyle ilaç alıyo zararı yoksa bebeğe ve bana ben alırım önemli değil dedim ikna ettim bi şekilde o ne derse desin hemde kaybedince Allah korusun Anne kadar içi yanan olmuyo malesef Allahım kimseye vermesinKocam kendi kafama göre ilaç almama karşı biri . Abisinin yanında o kadar bağırdı ki cevap veremediğim içinde sinir oldum