- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #98.481
Geçenlerde bime bişiler gelmiş annem bi iki bişi almış sonrada serviks uzunluğu 28. 5 geldi baya moral bozukluğu oldu başkada hiçbişş almadımBence bebeğe bile birşeyler bakmalisin
Benim kızım olacak çok önceden öylesine belki satarım diye bi yelek yapmıştım . Bide kardeşimin küçülmüş bir tulumu var yanımda yeleği o tuluma giydirip gözümün önüne koydum . Onun sarı saçlarını ve yeşil gözlerini hayal ediyorum iyi geliyo. Bak benim hamileliğin başından beri serviks boyu hiç 3 u görmedi. Hep 2 buçuk doktor kısa olduğunu söylüyo ama atılan dikisin amacı o zaten çok şükür bebeğin kesesi vajinadaki mikroplarla muhatap olmadan güzelce dikişi attirdik neyden korkuyosunGeçenlerde bime bişiler gelmiş annem bi iki bişi almış sonrada serviks uzunluğu 28. 5 geldi baya moral bozukluğu oldu başkada hiçbişş almadım
Senin kızımydı cnm
Çok iyi yapmışsın cnm yaa baya motive eder o seniBenim kızım olacak çok önceden öylesine belki satarım diye bi yelek yapmıştım . Bide kardeşimin küçülmüş bir tulumu var yanımda yeleği o tuluma giydirip gözümün önüne koydum . Onun sarı saçlarını ve yeşil gözlerini hayal ediyorum iyi geliyo. Bak benim hamileliğin başından beri serviks boyu hiç 3 u görmedi. Hep 2 buçuk doktor kısa olduğunu söylüyo ama atılan dikisin amacı o zaten çok şükür bebeğin kesesi vajinadaki mikroplarla muhatap olmadan güzelce dikişi attirdik neyden korkuyosun
Keşke fotosunu çekip atsam ama benim telden foto nasıl atılır bilmiyorumÇok iyi yapmışsın cnm yaa baya motive eder o seni
Benim ilk kızımda sorunsuz doğum yaptım ikinci kızımda 29 mm 1 ay sonra 17 mm 3 gün sonra 6 mm olunca 23+4de doğum yaptım ani kısaldı cnm
Bundada 14de 33.5 17de 28.5a düşünce buda hızla düşer mi diye aklıma gelmiyoor değil ama elden bişey gelmez tabi elimden geleni yapıp gerisini Allaha havale ediyorum
Buarada atsana bi foto ördüğünün bakalım
Bende otursam örecem aslında yoksa böyle zaman geçmiyor ama geneli uzanarak geçiriyorum
Tamam cnm önemli değilKeşke fotosunu çekip atsam ama benim telden foto nasıl atılır bilmiyorum
Benim aylık kontrol zamanım geçti bu hafta içi eşim dikisimi atan doktora bi danisacak ne yapalım diyeTamam cnm önemli değil
Bi sonraki kontrolun ne zaman 18 nisanda gidicem bende 2 haftam kaldı hep böyle sayarak günleri azaltoyoruz inş
Anladım cnmBenim aylık kontrol zamanım geçti bu hafta içi eşim dikisimi atan doktora bi danisacak ne yapalım diye
Hiç gitmemek var da isteee neyseeeAnladım cnm
Nedenki ben mesela iple çekiyorum muayeneyi bi yandanda kötü bişey duyarım diye korka korkaHiç gitmemek var da isteee neyseee
Bende doktor korkusu bitmedi şu andada durduk yere bi doğum korkusu başladıNedenki ben mesela iple çekiyorum muayeneyi bi yandanda kötü bişey duyarım diye korka korka
Korkma hiçbişey olmaz Allahın izniyleBende doktor korkusu bitmedi şu andada durduk yere bi doğum korkusu başladı
Normal doğum kolay olurmu acaba diye dusunuyorumKorkma hiçbişey olmaz Allahın izniyle
İnan doğumun iki türlüsüde zor ama normal doğumda doğduğu an ki rahatlamaya paha biçilemezNormal doğum kolay olurmu acaba diye dusunuyorum
Bilmezmiyim :)İnan doğumun iki türlüsüde zor ama normal doğumda doğduğu an ki rahatlamaya paha biçilemez
Sağlikla kucaginiza alin inşallahMerhaba arkadaşlar 4 hafta sonra serklaj atılması gerekiyor.gittigim hasta şişli memorial ama doktorum pandemi olmayan bi hast tercih edersen iyi olur dedi .sizler bu işlemi nerede yaptırdınız istanbulda ikamet ediyorum aklımdan 1 dk çıkmıyor bu sorun
Serklaj dan korkma cnm hiçbişey anlamıyorsun zaten inş sağlıkla alırsın yavrunu kucağınaMerhaba arkadaşlar 4 hafta sonra serklaj atılması gerekiyor.gittigim hasta şişli memorial ama doktorum pandemi olmayan bi hast tercih edersen iyi olur dedi .sizler bu işlemi nerede yaptırdınız istanbulda ikamet ediyorum aklımdan 1 dk çıkmıyor bu sorun
Merhaba arkadaşlar 4 hafta sonra serklaj atılması gerekiyor.gittigim hasta şişli memorial ama doktorum pandemi olmayan bi hast tercih edersen iyi olur dedi .sizler bu işlemi nerede yaptırdınız istanbulda ikamet ediyorum aklımdan 1 dk çıkmıyor bu sorun
Merhaba adı neydi doktorunuzun ve ücret ne kadar ödedinizBen medicalpark Gaziosmanpaşa’da yaptırdım ve drumdan çok memnunum tavsiye ederim