Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Geçenlerde bime bişiler gelmiş annem bi iki bişi almış sonrada serviks uzunluğu 28. 5 geldi baya moral bozukluğu oldu başkada hiçbişş almadım
Senin kızımydı cnm
Benim kızım olacak çok önceden öylesine belki satarım diye bi yelek yapmıştım . Bide kardeşimin küçülmüş bir tulumu var yanımda yeleği o tuluma giydirip gözümün önüne koydum . Onun sarı saçlarını ve yeşil gözlerini hayal ediyorum iyi geliyo. Bak benim hamileliğin başından beri serviks boyu hiç 3 u görmedi. Hep 2 buçuk doktor kısa olduğunu söylüyo ama atılan dikisin amacı o zaten çok şükür bebeğin kesesi vajinadaki mikroplarla muhatap olmadan güzelce dikişi attirdik neyden korkuyosun

Çok iyi yapmışsın cnm yaa baya motive eder o seni
Benim ilk kızımda sorunsuz doğum yaptım ikinci kızımda 29 mm 1 ay sonra 17 mm 3 gün sonra 6 mm olunca 23+4de doğum yaptım ani kısaldı cnm
Bundada 14de 33.5 17de 28.5a düşünce buda hızla düşer mi diye aklıma gelmiyor değil ama elden bişey gelmez tabi elimden geleni yapıp gerisini Allaha havale ediyorum
Buarada atsana bi foto ördüğünün bakalım
Bende otursam örecem aslında yoksa böyle zaman geçmiyor ama geneli uzanarak geçiriyorum

Keşke fotosunu çekip atsam ama benim telden foto nasıl atılır bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar 4 hafta sonra serklaj atılması gerekiyor.gittigim hasta şişli memorial ama doktorum pandemi olmayan bi hast tercih edersen iyi olur dedi .sizler bu işlemi nerede yaptırdınız istanbulda ikamet ediyorum aklımdan 1 dk çıkmıyor bu sorun

Sağlikla kucaginiza alin inşallah istanbulda olan varsa yanitlicaktir mutlaka ama dikisin atildigi yerden cok, atan önemli. Cok iyi bi dr bulun bol dinlenmeyle kavusursunuz

Serklaj dan korkma cnm hiçbişey anlamıyorsun zaten inş sağlıkla alırsın yavrunu kucağına

Ben medicalpark Gaziosmanpaşa’da yaptırdım ve drumdan çok memnunum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…