Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Valla canım ben günlerdir kabızlık ve hemoroid yüzünden ağlıyorum resmen sancım ve karın mide ağrılarımda çok fazla batmalar yüzünden doğru dürüst uyuyamıyorum da . Foruma da bugun giremedim pek uzaktan takip ediyorum sizi . Dualarınızda unutmayın lütfen ben size her zaman ediyorum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşacağız sağlıkla . Bel sırt ağrısı desen tavan yaptı . Zor olsa da bebişler için herşey
Sabret canım maşallah az kalmış doğum yapınca insallah hepsi geçecek, ben kızımın tekmelerini baskısını makatımda da hissediyordum. 3 aylık oldu sükür hepsi geciyor, ancak benim kanamam bitmedi ya adet gibi değil bugün var yarın yok misali kanamalarım oluyor bazen kıpkirmizi bazen kahverengi seklinde oluyor 40m cıkınca gitmiştim drma ancak hersey normal demişti simir testi bile yaptırmıştim ortamin böyle olmasindan dolayı dra gidemiyorum yaşadigim sehirde😕 eşim zavallım sesini çıkaramiyor espriye vuruyor hamileliginden doguma lohusalık bitmesi derken 1 yıl olacak nerdeyse diyor😳

Sabret canım maşallah az kalmış doğum yapınca insallah hepsi geçecek, ben kızımın tekmelerini baskısını makatımda da hissediyordum. 3 aylık oldu sükür hepsi geciyor, ancak benim kanamam bitmedi ya adet gibi değil bugün var yarın yok misali kanamalarım oluyor bazen kıpkirmizi bazen kahverengi seklinde oluyor 40m cıkınca gitmiştim drma ancak hersey normal demişti simir testi bile yaptırmıştim ortamin böyle olmasindan dolayı dra gidemiyorum yaşadigim sehirde😕 eşim zavallım sesini çıkaramiyor espriye vuruyor hamileliginden doguma lohusalık bitmesi derken 1 yıl olacak nerdeyse diyor😳
Canim her düşükten sonra aynisini yasadim nerdeyse 1 yila kadar 10 gunde bir bildigin adet oldum artik başim falan dönuyordu. Temizim diyemiyodum esime. İliski sonrasi iki kez knamam oldu rahim agzi kanserinden bile süphelenmislerdi hatta. Kac kez Dr gittigimde kanamayi goremediler ultrasondan. Duphaston diye bi ilac kullandim 10 gün sonra bir sokuldum adetim duzene girmisti.

Gunaydin canim benim bende de oluyo o nefes darliklari hatta hamile kaldigimdan beri var kalbimde boyle hizli hizli carpiyor
Kızlar bişey sorucam geçen haftadan beri nefes darlığı yaşıyorum böyle gün içinde bir kaç kez oluyor derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum nefesim daralıyor sizde de oluyor mu

Kızlar bişey sorucam geçen haftadan beri nefes darlığı yaşıyorum böyle gün içinde bir kaç kez oluyor derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum nefesim daralıyor sizde de oluyor mu
Ben bu belirtiyi es gecemicem. Senden ricam canim, bi idrar kulturu ver ya.. ilkinde benim de ole olmustu, bakteri uremesi varmis meger de. Belirtilerden biri de buydu ondann dedim

Allaaah 3 aylik mi oldunuz siz 😍😍 masallah
Benim 30 gun oldu bakalim ne kadar daha devam etcek 🤣🤣

Canım benim kanamam 100 gün sürdü . Vücudum adet olmak istiyormuş ama hormonların yetmediği için boş boş kanama goruyodum . Bana bi ilaç vermişti hemen kanamam kesildi ve ilaç biter bitmez adet oldum ama tabi ki malesef o zaman emzirecegim bi bebeğim yoktu

Canim benim nasilsin durumun nasi
Canım benim kanamam 100 gün sürdü . Vücudum adet olmak istiyormuş ama hormonların yetmediği için boş boş kanama goruyodum . Bana bi ilaç vermişti hemen kanamam kesildi ve ilaç biter bitmez adet oldum ama tabi ki malesef o zaman emzirecegim bi bebeğim yoktu

Kuzum ben cikiyorumda sanki tam yapamiyorum gibi rahatlayamiyorum kasiklarimda aci oluyor bebegimde col asagida sanki
Bi kaç gün önce tam vajina üstünde hissettim cidden ama normal diye düşünüyorum cnm çünkü kendilerinde zaten göbek deliği civarında ya var ya yok

InsAllah kuzum normaldir esimde endiseli bana belli etmemeye calsyor stres yapmayim diye elimizden gelenide yaptik gereken her ilack fazlasiyla aliyorum valla sizler serumlar filan kullanmiyosunuz ben onu bile kullaniyorum bakalim canim Rabbim pisman etmesin
Bi kaç gün önce tam vajina üstünde hissettim cidden ama normal diye düşünüyorum cnm çünkü kendilerinde zaten göbek deliği civarında ya var ya yok

X