- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
-
- Konu Sahibi hidennisko
ece 76
Öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm bende 3 bebek kaybettim.mecburen tekrar toparlanmak ve yeniden mücadeleye girmek zorunda kalıyoruz.bildiğim kadarıyla 2 . düşüğüne pleantanın aşağıda olması neden olmuş.bir arkadaşımda aynı sorundan çok sıkıntı yaşadı.diğerinde de aynı şeyleri yaşayacağını düşünme.rahim dikişi problemli bir hamilelelik geçirmene sebep oluyor ama başaranlarıda çok duydumbu sorunu büyüten sebep ilk hamilelelikte belirlenmemesi.doktorların dikkat etmemesi.bende doktor kurbanıyım.şu an bir çok sıkıntı atlatarak 36. haftaya kadar geldim.doktorumu bende çok bunalttım.beni ciddiye almak zorunda kaldı.şuan çok zorlanıyorum bebeğimi taşırken .dikişlerim geriliyor sanki.rahmim yırtılacak diye korkuyorum.cumartesi kontolde belli olacak dikşlerin durumu.
ayrıca rahim yetmezliğinde daha önce yaşanılan gebeliklerin faydası oluyormuş.rahmin genişlemesi önemliymiş.
ne güzel 36.haftana gelebilmişsin. Benim daha yeni farkedildi.2.7 cm. cok dusuk. doktor ıgne falan verdı. Bugun baska bır doktora daha mı gıtsem.. Dun geceyı korkuyla gecırdım. Bebegım erken gelırse dıye cok korkuyorum. Arkadaslar bunun belırtılerı nedır?
ece senin için çok sevindim canım
moralini yüksek tut canım moral hepsinden önemli bence
allah yardımcın olsun
allahım sana en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebek nasip etsin canım
sağlıkla kucağınada alacaksın yavrunu zamanı gelince canım
ne güzel 36.haftana gelebilmişsin. Benim daha yeni farkedildi.2.7 cm. cok dusuk. doktor ıgne falan verdı. Bugun baska bır doktora daha mı gıtsem.. Dun geceyı korkuyla gecırdım. Bebegım erken gelırse dıye cok korkuyorum. Arkadaslar bunun belırtılerı nedır?
anladım ececim proluton depot sanırım bende kullanmıştım haftada 1
tabi benim nişenım gelmiş olduğu için ancak 1 ay dayandı ve suyum geldi
canım bana 22. haftada atıldı dikiş nişanım gelmişti ama benim
1 ay wc.ye bile kalkmadan yattım ben
haftada 1 proluton depot vuruldum
olmaz denilen dikiş 1 ay durdu ve çok sağlamdı
ancak suyum geldiği için suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım
bebeğim 26 haftalık doğdu ve 14 gün yaşadı
bugün tam 3 ay oldu bebeğimi kaybettiğim
bende 3 haftada bir proluton depot kullanıyorum
adet sancısı gıbı bel agrım var kızlar bı garıbım:S