-
- Konu Sahibi hidennisko
:teselli:yok canım alışmıştır artık bizim gibi hasatalara bence, sadece sorarken stresliymiş gibi arka arkaya değilde sanki sohbet ediyormuş gibi sor o zaman daha güzel cevaplıyor,zaten sorular genelde birbiri ile bağlantılı olduğundan bazen diğerini sormadan aynı sorunun içinde cevaplıyor birde öyle avantajın var,bende çok soru soruyorum ama Allah var hiç şimdiye kadar kızmış gibi bile yapmadı, ne yapalım yani niye doktora gidiyoruz dimi ama başka kim cevaplıycak yani soru sormak için başka doktoramı gidelim bide..sen penisilin vuruluyormusun canım neyi ögren dedi orayı anlıyamadım pek:uhm:..canım ya valla bende senin muayene sonucunu merak etmeye başladım gitte gel artık..:dance:hemen de yaz bana olurmu inşallah hayırlı haberler alıcaz ve rahat bir nefes alıcaz hadi bakalım Allah yardımcın olsun canım çok çok öptüm bende senikaydirigubbakcemile3
kelebek doktoruna danış bence canım .ama kasılmalar için ilaç kullanıyorsun zaten. iyi düşün iyi olsun inşallah
ece doktorun söylediği ilaclrla yüzün gülecek inşallah.moralimizi bozmamalıyız canım.
melek81 kendini cok dinleme eminimki kolay değil ama ölçümleri düzenli yaptırdıkca ve yatarak mutlu sona ulaşırsın bak ne güzel maşallah kelebek arkadaşımız 30larda inşallah 36lara kadar götüreceksiniz:Saruboceq:
boncuk 3 ay bitti korunmuyoruz demişsin benimde üc ay oldu ama doktorum 6 ay diyor.ne yapayım bilemiyorum bende canım.ama daha beklemedeyiz.6 ay beklerim diyordum ama simdi kararsızım.
inşallah canım inşallah allahım bir daha hiçbirimize yaşatmaz bu acıları
evet canım bu sefer 3. ayda dikiş atılacak ve durumumdan dolayı yine hiç kalkmadan yatacağım
inşallah hamile kalayım da sağlıkla kucağıma alacaksam herşeye değer
sende pko varmı canım burda birçok arkadaşta var ve bende de var
kelebek doktoruna danış bence canım .ama kasılmalar için ilaç kullanıyorsun zaten. iyi düşün iyi olsun inşallah
ece doktorun söylediği ilaclrla yüzün gülecek inşallah.moralimizi bozmamalıyız canım.
melek81 kendini cok dinleme eminimki kolay değil ama ölçümleri düzenli yaptırdıkca ve yatarak mutlu sona ulaşırsın bak ne güzel maşallah kelebek arkadaşımız 30larda inşallah 36lara kadar götüreceksiniz:Saruboceq:
boncuk 3 ay bitti korunmuyoruz demişsin benimde üc ay oldu ama doktorum 6 ay diyor.ne yapayım bilemiyorum bende canım.ama daha beklemedeyiz.6 ay beklerim diyordum ama simdi kararsızım.
ececim pko polikistik over demek canım
adet düzensizliği, hormonlarda dengesizliikten kaynaklanan bazı sorunlar mesela tüylenme , hamile kalmakta zorluk gibi canım
ismim esin bu arada canım
bende memnun oldum canım
sevindim pko olmamasına canım sürekli hormon ilacı almak çok sıkıntı yaratıyor
inşallah canım isteyen herkese allah nasip etsin inşallah
sende biran önce sevindir bizi inşallah
şükürler olsun ki en azından sorunumuzu biliyoruz ve çaresi var dimi
tiwiks saslan ikinizinde güzel haberlerine çok sevindim. Ben de durumumu yazmıştım. Bugün başka bir doktora daha gittim. Seval Taşdemir. Bana evet riskin var ama korkulacak kadar değil dedi. Bol bol yatıp dinlenmeye çalış dedi. Yarın da işe gidecem. Yarından sonra biraz dinlenecem. Zaten önümüz bayram. Bayramdan sonrada gerekirse rapor alırım. Bende 27+0 dayım. Yalnız Salı günü rahim boyumu 2.7 olarak ölçen ve bu durumumu söyleyen doktor bana ilaç ve iğneler verdi. Ama bugün gittiğim bu ilaçları kullanmamı söyledi. Ne yapacağımı şaşırdım
canım geldik biraz da alışveriş merkezine gittim yemek yedim dr ara da çık dedi kaydirigubbakcemileyarım saat gündemi tartıştık sohbet ettik yarım saat oğluma baktı sonra testleri ve ilaçları söyledi enfeksiyondan korkma dedi o zaten çok nadir bir komplikasyonmuş kilomu beğendi yatmaya rağmen başarmışsın dedi ayyy çok sevindim herşey güzel bebişim parmağını emiyordu obur :ecrin_bebek: kilo boy oranlarını söylemiyor ama ben ölçülere göre hesapladım oda onayladı gibi 31 cm 780 gr 6.5 aylıkmışız komedi ben daha 6 aylığım sanıyordum ne cahilim :1shok:çikolata yedim gittim ama bizim ki pek görüntü vermedi tembel dikişim sağlammış ve bundan sonra çok korma dedi arkadaşlarını bekletme haberler için sibele de selam söyle dedine diyeceğimi bilemedim sengözlerimebaksanabböyle işte güzelim bugün de bitti böylece bir problem yok ayda 1 gitmeye devam yine öpüyorum seni penisilin kullanmıyorum ben penisilin kullanmak için başka problemler olabilir dedi kullananlara sor demişti
çok sevindim arkadaşım,butterfly 123
meraba nasılsın ankaralı arkadaşım?
Sana ne diycem bir doktorla daha konuştuk istanbulda bu doktor o da kullanmam gereken ilaçlar olduğunu söylemiş haftada bir iğne olması gerekiyordu demiş
tekrar denesin %50 şansı var demiş
o kadar çok sevindim ki bir ümit en azından
buradaki doktorla aynı şeyleri söyledi paylaşmak istedim hayırlısı inşallah
duyduklarımdan dolayı bugün daha iyiyim!
arkadasım sen ne zaman tekrar denemeyi düşünüyosun? Doktorlar bu konuda ne söyledi sana?butterfly 123
meraba nasılsın ankaralı arkadaşım?
Sana ne diycem bir doktorla daha konuştuk istanbulda bu doktor o da kullanmam gereken ilaçlar olduğunu söylemiş haftada bir iğne olması gerekiyordu demiş
tekrar denesin %50 şansı var demiş
o kadar çok sevindim ki bir ümit en azından
buradaki doktorla aynı şeyleri söyledi paylaşmak istedim hayırlısı inşallah
duyduklarımdan dolayı bugün daha iyiyim!
canım inş.sizlerin de iyi haberlerinizi alacağız
hem 28e gelmişsin bu tarihten sonra daha rahat oluyor insan
ne de olsa ilk dönüm noktası
birkç dr aynı anda sözkonusu olduğunda insan çok ikilemde kalıyor
bence birinde karar kıl ve onun dedilkerini uygula
arkadasım sen ne zaman tekrar denemeyi düşünüyosun? Doktorlar bu konuda ne söyledi sana?
sevgili ece, benim doktorum da selahattin kükner'di.o da zekai tahirin eski doktorlarından.arkadaşım henüz benim daha çok yeni daha gitmedim sinan beksaç a kontrol için 1 ay sonra gidicem
ama ablamın doktoruna gittim doç.dr.cihangir çakıcı ya konuşmak için ağlayarak anlattım o söyledi bana ilaçlar vardı kullanman gereken dedi. %50 şansın var dene dedi. Sinan beksaç ın ismini de o verdi. Bir de istanbul da bir doktorla konuştuk durumu anlattım o da aynı şeyleri söyleyince sevindim en azından 2 doktorun da fikri aynıydı. Tabii allah bilir bakalım.
Ne zaman denemem gerektiğini bilmiyorum canım benim sezeryan oldu çünkü biraz beklemem gerekir galiba. Bir de o gücü kendimde şuanda bulamıyorum biliyor musun hem çok amaaaa çokk istiyorum hem de çook korkuyorum arkadaşım
kontrole gittiğim zaman sorucam ama bakalım ne diyecekler
bu arada şunu söyliyim sana zekai tahirde oldu benim son olayım ve de özel doktorum olduğu halde çok kötü bir gece geçirdim orda sabaha kadar bağırtılar içinde tuttular beni hele bir doktor vardı ağlıyorum diye habire fırça attı bana
oradan nefret ediyorum aklının bir köşesinde bulunsun tıp fakültelerini tercih edin diyorlar zekai tahiri duymak bile istemiyorum artık canım.
Senin de güzel haberlerini dörtttttgözzlee bekliyorum arkadaşım