- 13 Mayıs 2008
- 55
- 0
- 58
- Konu Sahibi hidennisko
hayır benim dikiş için geç kalınmış ben yatrak ilaçla durduruyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20.haftamdayım canım.şu an kayınvalidem bakıyor.haftalar geçmek bilmiyor.bir geçse diyorum.beni uyutsalar sonra bir uyansam 9 ay olmuş olsa...
gerçekten inşallah tanışırız.bende öğretmenim.bu arada bende kız bol.seç beğen al....<:)
arkadaşım bi de bende krem bi akıntı oluyor.sende de öyle bir şey oluyomuydu?
görüşürüzzz
hayır benim dikiş için geç kalınmış ben yatrak ilaçla durduruyoruz
meraba arkadaslar dikisten sonrami surekli yatmak gerekiyor yoksa hamileligin basindan berimi? cevaplariniz icin simdiden tesekurler
teşekkür ederim ikbal, şu anda yani dikiş öncesi çalişiyomusun,yoksa dinleniyomusun?doktor ne önerdi?butterfly123 biz kendi isteğimizle 1 yıl bekledik normalda doktor 6 ay ara verin demişti.
:ben de serklajlıyım 13+6 günlükten takibimi üniversite hastanesinde pror.olan doktorum yaptı dikişimi (schidrodkar usulü-bunu da her dr yapamıyor kolay kolay 1 saat sürdü ameliyetım -mc donalds 15 dk)ipimide drum medikalden aldırdı 20.haftama girdim geçen sene biri kız biri erkek ikiz bebeklerimi rahim ağzı yetersizliğinden kaybettim tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım.8 ay sonra bu bebeğimde geçen tedavimde dondurulmuş embriyolarım ile oldu bu sefer oğlum olacak yanılma olmazsa.ben bebeklerimi kaybettikten sonra drma gitmek istemiyordum ama ne olduysa yine ona gittim bu sefer çok temkinli aslında geçen sefer de 3 cm demişti rahim boyuma ama dikiş atılmamıştı kanamalarım vardı tüp bebek drum enfeksiyon riski olabilir diye atmamış olabilir ve her düşüğün sebebi collum yetersizliği değildir dedi hamile kaldığımdan bu yana raporluyum heyet raporuna geçtim.yemek tuvalet ve banyo için arada da kısa gezinmeler içinkalkıyorum haftada 1 e düşürdüm banyoyu ilk zamanlar ayakta şimdi oturarak duş şeklinde yıkanıyorum.gezmiyorum sadece dr ve iğne için arabayla gidiyorum.ameliyattan sonra cok az 1 hafta boyunca lekelenmem oldu .hamile kaldığımdan beri 3 ay progeston adında ithal biri ğne kullandım vitaminlerime ve demir hapıma hala devam ediyorum haftada bir pruluton iğne oluyorum ameliyattan sonra 2 gün 15 dk ve sonra 6 saatte bir nidilat kullandım serum ve antibiyotikve progestan kapsul (günde 3 defa verdiler -2 hafta boyunca)pruluton verdiler hiç kasılma olmadı Allaha şükür bir sıkıntım yok drum yatmaya devam dedi dikişim şu anda sağlam :Saruboceq:bir de arada sancın olursa diye dr magnezyum verdi bir kere kullandım bu ilacı ada vajinamda sızı olduğu için akıntım normal yeşile dönerse ve kokusu ağırlaşırsa o zaman korkarım acı bir tecrübem var bu da bana ders oldu klava:artık birbirimize destek oluruz burada oğlumu kucağıma almak istiyorum evde yatmak zor eşim yapıyo herşeyi ama yine de gezmek alışveriş yapmayı cok özledim arada bunalıyorum bebeğim için değer ilk bebeklerimi kaybettiğimde yaşadığım acıyı unutamamışken yenisini yaşamak istemiyorum yatın arkadaşlar mümkün olduğunca kolay değilbir can taşıyoru ve taşıyacağız ben paylaşımlarıma devam edeceğim kendinize iyi bakın YAREN arkadaşım seninle drumuz aynı sanırım dikişi sormuşsun ben sana biraz anlattım yazarsan tanışırız.
:ben de serklajlıyım 13+6 günlükten takibimi üniversite hastanesinde pror.olan doktorum yaptı dikişimi (schidrodkar usulü-bunu da her dr yapamıyor kolay kolay 1 saat sürdü ameliyetım -mc donalds 15 dk)ipimide drum medikalden aldırdı 20.haftama girdim geçen sene biri kız biri erkek ikiz bebeklerimi rahim ağzı yetersizliğinden kaybettim tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım.8 ay sonra bu bebeğimde geçen tedavimde dondurulmuş embriyolarım ile oldu bu sefer oğlum olacak yanılma olmazsa.ben bebeklerimi kaybettikten sonra drma gitmek istemiyordum ama ne olduysa yine ona gittim bu sefer çok temkinli aslında geçen sefer de 3 cm demişti rahim boyuma ama dikiş atılmamıştı kanamalarım vardı tüp bebek drum enfeksiyon riski olabilir diye atmamış olabilir ve her düşüğün sebebi collum yetersizliği değildir dedi hamile kaldığımdan bu yana raporluyum heyet raporuna geçtim.yemek tuvalet ve banyo için arada da kısa gezinmeler içinkalkıyorum haftada 1 e düşürdüm banyoyu ilk zamanlar ayakta şimdi oturarak duş şeklinde yıkanıyorum.gezmiyorum sadece dr ve iğne için arabayla gidiyorum.ameliyattan sonra cok az 1 hafta boyunca lekelenmem oldu .hamile kaldığımdan beri 3 ay progeston adında ithal biri ğne kullandım vitaminlerime ve demir hapıma hala devam ediyorum haftada bir pruluton iğne oluyorum ameliyattan sonra 2 gün 15 dk ve sonra 6 saatte bir nidilat kullandım serum ve antibiyotikve progestan kapsul (günde 3 defa verdiler -2 hafta boyunca)pruluton verdiler hiç kasılma olmadı Allaha şükür bir sıkıntım yok drum yatmaya devam dedi dikişim şu anda sağlam :Saruboceq:bir de arada sancın olursa diye dr magnezyum verdi bir kere kullandım bu ilacı ada vajinamda sızı olduğu için akıntım normal yeşile dönerse ve kokusu ağırlaşırsa o zaman korkarım acı bir tecrübem var bu da bana ders oldu klava:artık birbirimize destek oluruz burada oğlumu kucağıma almak istiyorum evde yatmak zor eşim yapıyo herşeyi ama yine de gezmek alışveriş yapmayı cok özledim arada bunalıyorum bebeğim için değer ilk bebeklerimi kaybettiğimde yaşadığım acıyı unutamamışken yenisini yaşamak istemiyorum yatın arkadaşlar mümkün olduğunca kolay değilbir can taşıyoru ve taşıyacağız ben paylaşımlarıma devam edeceğim kendinize iyi bakın YAREN arkadaşım seninle drumuz aynı sanırım dikişi sormuşsun ben sana biraz anlattım yazarsan tanışırız.
senin zaferin bizlerede umut olacak dayan zaten çoğu bitti az kaldı
biliyorsun 40 haftayı beklemeyeceğimiz için zaman kısaldı dolayısıylada
slm kızlar. biz de 2 gün önce gittik dr.a bebekler iyi dedi hamd olsun. rahim ağzında açıklık da yok. sürekli yatma yarım saat yatı 5 dk gezin evin içinde dedi. eda benim de sertleşmelerim oluyor hala ama bebekleri hareketleri dedi dr. 3 tane olunca tabi yer prob. de var, dolayısıyla baya hissediliyor. ben de üşüttüğüm zamanlarda vajinaya doğru bi acı, batma hissediyorum ama geçiyor sonra.
sen şimdi kaçıncı haftadasın edacım? magnezyuma yeni başlamışsın sanırım. ben 1 aydan fazladır kullanıyorum. prepara başlamadık ama 2 hafta sonra başlayabiliriz dedi dr. bir de vitamin ve demir alıyorum sırayla. ay çok korkuyorum ben yaaaa...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tiwiks cim birde bu dikiş hakkında biraz bilgi verirsen seviniriz benim gibi diğer arkadaşlarında bu teknik hakkında bilgisi yok, mc donalds dan daha güvenli ve sağlam olduğunu söyledi drum. bu sitede şu anda ilk sende uygulanmış oldu eğer inşallah başarıyla sonuna kadar götüreceksin ben inanıyorum hepimize yeni bir umut olucaksın, belki senden sonra ben dahil bir çoğumuzda bu yöntemle başarı şansımız dahada artıcak hep birlikte görücez.. ben ilk zamalar çok karamsar bakıyodum ama artık her geçen gün daha da umutlanmaya başladım..inanıyorum arkadaşlar hepimiz başarıcaz görüceksiniz..
yarencim dikişim genel anaztesi altında yapıldı.Gerçekten drumuz diye demiyorum ama ona biraz kırgın olsamda seviyorum güveniyorum her aradığımda ulaşıyorum ve sorularıma cevap veriyor beni yönlendiriyor ameliyatım bir saat sürdü.Ameliyatıma asistanı da girdi Cemil hocamın bu dikişle rahimin en tepesinden ve içerden dikiş atılıyor anestezi biraz ağır geldi bana ama uyandıktan sonra hafif lekelenmelerim 1 hafta açık pembe şeklinde akıntı oldu sonra normale döndü akşama kadar ağrı kesici bile almadım hemen geçti sonda takılıyor ama ben uyutulunca takıldı.ertesi gün çıkardılar aslında hastaneden ertesi gün çıkıyorsun ama ben 2 gece kaldım drum öyle istedi bir sürü ilaç kullandım inan bana dikiş korkulacak birşey değil bebişi de kontrol ediyorlar her zaman inşallah sende hamile kalırsın yeniden ama gerçekten bu sefer yine olacak bir kere hamile kalman şansını artırıyor ve aynı siklüste dondurulan embriyoların şansı çok yüksek canım benim 4 tane daha donmuşum kaldı benimde 11 taneydi ama blastosist transferi yapıldı bana 2 si o seviyeye kadar eldi 4 ü hala bekliyor beni ve seninkiler de kaliteli bence baksana 3 üz olmuş ilkinde ama bu sefer tek olsun inan bana ben çok rahatladım tek olunca taşıması da bizim gibiler için kolay ve problemi yarıya indiriyor dikiş den de korkma Allaha şükür ne ağrım oldu ne kasılmam ve sürekli yatıyorum dışarı çıkmıyorum ve yazdığım ilaçları sende kullanacaksın zor ama güzel olacak herşey inanıyorum herkese Sağlıklı hamilelkler diliyorum arkadaşlar kendinizi yormayın boşverin işleri falan ben herşeyi bıraktım ben hep sana ve diğer arkadaşlar yardımcı olacağım zafere ulaşıncaya kadar bana sorabilirsin herşeyi benden önce dr a o gerçekten çok bilgili öpüyorum canım bide gerçekten dikişten önce ultrasonda bebeğimin kesesinin ucu huni gibi olmaya başlamıştı görsel olarak bile anlaşılıyordu 12.haftada ve şimdi kese normal şeklinde bu da dikişin başarısını gösteriyor ameliyattan sonra kanama ve dikiş kontrolü yapmak için ona da drumuz koşarak geldi valla çok mutlu etti beni asistanlara bile bırakmadı inşallah bebişim bu sefer benimle kalır şu 30 lu haftala bir gelsem
arkadaşım sen niye korkuyosun ki
rahim ağzı bile açılmamış daha
benim dikişe kadar açık
preparı ben dikiş atıldığından beri kullanıyorum
başta biraz ellerimtitredi
şimdi hiç bir şey olmuyo
bende şimdilik iiyim
ama en riskli haftalar
umarım hepimiz zaferle tamamlarız bu süreci
bu arada sanırım o sertleşmeler bebek hareketi
kek gibi kabarıyorum
biraz içim çekiliyo sonra geçiyo seninde öyle mi