Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
BADE canim cok uzuldum inan insan icine dustukten sonra o bebek hep bir umudu oluyor canim ama kismetten otesi olmuyor benimde maalesef kirmizi bildigin kanamam oldu devre olacagiz demistik ama hakkimizda hayirlisi olsun canim

Canım benimde bî gebeliğimde 8 ve 10 haftalarda kırmızı kanamam oldu. Fakat çok değildi ve durmuştu. İki gün sadece tuvalet kağıdına kahve şeklinde silmeler geldi.
Hamd olsun devamı olmadı. 8 haftada iki gün hastanede yattın. 10. Yatmadım. Çünkü hiçbir işlem yapılmıyordu. Eve istirahat ettim.
Olumlu düşün rabbimîn izniyle hersey yoluna girecektir.

Bade canm ne denirki cok zor basn sagolsn rabbm sabrini versn
Umudum canm insaallah hersey yoluna girer vebebegni kucagna alrsn

Kizlar cok uzgunum kanamam basladi acil hastaneye gittik pruloton depot vurdular simdi eve donuyorum dusuk olasiligi varmis %50 sans verdi dua edin bana bebekte sikinti yokmus kesesi kalp atiskari normalmis artik allahin takdiri

Canım üzülme hiç kalkmadan yat iğne etkili gelecektir rabbim yavrunu sana bağışladın.

Geçmiş olsun canım Allah birdaha yaşatmasın benim de 8 haftalık bir düşüğüm var ve şuan gene 2 yıllık tedavinin ardından 8 haftalık hamileyim hala sevinemiyorum. Pıhtılaşma ben de yaptırdım 3 faktöre bakılmış. Bıktım testlerden
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benimde canim cok olmadi ama peceteyle sildikce kipkirmizi akti bugun kahve geliyor ama insallah birdaha kirmizi olmaz

KİZLAR ben kan sulandirici kullaniyorum 0,4 luk dun kanamam olunca doktor kesti igneyi iki uc gun vurma dedi coraspirin zaten icmiyordum acaba diyorum 2 gunde bir sikinti olurmu bugun coraspin mi icsem bir tane yoksa cuma gunu vurdugum igne iki gun idare edermi beni

Canim bu konuda sen cok bilgilisin bende pruloton vurdurmaya devam edeyimmi kac gunde bir vurulmam lazim crp ne canim coraspin kullanmiyorum igne kullaniyordum doktor kesti iki gun vurma dedi yani suan kan sulandirici hicbirsey kullanmiyorum hastaneye yatir dedim doktora haftasonu biz yokuz yatirsamda yapacak birsey yok dedi bende pahali diye hastane israr etmedim eve dondum

HİDENNİSKO canim dinleniyorum yataktan cikmiyorum bir tuvalete insallah bende senin kadar sansliyimdir canim zaten digerini kaybedeli cok olmadi bari bunu dogurabilsem

Merhaba canim cok sagol insallah bende sizler gibi sansliyimdir zaten digerini kaybedeli 5 ay oldu her seferinde ayni olaylardan cok yoruldum insallah bu sefer yuzum guler

cnm geçmiş olsun benımde 11 haftada kanamam olmuştu hemen dr coraspirini bıraktırdı

pıhtılaşma yok bende ama kan sulandırıcı iğneyi tedbır amaçlı oluyorum 2 gunde bır

dr öyle dedıyse problem olmaz inş içini ferah tut

Bende mthfr677 heterezigot var diger mutasyon testlerimin sonuclari cikmadigi icin doktor igneye baslatmak zorunda kaldi canim simdi bugun hem igne vurmayacagim hem coraspirin icmeyecegim yine kafam karisti iyice doktorumada ulasmak mumkun degil nasil olacak boyle bilmiyorum artik allah yardimcimiz olsun

gunaydin canlar...
gece hic uyuyamadim mide agrisindan artik surup ictin ama tik yok hala dikenler batiyor mideme ...
umudum cnm bende hem progestan hemde proluton kullaniyorum...
bide clexanide dikisten bi hafta once kestim dr kes dediyse kes cnm cunku k.s kanamayi artiriyor ...
bide merra efilum benim kiz yeni yukari cikti sizde bebesler nerede ..
yani:))
nerenizde hissediyorsunuz

Crp vücutta herhangi bir enfeksiyon olup olmadığını gösterir cnm, crp yüksekse enfeksiyon vardır

HİDENNİSKO canim dinleniyorum yataktan cikmiyorum bir tuvalete insallah bende senin kadar sansliyimdir canim zaten digerini kaybedeli cok olmadi bari bunu dogurabilsem

Umarım cnm. Hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda

Canim bebek iyice baski yapmaya basladi ya ondan miden agriyordur birde son haftalarda refluda oluyormus dikkat et ne zormus bu isler demekki iki gun kesmeyle birsey olmaz benimde midem cok kotu valla zofran ictim simdi sabahtan beri kusuyorum peki sen igneyi kestiginde coraspin ictinmi

Crp vücutta herhangi bir enfeksiyon olup olmadığını gösterir cnm, crp yüksekse enfeksiyon vardır

Umarım cnm. Hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda

Benim enfeksiyon olsa direk ates yapar cok yasadim cunku keske kalkabilsemde baktirsam ama doktor yataktan cikma dedi kanama normale donesiye kadar

cnm onuda kesti ve dikisten iki gun sonra basladim kullanmaya yanliz coraspini clexsana gerek yok dedi 22 haftada benim israrim uzerine yine basladim 0,4 luk ..

Benim enfeksiyon olsa direk ates yapar cok yasadim cunku keske kalkabilsemde baktirsam ama doktor yataktan cikma dedi kanama normale donesiye kadar

Canım benim 24.haftadan sonra 2 ay bakılmamıştı crp Dr ben hatırlattım. 30. Haftada bi yaptırdım naz değer 0,015 iken benimki 29 çoktı. Önce eve çok yüksek antibiyotik tedavisi oldum sonra açılman olunca hastanede damardan verdiler. Doğum sonrası bile tan düşmemişti. Ve benim be ateşim var nede başka bi belirti. O yüzden her ay crp idrar tatlilş ve kültürü yaptırın canlar. Ben sadece crp yi ihmal etmişim. Çünkü tam kan tahlilinde bu test yok ayrıca bakılması gerekiyor.

BADE canım böyle bir durumda ne denir ki.Okuyunca inanamadım.Geçmiş olsun.Başın sağolsun.Allah bir daha yaşatmasın.Çok üzüldüm.Dualarımdasın.

UMUDUM geçmiş olsun.İnşallah her şey yoluna girer.

Arkadaşlar gününüz güzel ve aydınlık olsun.sevgiylee..

Gurbetci canm gecms olsn ya mide agrisi cok kotu dun midem yaniyimuydu gaz mi cardi bilmiyorm yatana kadar mahvoldm sirtima vurdu agrisi kalp kalbe karsiyms canm bende sana soracktm benm bebegn cinsiyeti kesin degl ya annem kiz cocuk git gide yukari cikar kaburgana deget erkekte hep asagida sanki duseck gibi diyo srn tam olark nerede hissediyosn ben gobegmin biraz ustnde hissediyorm cok yukarda degl asagida hissettigmde oluyo bide merra yorum yapa rsa anlarz onunkide yukardysa benmki belki er kektr bide benm karnm top gibi yaylmadi seninki yayvanmi

Kızlar hepinizden Allah razı olsun...Diyecek laf söz yok...Eğer başarabilirsem,bundan sonra sık giremiycem...Biraz uzak kalıp toparlanmam lazım..Allah hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin..Rabbim bir daha kimseye evlat acısı yaşatmasın..Kendinize çok iyi bakın kader arkadaşlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…