- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.581
BADE canim cok uzuldum inan insan icine dustukten sonra o bebek hep bir umudu oluyor canim ama kismetten otesi olmuyor benimde maalesef kirmizi bildigin kanamam oldu devre olacagiz demistik ama hakkimizda hayirlisi olsun canim
Kizlar cok uzgunum kanamam basladi acil hastaneye gittik pruloton depot vurdular simdi eve donuyorum dusuk olasiligi varmis %50 sans verdi dua edin bana bebekte sikinti yokmus kesesi kalp atiskari normalmis artik allahin takdiri
Merhaba kader arkadaşlarım..
Dün muyenem vardı..Malesef bebeğimin kalp atışları durmuş..9 haftalık olması gerekirken 8 çıktı..Kürtaj oldum..Genetiğe gönderildi..Hiç bir sebep göremediler..Kanamam falan yoktu..Hoca pıhtılşma olabilir dedi..Ama dedim benim testlerim yapıldı,ve sorun çıkmadı..En az 25 tane test var dedi..Bu testleri yaptırsak bunlardada sorun çıkmayabilir dedi..5 yıldır kongrelerde pıhtılaşmayı anlatıyorum dedi..Çok karışık bir sistem dedi.Bu tahlillerde çıkmayabiliyor dedi..bu yüzden bundan sonraki gebelikte cleksan dedi.İşte böyle arkadaşlarım..Şunu anladımki her şey boş..Ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemiyoruz..Rabbim vericem demezse olmuyor hiç bişey..Allahım beterinden korusun diyorum...
Canım benimde bî gebeliğimde 8 ve 10 haftalarda kırmızı kanamam oldu. Fakat çok değildi ve durmuştu. İki gün sadece tuvalet kağıdına kahve şeklinde silmeler geldi.
Hamd olsun devamı olmadı. 8 haftada iki gün hastanede yattın. 10. Yatmadım. Çünkü hiçbir işlem yapılmıyordu. Eve istirahat ettim.
Olumlu düşün rabbimîn izniyle hersey yoluna girecektir.
Bade çok üzüldüm canım inşallah bundan sonra yolunda gider her şey... İşte korktuğum nokta. Bence kaybı olan herkes yaptırmalı gerçi sen yaptırdın ve problem vardı başka değerlerde olabileceğini de varsayarak keşke verseydi iğne...
umudum Allah yardımcın olsun benim de 9 artı 3 te çok kanamam olmuştu. Ama iğnelerle durdu crp baktır... coraspin kullanıyorsan kes...
Meraba umudum oncelikle gecmis olsun insan bu donemde canli ornek ariyor, ne kadar endiseli oldugunu biliyorum cunku yasadim. 4+3'de baslayip 16. Haftaya kadar devam eden kipkirmizi bir kanama 12 gun hastanede yattim kesin dusecek dediler. Kanama o kadar fazlaydiki eski kocaman pedi gecip sedye kana bulanmisti ama kizin kipir kiprdi 9+5 te simdide koltuk tepelerinde zipliyo. Sikma canini insallah gecicek.
KİZLAR ben kan sulandirici kullaniyorum 0,4 luk dun kanamam olunca doktor kesti igneyi iki uc gun vurma dedi coraspirin zaten icmiyordum acaba diyorum 2 gunde bir sikinti olurmu bugun coraspin mi icsem bir tane yoksa cuma gunu vurdugum igne iki gun idare edermi beni
cnm geçmiş olsun benımde 11 haftada kanamam olmuştu hemen dr coraspirini bıraktırdı
pıhtılaşma yok bende ama kan sulandırıcı iğneyi tedbır amaçlı oluyorum 2 gunde bır
dr öyle dedıyse problem olmaz inş içini ferah tut
Canim bu konuda sen cok bilgilisin bende pruloton vurdurmaya devam edeyimmi kac gunde bir vurulmam lazim crp ne canim coraspin kullanmiyorum igne kullaniyordum doktor kesti iki gun vurma dedi yani suan kan sulandirici hicbirsey kullanmiyorum hastaneye yatir dedim doktora haftasonu biz yokuz yatirsamda yapacak birsey yok dedi bende pahali diye hastane israr etmedim eve dondum
HİDENNİSKO canim dinleniyorum yataktan cikmiyorum bir tuvalete insallah bende senin kadar sansliyimdir canim zaten digerini kaybedeli cok olmadi bari bunu dogurabilsem
gunaydin canlar...
gece hic uyuyamadim mide agrisindan artik surup ictin ama tik yok hala dikenler batiyor mideme ...
umudum cnm bende hem progestan hemde proluton kullaniyorum...
bide clexanide dikisten bi hafta once kestim dr kes dediyse kes cnm cunku k.s kanamayi artiriyor ...
bide merra efilum benim kiz yeni yukari cikti sizde bebesler nerede ..
yani:))
nerenizde hissediyorsunuz
Crp vücutta herhangi bir enfeksiyon olup olmadığını gösterir cnm, crp yüksekse enfeksiyon vardır
Umarım cnm. Hayırlısı ne ise o olsun hakkınızda
Benim enfeksiyon olsa direk ates yapar cok yasadim cunku keske kalkabilsemde baktirsam ama doktor yataktan cikma dedi kanama normale donesiye kadar