- 29 Ekim 2008
- 370
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.541
Merhaba kader arkadaşlarım..
Dün muyenem vardı..Malesef bebeğimin kalp atışları durmuş..9 haftalık olması gerekirken 8 çıktı..Kürtaj oldum..Genetiğe gönderildi..Hiç bir sebep göremediler..Kanamam falan yoktu..Hoca pıhtılşma olabilir dedi..Ama dedim benim testlerim yapıldı,ve sorun çıkmadı..En az 25 tane test var dedi..Bu testleri yaptırsak bunlardada sorun çıkmayabilir dedi..5 yıldır kongrelerde pıhtılaşmayı anlatıyorum dedi..Çok karışık bir sistem dedi.Bu tahlillerde çıkmayabiliyor dedi..bu yüzden bundan sonraki gebelikte cleksan dedi.İşte böyle arkadaşlarım..Şunu anladımki her şey boş..Ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemiyoruz..Rabbim vericem demezse olmuyor hiç bişey..Allahım beterinden korusun diyorum...
kızlar eşimin yanına geri döndüm sonunda. Anne baba bile olsa insan evini özlüyor. gerçi burada da hep yalnızım; eşim çoğu akşam geç geliyor. Ama olsun, eşimi çok özlemiştim. ben yokken ne yazıkki üzücü haberler gelmiş. daha arka sayfaları okumadım ama inşallah geçicidir hepsi. tekrar umutlu güzel haberler almaya başlarız.bu arada ben doktora gittim bir kez daha. gynoflor diye bir ilaç verdi, fitil olarak kullan dedi. Ama kullanamıyorum, kanamaya sebep oluyor. Aranızda bu ilacı kullanan var mı?
canım korkma, bende de olmuştu. 4 gün hastanede yatmıştım. Fazla dozda progestan kanamaya sebep olabilirmiş. içini ferah tut ve bol bol su iç. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Allahım esirgesin
Canım arkadasım bizleri düşünmüşsün ne cok sevindim.
Allah eşinin ibadetini kabul etsin,sağ-salim gitsin gelsin inşallah.
benim ismim Meryem.
Allah dan tek isteğim sağlıklı bir yavrumun olması..eşimin yası 39 oldu.adam 4 sene okulumn bitmesini bekledi.1 sene sonra evlendik 3 senedir de evliyiz ortada bebek yok..8 senedir beni beklıyor
off ne dertliymişim canım sağolasın tekrar..
Kizlar cok uzgunum kanamam basladi acil hastaneye gittik pruloton depot vurdular simdi eve donuyorum dusuk olasiligi varmis %50 sans verdi dua edin bana bebekte sikinti yokmus kesesi kalp atiskari normalmis artik allahin takdiri
Merhaba kader arkadaşlarım..
Dün muyenem vardı..Malesef bebeğimin kalp atışları durmuş..9 haftalık olması gerekirken 8 çıktı..Kürtaj oldum..Genetiğe gönderildi..Hiç bir sebep göremediler..Kanamam falan yoktu..Hoca pıhtılşma olabilir dedi..Ama dedim benim testlerim yapıldı,ve sorun çıkmadı..En az 25 tane test var dedi..Bu testleri yaptırsak bunlardada sorun çıkmayabilir dedi..5 yıldır kongrelerde pıhtılaşmayı anlatıyorum dedi..Çok karışık bir sistem dedi.Bu tahlillerde çıkmayabiliyor dedi..bu yüzden bundan sonraki gebelikte cleksan dedi.İşte böyle arkadaşlarım..Şunu anladımki her şey boş..Ne yaparsak yapalım olacağın önüne geçemiyoruz..Rabbim vericem demezse olmuyor hiç bişey..Allahım beterinden korusun diyorum...
Canim bana pruloton depot vurdular o progestanin igne haliymis benim bildigimde kanamayi kesiyor diyor buradaki diger arkadaslar kafam karisti simdi
mmery ben ne yapayım canım? ben eşimle 18 yaşımdayken tanıştım. şuan 30 yaşındayım. adamcağız 9 yıl evlenebilmek için bekledi; şimdide çocuk için bekliyor. arkadaşlarımızın çocuklarıyla bir oynayışı, yemek yedirişi var, baba olmak hasretiyle yanıyor zavallı eşim...biz de 3 senelik evliyiz...
Cok üzüldüm bı r daha ki sefere Rabbim ol der insallahMerhaba kader arkadaşlarım..
Benim ilk hamilleligimde cok kanama olmustu geçmişti,yataktan kalma cok dikkat et insallah atlatirsin bu kanamayıKizlar cok uzgunum kanamam basladi acil hastaneye gittik pruloton depot vurdular simdi eve donuyorum dusuk olasiligi varmis %50 sans verdi dua edin bana bebekte sikinti yokmus kesesi kalp atiskari normalmis artik allahin takdiri
Canim bana pruloton depot vurdular o progestanin igne haliymis benim bildigimde kanamayi kesiyor diyor buradaki diger arkadaslar kafam karisti simdi
kızlar kendinize okadar yüklenmeyin
biz yapılmaması gereken bişeyi yaptığımız için bebeklerimizi kaybetmedik.çok mu zıpladı,sigara alkol mü kullandık vs......
biz de onları baba yapmak isterdik ilk hayal kurmaya başladığımızda ama herşey nasip.rabbim vermedi,aldı meleklerimizi rabbim öyle uygun gördü
inş. bir daha hiçbirimiz evlat acısı yaşamayız.rabbim isteyen herkese,istediği zamanda anne-babalığı nasip etsin.sağlıklı hayırlı evlatlar versin
evet canım normalde de gebelerde kanama olunca progeston veriyorlar
biz de genelde progeston ve proluton kullandık
canım, kafan karışmasın. >Doktoruna güven bence. bana hem progesteron hem depot vermişlerdi. aynı gün almamam gerekiyormuş. bol bol su iç, bana doktor öyle demişti.
sağol canım ya, aminnnn. duaların için teşekkür ederim. inşallah en yakın, en hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize...
hayırlı akşamlar arkadaşlar malesef geçmişleri okuma şansım yok inşallah güzelliklerle doludur günleriniz tüm dualarım sizinle.buarada 30 gün sonra kızıma kavuştum kızım çıktı yoğun bakımdan dualarınız ve desteğiniz için sağolun Rabbim gönlünüze göre versin
Canim banada pruloton vurdular ama bugun 3 tane progestonda ictim fuzuli ikisini ayni anda vermiyorlar demis ben kullandim bir bilgin varmi
bende öyle içiyordum.progestonu günde 3 kere 200mg, prolutonuda 4 gün boş geçiyor 5.gün vuruluyordum 500mg
yani birlikte oldum.bir sakıncası yok