Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Ne desek şuan boş gelecek biliyorum ama geçmiş olsun. umarım en yakın en hayırlı zamanda tekrar hamile kalır ve bebeğine kavuşursun. çok üzüldüm inanki

kızlar eşimin yanına geri döndüm sonunda. Anne baba bile olsa insan evini özlüyor. gerçi burada da hep yalnızım; eşim çoğu akşam geç geliyor. Ama olsun, eşimi çok özlemiştim. ben yokken ne yazıkki üzücü haberler gelmiş. daha arka sayfaları okumadım ama inşallah geçicidir hepsi. tekrar umutlu güzel haberler almaya başlarız.bu arada ben doktora gittim bir kez daha. gynoflor diye bir ilaç verdi, fitil olarak kullan dedi. Ama kullanamıyorum, kanamaya sebep oluyor. Aranızda bu ilacı kullanan var mı?

canım seninle mi konuşmuştuk doktorun son kontrolden sonra dediklerini paylaşalım diye? Hafızam hiç iyi değildir ne yazık ki...başka bir arkadaşa söz verdiysem kızmasın ne olur :26: neyse yazayım gene de doktor maceramı. lohusalığım bitince çok övülen bir doktora gittim. Adam bildiğin öküz çıktı. ne olacak, yenisini yaparsın demeye getirdi. 6 ay süre ver kendine, bedensel olarak da psikolojik olarak da en iyi zamanlama olur, dedi. Kontrol etti, rahim ağzı kapanmış, sol yumurtalıkta yumurta var hatta çatlamış dedi. Nasıl anaç bir bünye varsa bende de yumurta bile çatlatmışım 40 gün içinde. Bir de vajinal iltihap var dedi bir fitil verdi. Ama 3 defa kullandım, kanamam başladı. kullanmıyorum artık. çok hafif olduğunu söylemişti doktor iltihabın. tekrar bebek düşündüğümüz zaman kontrol ettireceğim, kanama görmeye tahamülüm yok artık. sinirlerim bozuluyor, ağlamaya başlıyorum. şimdi evimdeyim, tayin bekliyoruz. benden haberler bu kadar...

canım ben kullanıyorum.hatta bi kutu bitti,2.de bugün bitecek.dr.akıntı geçmezse dvm dedi.vajinal akıntı için vermişti.azaldı baya,iyi geldi.bunu kullanırken hamile kalabilirsin dedi.bende rahim ağzı yarası vardı,geçi dr.um en son yara geçmiş dedi ama enfeksiyon tam geçmediği için gynoflora devam et dedi.kanama filan olmadı bende,kanamanın başka bi nedeni olmasın canım,dr.una danıştın mı?sana ne için verdi?
ben de şu an ev işleri yaparken bile sırtım ağrımaya başlıyor biraz ayakta kalsam.bu nedir böyle ya?işlerimi de mi yapamıcam artık!acaba enfeksiyondan mıdır

canım korkma, bende de olmuştu. 4 gün hastanede yatmıştım. Fazla dozda progestan kanamaya sebep olabilirmiş. içini ferah tut ve bol bol su iç. inşallah hayırlı haberlerle dönersin. Allahım esirgesin

Canim bana pruloton depot vurdular o progestanin igne haliymis benim bildigimde kanamayi kesiyor diyor buradaki diger arkadaslar kafam karisti simdi

KİZLAR destekleriniz icin cok sagolun hepinize ayri ayri tesekkur ederim artik allahtan hayirlisi bekleyip gorecegiz baya kirmizi kan geldi simdi biraz kesildi sanki artik hayirlisi

mmery ben ne yapayım canım? ben eşimle 18 yaşımdayken tanıştım. şuan 30 yaşındayım. adamcağız 9 yıl evlenebilmek için bekledi; şimdide çocuk için bekliyor. arkadaşlarımızın çocuklarıyla bir oynayışı, yemek yedirişi var, baba olmak hasretiyle yanıyor zavallı eşim...biz de 3 senelik evliyiz...

Kizlar cok uzgunum kanamam basladi acil hastaneye gittik pruloton depot vurdular simdi eve donuyorum dusuk olasiligi varmis %50 sans verdi dua edin bana bebekte sikinti yokmus kesesi kalp atiskari normalmis artik allahin takdiri

canım bozma hemen moralini rabbim büyük inş. evladın sana sıkı sıkı tutunur.
allah seni ve bebeğini korusun canım onu size bağışlasın yüce mevla

canım çok üzüldüm başın sağolsun,önce enny için ağladık şimdi sen
rabbim sabır versin,dayanma gücü versin.diyecek pek bişey bulamıyorum çok üzüldüm acını paylaşıyorum
dilerim bu süreci çabuk atlatırsın ve rabbim gönlündeki duaları kabul eder

kızlar kendinize okadar yüklenmeyin
biz yapılmaması gereken bişeyi yaptığımız için bebeklerimizi kaybetmedik.çok mu zıpladı,sigara alkol mü kullandık vs......
biz de onları baba yapmak isterdik ilk hayal kurmaya başladığımızda ama herşey nasip.rabbim vermedi,aldı meleklerimizi rabbim öyle uygun gördü

inş. bir daha hiçbirimiz evlat acısı yaşamayız.rabbim isteyen herkese,istediği zamanda anne-babalığı nasip etsin.sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Cok üzüldüm bı r daha ki sefere Rabbim ol der insallah
Kizlar cok uzgunum kanamam basladi acil hastaneye gittik pruloton depot vurdular simdi eve donuyorum dusuk olasiligi varmis %50 sans verdi dua edin bana bebekte sikinti yokmus kesesi kalp atiskari normalmis artik allahin takdiri
Benim ilk hamilleligimde cok kanama olmustu geçmişti,yataktan kalma cok dikkat et insallah atlatirsin bu kanamayı

Canim bana pruloton depot vurdular o progestanin igne haliymis benim bildigimde kanamayi kesiyor diyor buradaki diger arkadaslar kafam karisti simdi

canım, kafan karışmasın. >Doktoruna güven bence. bana hem progesteron hem depot vermişlerdi. aynı gün almamam gerekiyormuş. bol bol su iç, bana doktor öyle demişti.

sağol canım ya, aminnnn. duaların için teşekkür ederim. inşallah en yakın, en hayırlı zamanda kavuşuruz bebeklerimize...

hayırlı akşamlar arkadaşlar malesef geçmişleri okuma şansım yok inşallah güzelliklerle doludur günleriniz tüm dualarım sizinle.buarada 30 gün sonra kızıma kavuştum kızım çıktı yoğun bakımdan dualarınız ve desteğiniz için sağolun Rabbim gönlünüze göre versin

Canim neden ayni gun kullanmamak gerekiyormus bende ikisini ayni gun kullandim bugun 3 tane progestan 1 pruloton vurdular ne sakincasi varmiski

canım gözünaydın.rabbim bir ömür ailenle sağlıklı,huzurlu,güzel günler yaşatsın

Canim banada pruloton vurdular ama bugun 3 tane progestonda ictim fuzuli ikisini ayni anda vermiyorlar demis ben kullandim bir bilgin varmi

bende öyle içiyordum.progestonu günde 3 kere 200mg, prolutonuda 4 gün boş geçiyor 5.gün vuruluyordum 500mg
yani birlikte oldum.bir sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…