- 25 Temmuz 2012
- 453
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.501
Herkeze gunaydn serumumu taktrdm geldm karnm yumusk simdilk iyiym benm size bir sorum var bazi seylr genetkte skintidn ne ben kilo aldm ne bebegm norml yemek disinda bebegm icin ozel hicbjsey yemedm sut yogrt meyve ne cevz falan hic istahm yok ama biran once biseylr yapmam lazim bebegm anck 1700 oldu galiba 2 kilo olrsa kuveze girmz yada az girer erkn dogm olmz insallahta olrsa diye tedbir alayym diyorm bebegme nasil kilo aldirabilrm ne yesem iyi olr bide enfeksiyn icin bir onernz varmi chnb sagolsn kizilcik hosafi onermsti ama bulma sansm yok yinede deneeyecm
Herkeze gunaydn serumumu taktrdm geldm karnm yumusk simdilk iyiym benm size bir sorum var bazi seylr genetkte skintidn ne ben kilo aldm ne bebegm norml yemek disinda bebegm icin ozel hicbjsey yemedm sut yogrt meyve ne cevz falan hic istahm yok ama biran once biseylr yapmam lazim bebegm anck 1700 oldu galiba 2 kilo olrsa kuveze girmz yada az girer erkn dogm olmz insallahta olrsa diye tedbir alayym diyorm bebegme nasil kilo aldirabilrm ne yesem iyi olr bide enfeksiyn icin bir onernz varmi chnb sagolsn kizilcik hosafi onermsti ama bulma sansm yok yinede deneeyecm
Ozey canm cok sanslisn bebegn kuveze bile girmems bir dusukmu esini bukadr korkuttu elbette zor burada hepimz yasadk benimde 2 dusugm var ve bundada dikis oldugu halde erkn dogm riskim var 22.haftadn beri bisury skibti cektm ne gecm beli ne gunduzm buna ragmn ayakta durmaya calisiyorm esinih drstegi cok onemlii ama sonucta hamilelige sen hazirsn sorun yok arda bey cok iyi bir doktr yasin 35 demstn galiba daha ne zamn hazir hissedeck esin en guzel zamnkarni gecirme 40 tan sonra zor esini ikna et arda beye gitt zaten fazlasyla ikna olr iyi doktr sayesnde ayrica dikissz 34 u gecmssn bu cok guzrel cok buyuk bir sorn olmayabilr dikisle 40 i gorursn ben inaniyorm
Kişiden kişiye değişiyor o zaman canım ama daha yeni ya ilerleyen haftalarda belirtilerin daha da şiddetlenir bana da uyku yapıyor. Senin kaybın var mı daha önceden?
birde bana kusmaman gerekiyor dedi ilac verdi birde bileklere takilan bir alet verdi 24 saat cikarma bileginde kusmayi engeller dedi kusmakta tetikliyormus kanamayi ruya gibi geliyor 38 leri gormek ama insallah sizin gibi bende 30 lu haftalarimi buraya yazabilirim
O zaman senin ikinci bebeğin bu ilkini sağlıkla kucağına almışsındır inşallah. Ben daha yolun çok başındayım ilk düşüğüm küçüktü 8 haftalık olmuştu hiç öyle 22 haftalık falan bir gebeliğe ilerleyemedim daha o yüzden başıma neler gelicek bilmiyorum yarım rahimliyim ama doktorum ısrarla rahim gebeliği taşıyabilecek boyutlarda gözüküyor diyor. Nelere dikkat etmem gerekli bilmiyorum tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. 8 haftaya kadar iğne kullandım kalçadan progestan şimdi fitile geçtik 12. Haftaya kadar kullanıcam coraspin içiyorum bir de tüp bebek olduğu için rahim kalınlaşsın diye bir hap umarım yeterli gelir. Bakalım rıza madazlı ya gidince biraz netleşir heralde herşey.
Ben de 6+4 de duymuştum ve zayıf dedi doktor çok üzülmüştüm başka doktora gittim bikaç gün sonra daha yeni çok normal zamanla güçlenir dedi ki o gün 7+3 düm ve canavar gibi atıyodu kalbi maşallah. Sen de hiç kalkmadan yay sabret bebeğin büyüsün canım.
Canım doktorun ne dediyse onu yap yutunca zaten uyku yapar bol bol yat uyu :) dinlenmenin en güzel yolu.
Resmen belim ve kas agrim var benm 1 haftada nelr degsti rahm boyunun kisalmasi beni bayagi skibtiya soktu gurbetci sende cok oluyody galiva bu aagrilr merra canm seninde rahm boyu degstkten sonra boyle oldumu ne gibi skintilr yasadn ben gayet iyiydm kasilma disinda simdi ayaga kalknca cok kotu oluyorm sanki bebek iyice asagidada duseck ki hic bebek dikise baski yapiyo falan demedi
Rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucaklamanı nasip etsin
allah sanada hayırlısıyla 2.bebeği nasip etsin canım
Merhabalar
Rabbim mücadelenizde yar ve yardımcınız olsun
Rabbim hamile arkadaşların bebişlerine sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin
Rabbim bebiş isteyenlere tez zamanda nasip etsin
Ben 77 doğumluyum 35 yaşındayım 2007 doğumlu bir oğlum var 34+5 te doğdu bu yaşına kadar çok sağlık problemleri oldu( kalça çıkığı,inmemiş testis v.s) çok şükür şimdi sağlıklı
2010 da kardeş düşünmeye başladık olmadı rahimde yapışıklık çıktı 2011 ocakta ameliyat oldum tekrar yapışma olmasın diye spiral takıldı şubat sonu çıktı 2011 martta hamile kaldım. Ama malesef rahim ağzı yetmezliğinden 22 haftalıkken kaybettim 2011 ağustosta. Hem rahim açıldı hem kanamam oldu hemde içerde enfeksiyon oldu enfeksiyon olmasa doktorum dikiş atacaktı yatacaktım. 5 saat doğumhanede kaldım suni sancı felan verdiler sonuç normal doğumla aldılar bebeğimi benden doktorum bir daha gebe kalırsam üçüncü ayında rahim ağzına dikiş atılacak ve yatacaksın dedi
Şimdi 1,5 sene geçti ben bir bebiş daha istiyorum hem de çookk, oğlum hergün kardeşi olsun diye dua ediyo küçülmüş kıyafetlerini saklıyo kardeşim giyer diyor ama gelin görün ki eşim istemiyo( bebeği eşim defnetti babamla) ilk oğlumuz erken doğmuşmuş çok sağlık problemleri olmuşmuş ikinci doğmadan ölmüşmüş benim rahim taşımıyormuş iki kere denemişmiş benim canım çok yanıyo içimin yangını ancak yeni bir bebekle sönermiş gibi geliypr ama eşimi ikna edemiyorum be korunmuyorum eşim korunuyo geri çekilerek
Elim kolum bağlı bekliyorum duadan başka birşey gelmiyo elimden , eşim korktuğunu söylüyor ben tekrar hamile kalmak o güzel duyuları yaşamak için herşeye katlanırım zaten artık oğlum için istiyorum o çok istiyor duanızdan eksik etmeyin
Bir bebek kaybedince insanın bir yanı eksik gibi oluyor
özey
benim eşimde ilk bebeğimizi kaybettikten sonra çok umutsuzdu.biz kadınlar bağırıp çağırıp ağlıyoruz rahatlıyoruz ama erkekler öyle değil.eşim o olay hiç yokmuş gibi davrandı beni üzmemek için bastırdı hep duygularını.arada dışarı çıkıp bişeyler içeriz eğer çok içtiyse biraz anlatırdı bigün ben de istiyorum ama sana bişey olacak diye,gene üzülecek sürekli ağlayacaksın diye çok korkuyorum diyip ağlamıştı.
bigün al eşini güzel biyere gidin başbaşa konuşun içindekileri,isteklerini anlat,onu dinle konuşarak aşarsınız.
biz 1 senede kendimize geldik tamam diyebildik.kimi 3 ayda kimi 3 yılda hazır hisseder kendini