- 30 Kasım 2011
- 3.145
- 24
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.381
gurbetçi canım msjın için çok sağol iyiki varsınız
kızımı göremedim dr un acil çıkması gerekti nst ye girdim bir de vajinal ultrasona girdim.açılma yok çok şükür,serviks boyunda da bir değişiklik yok.18 mayısa kadar sık dişini dedi.
herşey yolunda giderse 1 haziranda dikişi alırım dedi.18 mayıs da randevum var daha ayrıntılı bakarız acil çıkmam gerekiyor dedi.sanırım doğuma gitti.
şükür bugünümüze en azından kötü bişey söylemedi.nidilatı ihmal etme işe yaramış yoksa kısalırdı dedi.nst de orta şiddette sancım çıktı 2 tane
Canım 02,07,2013tahmini doğumum(ki rüyamda görürüm sanırım:))bebişimde kız.tesekkur edıyorummcanım doktor tavsiyelerine ekledim seni..doktor ve serklaj bilgilerini vermiştin.
ama hamilelerimze eklemek için tahmini dogum tarihin,bebek cinsiyeti lazım bana bilgilerini yazarsan eklerim seve seve:)
merracım, dr kontrolün iyi geçmiş sevindim
efulim hiç stres yapma, sonuçta elinden geleni yapıyorsun ve doktorlarda öyle, artık hayırlısı ne ise o olur, bebişin riskli haftaları atlattı, inşallah biraz daha sabreder kuzucuk
ne gzel haberlerle gelmişsin merra...ay 1 haziranda dikiş alınmaktan konusuldu demek ne heyecanlıne güzel
EFULİM geçmiş olsun arkadasım hala hastanedemisin?Allah yardımcın olsun ama orada 2hafta falan kalsan senin içinde iyi olur kafan rahat olur sanki...
MUMUDİHABA sende güzel haberler getrmişsin bize cok sevindim...
ben kızının isminin İnci Tanem kısmını cok begendim
Merra çok sevindim canım...
merra cnm cok sevindim neden 18 haziran cnm ..
benim dikiste 28 mayista alinacak
Merhaba arkadaşlar tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım rahmimde unicorn uterus anomalisi var yani yarım rahimliyim rahmim olması gerekenden daha küçük ilerde bebek büyüdükçe erken doğum riskim var. Dikiş atılabilir dedi doktorum. Daha önceden 8 haftalık bir düşüğüm var ilk tüp bebek denememiz de kimyasal gebelik oldu bu 3. Gebeliğim.
Şuan 8 haftalığım herşey yolumda. 12. Haftada bakılacak serviks uzunluğuna. Ama daha erken 10. Haftada bakılması daha iyi olur mu?
Aranızda rıza madazlı ya giden serklajını onda yaptıran varmı?
Riskli bir operasyon mu? Bebeğe zararı olabilirmi?
Lokal mi yoksa tam anestezi ile mi yapılıyor?
Dikişten sonra da doğuma kadar yatmak mı gerekli? Aslında yatmak istemediğim için serklaj uygulansın isyorum:)
Gerek olmasa bile önlem amaçlı uygulanabilirmi?
Çünkü serviks uzunluğu iyi olup da 6 ve 7. Aydan sonra soun yaşayan erken doğum yapan da oluyor.
Sizden öğreneceğim çok şey var rabbim hepimize yavrularımızı sağ salim bağışlasın.
öncelikle başınsağolsun canım ve allah bebeğini sana bağışlasın.hoşgeldin aramıza
ilk aylarda serviks uzunluğu çok anlaşılmıyor ilerleyen aylarda kısalıyor.
serklaj için 12-13 haftalar çok uygun.genelde 12.haftada 2li tarama yapılıyor sonrada serklaj uygulanıyor.
genel anestezi ile yapılıyor ve 15 dk lık basit bir işlem,hepimizde dikiş var
genelde de serklajdan sonra yatıyoruz ama bu hamileden hamileye değişiyor.çalışanlarda oluyor,hiç kalkmadan yatanlarda o dikişden sonra ilerleyen haftalarda belli olur
umudum cnm korkma bende de olmustu zaten saat 3 e ne kaldi...
ben iyiyim canım..sizlerin haberleri ile daha da mutlu oluyorum:)evet canım dikişin alınacağı tarih konuşuldu bana da hayal gibi geliyor inşallah kuzularımız bekler de zamanında doğar
sen nasılsın canım
Kizlar moralim bozuldu bugun akintim kahverengi olmus sizinde boyle birsey oldumu ben 7. Haftayi bitiriyorum dusermi allah korusun bana yardim edin ne yapmam gerek doktorla saat 3 te randevum zaman nasil geccek
ben iyiyim canım..sizlerin haberleri ile daha da mutlu oluyorum:)
umudum sakın stress yapma sana hiçbir faydası olmaz ve de olumsuz düşünme lütfen..
o haftalarda kanaması olupta saglıklı hamileligi devam eden cok arkadasım oldu benim.ayrıca kahverengi kan,akıntı dan korkmamak gerektigini okumustum...Allhyardımcın olsun
Kizlar moralim bozuldu bugun akintim kahverengi olmus sizinde boyle birsey oldumu ben 7. Haftayi bitiriyorum dusermi allah korusun bana yardim edin ne yapmam gerek doktorla saat 3 te randevum zaman nasil geccek