- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.361
Kızlar burda benım gıbı septum amelıyatı olmuş ve sonrasında büyük ıhtımalle bu operasyon nedenıyle rahım agzı yetmezlıgı yaşayarak erken dogum yapan var mı? Serklaj yaptırıp da başarılı olan var mı septum nedenıyle 1 ya da 2 kere amelıyat olduktan sonra?
Nazarlaramı geldik..uyandığımdan beri rahmim deli gibi kasılıp kasılıp bırakıyo kendini.ne serum ne nidilat işe yaramadı.vajinal kültürümün sonucu çıkmış bi bakteri üremiş.yemek bile yedirmediler olası doğum için aç kalıyım diye.bu hamilelik beni yaşlandırdı..hergün kötü şey yazıp can sıkmak istemiyorum artık ama..
Merra canım drun ne dedi?çok şükür 34e geldin dahada gidecek inşallahhh
Efulım sen nasılsın??çokmu strese sokıyoruz acaba ikimiz sende kendımı görüyorum.düşündükçe kasılıyorum.düşünmesekmi???:\
Canım burada Fadik vardı septum ameliyatı olmuş. 4 tane erken düşük bir de 18 haftalık kaybı vardı. Son gebeliğinde serklaj oldu 40 haftada doğum yaptı...Hatta bizim forumda Arda beye ilk o serklaj attırdı. ( Gerçi sonradan Metal yazdı yıllar önce attırmış ama o zaman bu foruma yazmamaıştı...)
MUMUUUUUUUUUUUUU
Maşallah canım kızın da ismiyle yaşasınnnn....
CHnb çok teşekkürler yalnız anlamadık 5 kayıp sonrası mı serklaj ılk defa yapılmış?
evet canım ilk 4 ü 8. haftaya gitmeyen gebelik. septum ameliyatı sonrası 18 haftada wc de kese eline gelmiş. doğurtmuşlar. hikayesine göre serklaj oldu.
kızlar burda benım gıbı septum amelıyatı olmuş ve sonrasında büyük ıhtımalle bu operasyon nedenıyle rahım agzı yetmezlıgı yaşayarak erken dogum yapan var mı? Serklaj yaptırıp da başarılı olan var mı septum nedenıyle 1 ya da 2 kere amelıyat olduktan sonra?
merra cnm seni cok merak ediyorum ..
Merra ve gurbetci yada 30lu haftadaki kizlr progestani ve prolutona devam ediyomusunz prolutonu kesti progestani daha soylemedm onuda keser muhtemeln
SLM CANLAR
metalcım benı merak etmışsın cnm çok tesekkür edıyorum
gelelım bıze 02-05-2013 dr kontrolumuz vardı
genel sağlık durumumuz ıyı presesimiz 250 gr olmuş haftasına göre uyumluymuş
rahım kısalığını ölçmedı dr bey gerek yokmuş
prnsesıme isim buldum ÖZLENEN İNCİ TANEM VEE TABIKI SOYADIMIZ OLACAK BIRDE
ama kimse onay vermıyor halen düşünüyoruz
Kızlar burda benım gıbı septum amelıyatı olmuş ve sonrasında büyük ıhtımalle bu operasyon nedenıyle rahım agzı yetmezlıgı yaşayarak erken dogum yapan var mı? Serklaj yaptırıp da başarılı olan var mı septum nedenıyle 1 ya da 2 kere amelıyat olduktan sonra?
ben işte...septumu kestirdik rahim yetmezliğinden ötürü kaybettim hep..ilk 2 hamileliğimde başta septum düşürdü bebeğimi ..sonra septumu aldırdım 3. Ve 4. Hamileliğim 20 haftaya kadar gitti sonra kaybettim geneen son dikişe rağmen... (
mumucum çok sevindim maşallah prensese
ismiyle yaşasın, ama şahsi fikrim biraz uzun olmuş
ileride zorluk çekebilir
ben 2007 yılında septum ameliyatı oldum
3 ay sonra hamile kaldım, ilk bebeğimi 12. haftada serklaj atılarak zamanında dünyaya getirdim çok şükür
ikinci bebeğimi serklajsız zamanında dünyaya getirdim çok şükür
Listede ben yokummm:)