- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.341
Merra ve gurbetci yada 30lu haftadaki kizlr progestani ve prolutona devam ediyomusunz prolutonu kesti progestani daha soylemedm onuda keser muhtemeln
Dil alti nidilt verdilr 20 dk arayla sermda takacklr sonra 4 saatte bir vetecklr nidilati insaallah durur serumda takilack ciger gelatirici vuruldu bebegm cok harektli normlde ciger gelstirici vurulnca harektleri azaliyo diye duydum gurbetci senin bebegnkide azalmsti ne zamn normale dondu
Merra cok gecms olsn ins hersey yolndadr
Günaydın canlar.
Bu sıralar fazla giremiyorum. Okusam da yazmamıyorum. Hem oğlan durmuyor. Bide eşim Allah nasip ederse ümreye gidecek gelen giden onun hazırlığı oluyor.
Bade başın sağolsun canım. Pek giremiyorsun sanırım. Arada bilği ver canım merak ediyoruz.
Mhumudihaba canım nasılsın seninde çok sesin çıkmıyor. Gerçi bende aş ererken kafamı toplayıp çok yaşamıyordum.
Feryal canım Nisan Dr gidecektin. Çalışmalar başkasımı canım. Rabb'in kolaylık versin. Allah'ın iziyle herşey gönlünce olsun.
R
Gurbetçi efullim merra svly mılky asos. Hası canlar a kaldı. Allah'ın izniyle 37-38 göreceksiniz hepiniz. Günleriniz sağlıkla su gibi akıp geçsin.
Hepiniz Allah emanet olun.
Korktugm basima geldi rahm boyu 2cm dusms merra canm kaderimz ayni sen 34 u gordn insaallah bende gorurm sancm var durdrmaya calisiyolr ciger gelstirici vurdulr rabbm yardmcimz olsn dua edin lutfn
Efulim canım geçmiş olsun.inşallah kasılmaları durdururlar.Bebek erken gelmez.Merra canım sen de zor bir gece geçirmişsin.İyi haberlerle dönersin inşallah.Çok şükür ikinizde 30 haftanın üstündesiniz.olumsuz bir şey olmaması dileğimiz.
Biz de bugün itibari ile tam 26 haftalık olduk.Çok şükür.Allah'ın izniyle 28'i geçelim kısmen rahatlayacağım.Tabi gönlüm 38/39.haftaları hep beraber görmeyi diliyor.Zor bir süreç geçiriyoruz.Allah yar ve yardımcımız olsun.