Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merra cnm randevun saat kacta??
efilum cnm sende devlettemi yatiyorsun senin dr suan senin yattigin hastanedemi ..
prolutonuda progestanida kullaniyorum..

Gurbetci canm evet devltteym dojtorm burda chnb canm sagol ozamn iki hafta saha vurduraym insaallah hersey yolunda giderse 32 olacm paxartesi

allah yardımcın olsun canım benim işşallah birşey olmaz :18::18:

efilum cnm dr devlette olmasi cok
hos:)
benimde sol kasigima iki gun once sanci girmisti arada sizliyor arada bide iki gundur belimin sag tarafi agiriyo demin dr aradim enfeksiyon olabilir bide bende sag bobregimde buyume vardi bu aralar cok sirt ustu yattim yatmam lazimdi ..

insallah gecer su belimin agrisi yuruyemiyorum ya gecer dedim ama hala ayni gece daha cok oluyor bende korktum aradim idrar ver dedi yarin idrar vericem bakalim ne cikacak..

Nazarlaramı geldik..uyandığımdan beri rahmim deli gibi kasılıp kasılıp bırakıyo kendini.ne serum ne nidilat işe yaramadı.vajinal kültürümün sonucu çıkmış bi bakteri üremiş.yemek bile yedirmediler olası doğum için aç kalıyım diye.bu hamilelik beni yaşlandırdı..hergün kötü şey yazıp can sıkmak istemiyorum artık ama..
Merra canım drun ne dedi?çok şükür 34e geldin dahada gidecek inşallahhh
Efulım sen nasılsın??çokmu strese sokıyoruz acaba ikimiz sende kendımı görüyorum.düşündükçe kasılıyorum.düşünmesekmi???:\

sagolasın canım allah razı olsun.eşininde şimdiden allah kabul etsin inşallah

Canım prolutonda progestrn değilmi?hap formu neden kullandırılıyor bilgin varmı?ben hep yattığım için cleksan yapılıyo bana pıhtılaşmam olmasın dıye.sizede önerdilermi?korkuyorum bu iğneden allah korusun acil doğuma girsem kanamadan halim ne olur.

Korktugm basima geldi rahm boyu 2cm dusms merra canm kaderimz ayni sen 34 u gordn insaallah bende gorurm sancm var durdrmaya calisiyolr ciger gelstirici vurdulr rabbm yardmcimz olsn dua edin lutfn

Canım benim 25+6de serviksim 1,74cmdi taki 30+6ya kadar.suan 1,42bak kaç hafta geldim.bende çok panık oldum ki drum bi iki haftaya doğurursun dedi bu pazartesi.ama gurbetcii umudum oldu.kac hafta gelmiş oda.bebeğimin küveze girmesını ıstemıyorum en son 1500dü.kiloda önemliymiş

Drum bidaha celestone yapmıcaz dedi.en son 25te yapılmıştı.ben bıdaha istiyorum ciğer geliştirici.söylesem sen ne anlarsın dermi Dr.lar??zaten delirttim butun kadın doğum servisini.hergün bi tanı koyuyorum kızıyolar bakıyolarki haklıymışım.inanın benim kendıme bağladığım nst bile daha iyi oluyo:))son sorum?25te yapılan iğne etki etmişmidr kızımın ciğerlerine

İnan 28i geçmekte rahatlatmıyor felaket tellalı olmıyım ama:)inşallah bebişlerimiz dogdugu an yanımızda olur benım tek duam bu

Yine sebp idrar yolu enfeksiyonu hemde antibiyotige ragmn aalmams artms 14 ken100 olms 22haftalikkkende
100du bugne geldm nolr hic olnzsa4hafta daha gitsn nolr dua edn

Mlkyyy canm evet ayniyz jeske abartsaydm ama aci gercklr var idrar yolu enfeksiyonu beni mahvetyi 22.haftadn beri gecmedi axalmsti tekrar coglms xatn belliydi dun hic keslmedi kasilmam korkuyorm ne olack bilmiyorm 28de sukrlr olsn ama insn oglu iste istegmz bitmz simdide 34 olsn istiyorm bende kan sulandirici kullaniyorm ama doktrm bisey demedi bide erkn dogm olrsa mutlaka sezefyn mi olr

Canım bana dr.um erkn doğum olursa normal doğumu deneriz ama bebek küçük olduğundan doğum yoluna girdiğinde sıkıntıya girebilir dedi.sezeryan daha konforlu dedı.ama sezeryandan nefret ediyorum bebek bi anda dünyaya geliyo sudan çıkmış balık gibi yavrum benim.kan sulandırıcıda sezeryana neden olabilir.drum 12saat önceden kesilmesi yetrli dedi ama.bendende vajinal kültür alınmıştı yine bi allahın cezası üremiş'öylede kasılmam varki bugun

34de bi bitseydi hayırlısıyla..plesantamda yaşlanıyo az kilo alıyo bebeğim2kilo bı olsaydı.bı dogsun adağımız var inşallah..çok komplike bi hastayım hersey bende cıkıyo.yinede isyan etmiyorum vardr rabbimin bi bildiği.eminim sonu güzel olucak.birbirimize dua edeşim hamile duası kabul olur...

efilum cnm bendede her halde bobregim buyuyor yine en son bi cm buyumustu bence buyumesi artti sanciyor simdide offf unutmustum bobregimi bu yuzden coj sirt ustu yattim yatmam lazimdi en son 22 haftalikken olculmustu..
mlkyy cnm benim dr progestan rahmi gevsetiyor diye 17. haftadan bu yana vajinal progestan aliyorum 200*3 ..
merra cnm nerelerdesin bi ses ver

SLM CANLAR

metalcım benı merak etmışsın cnm çok tesekkür edıyorum

gelelım bıze 02-05-2013 dr kontrolumuz vardı

genel sağlık durumumuz ıyı presesimiz 250 gr olmuş haftasına göre uyumluymuş

rahım kısalığını ölçmedı dr bey gerek yokmuş

prnsesıme isim buldum ÖZLENEN İNCİ TANEM VEE TABIKI SOYADIMIZ OLACAK BIRDE

ama kimse onay vermıyor halen düşünüyoruz

Kızlar burda benım gıbı septum amelıyatı olmuş ve sonrasında büyük ıhtımalle bu operasyon nedenıyle rahım agzı yetmezlıgı yaşayarak erken dogum yapan var mı? Serklaj yaptırıp da başarılı olan var mı septum nedenıyle 1 ya da 2 kere amelıyat olduktan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…