- 31 Aralık 2012
- 862
- 0
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.201
geçmiş olsun canımtam hastlık havası dikkat et kendine.
canımm bence banyo ypma..bir hafta gecsin en azından ya da eşin evdeyken yap.
ne olur ne olmaz tek olma evde..
kız sen baya baya rahatladın 30dan sonra ama iyi yapıyorsun stressin faydası yok zararı cok
gecmş olsun canım bebişimiz kendini belli ediyor artık iyice:))
bnim migdem bulanırken cok mutlu oluyordum.yavrum benmle diye seviniyordum
Allah ım ne güzel kafam var benmyaaa
MERRAAA CANIMM SEN YAZMAYINCA ANLIYORUM BEN RAHATSIZ OLDUGUNU.İİYİ GİTMİYOR BİŞEYLER DİYORUM.
ALLAH İYİLİK VERSİN CANIM SANA..
AZ KALDI 1 AY SADECE..BENCE ANNENİDE KVNİDE TAKMA HİÇ KAA GÖZÜNÜ.
SÖLEMESİ KOLAY BELKİ DE AMA SADECE KENDİNİ YIPRATRSIN DİYE ÜZÜLÜYORUM
Benimde menum peynirli pohacaevet canim bazilarinin zor geciyor bir onceki gebeliktede boyleydi benim bu sefer olmaz belki dedim ama yine basladi sende kendine dikkat et canim azkaldi doguma aslinda hastanede bile yatabilirsin bu aralar bir sikinti olursa hemen mudahale edebilirler
Merra canm insaallah oyle derim hepimz derz ya benm kafama takiln bisey var senin rahm boyun kac l
Kasilmalr rahim boyunu degstrmedyse acilna yoksa ve bebek dikise baski yapmiyosa vaktnde dogururm diye sevinebilrmiyim gurbetci rahim boyu kisa ondn skintili senin bebek basji yapiyo rahm boyunu bilmiyorm benm kasilma daha az olsa skinti yok cok sukur ve doktrm hicbr zamn erkn dogurursn demedi tabi allah bilr ama tibbi olark yani bir sakinca var demedi boyleseylr dusunp kendmi rahtltmk istiyorm
merra cnm bence kimi.istiyorsan o gelsin...
umudum cnm kendini belli etmis bebis:)
merry cnm valla ben cok sikildim az kaldi ama ne biliyim bunaliyorum bide ben en bastan beri yattigim icin zorlaniyorum artik..
kızlar dantele ara verdim deidm ne yapıyorlar benimkiler benim paşada harıl harıl erik yiyor allahım görseniz çok şeker yab oglan gülmekten öldürücek beni oakadar olur işşallah hepinizde iyiisnizdir geçmişe bakamadım işşallah yaramaz birşet olmamıştır neyse çıkmam lazım sonra görüşür
Merra canm yabeni korkutma rahm boyumz aynyms benmkide 2.9 du sen bendn 2 hafta ilrdesn insaallah daha fazla kislmz
Umudm Allah yardmcin olsn bende cok cektm bulantidn 8 kilo verdm 4 aya kadar hicbisey yemedm serumla ayakta durdm kahverengi akintiya dikkat et cogalrsa git progestn verir belki rabbm yardmcn olsn
normalde de sok sakin bir insan değilim sanırım bu hamilelikte dozu birazcık daha arttı
hastane de daha çok stres yaparım bir de sağlık sigortam yok,çınarlıda yatırcak dr çok tuzlu gelir,ev kredisi de ödüyoruz boyumuzu aşar.allahtan evde yardımcılarım var arada hanım da geliyor idare ediyoruz şükür
Umudm Allah yardmcin olsn bende cok cektm bulantidn 8 kilo verdm 4 aya kadar hicbisey yemedm serumla ayakta durdm kahverengi akintiya dikkat et cogalrsa git progestn verir belki rabbm yardmcn olsn
merracım geçmiş olsun arkadaşım..Moralini yüksek tutmaya çalış..Allahın izniyle çoğu gitti,azı kaldı.Allahım sabır versin,iç ferahlığı versin..
Umudum bulantın başlamış..Allah dayanma gücü versin arkadaşım..İnşallah bugünlerde geride kalıcak..kalp atışlarınıda duydunmu hayırlısıyla biraz daha rahatlarsın.