Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Evet canim cuma gunu cagirdi doktor kalp atislari icin benim asiri bulantim kusmam oldu dun zorladim kendimi ogur ogur bugun acik kahve akintim geldi aslinda mide bulantisi guzel birsey degil ama bizler icin cok buyuk bir mutluluk oluyor bazen diyorum kendimizi avutuyoruz iste benim arkadasimda tiksinti bile olmadi 30 kilo aldi ama saglikli dogurdu bebegini biz herseyden seviniyoruz mide bulantisina bile)

Merra canm insaallah oyle derim hepimz derz ya benm kafama takiln bisey var senin rahm boyun kac l
Kasilmalr rahim boyunu degstrmedyse acilna yoksa ve bebek dikise baski yapmiyosa vaktnde dogururm diye sevinebilrmiyim gurbetci rahim boyu kisa ondn skintili senin bebek basji yapiyo rahm boyunu bilmiyorm benm kasilma daha az olsa skinti yok cok sukur ve doktrm hicbr zamn erkn dogurursn demedi tabi allah bilr ama tibbi olark yani bir sakinca var demedi boyleseylr dusunp kendmi rahtltmk istiyorm

Umudm Allah yardmcin olsn bende cok cektm bulantidn 8 kilo verdm 4 aya kadar hicbisey yemedm serumla ayakta durdm kahverengi akintiya dikkat et cogalrsa git progestn verir belki rabbm yardmcn olsn

merra cnm bence kimi.istiyorsan o gelsin...
umudum cnm kendini belli etmis bebis:)
merry cnm valla ben cok sikildim az kaldi ama ne biliyim bunaliyorum bide ben en bastan beri yattigim icin zorlaniyorum artik..

mmery
ah benim halden anlayan canım arkadaşım:))
geçecek bugünler bir gün size 38 olduuuuuuuuuuuuuuuuuum yazıcam in şal laaaaaaaaaaaaaaaah
darısı sizlere

normalde de sok sakin bir insan değilim sanırım bu hamilelikte dozu birazcık daha arttı
hastane de daha çok stres yaparım bir de sağlık sigortam yok,çınarlıda yatırcak dr çok tuzlu gelir,ev kredisi de ödüyoruz boyumuzu aşar.allahtan evde yardımcılarım var arada hanım da geliyor idare ediyoruz şükür

benim en son 2 cm di,elif bebek habire kafayla vuruyor dikişe baskı yapıyor...
bakalım perşembe randevum var ne diyecek.birde benim iki haftada 2,8 den kasılmayla 2 ye düşmüştü

Umudm Allah yardmcin olsn bende cok cektm bulantidn 8 kilo verdm 4 aya kadar hicbisey yemedm serumla ayakta durdm kahverengi akintiya dikkat et cogalrsa git progestn verir belki rabbm yardmcn olsn

kızlar dantele ara verdim deidm ne yapıyorlar benimkiler benim paşada harıl harıl erik yiyor allahım görseniz çok şeker yab oglan gülmekten öldürücek beni oakadar olur işşallah hepinizde iyiisnizdir geçmişe bakamadım işşallah yaramaz birşet olmamıştır neyse çıkmam lazım sonra görüşür

merra cnm bence kimi.istiyorsan o gelsin...
umudum cnm kendini belli etmis bebis:)
merry cnm valla ben cok sikildim az kaldi ama ne biliyim bunaliyorum bide ben en bastan beri yattigim icin zorlaniyorum artik..

hatun öyle olmuyor işte,iki tarafında ilk torunu olacak inş.
neyse idare edicez arada laf söylüyorum zaten allahtan pek alınmıyor sen hamilesin streslisin şimdi diolar sonra gene bildiklerini okuyolar :)))))))))

Son düzenleme:

paşam lütfen isim vermeden konuşalım yersin şaplağı okadar gebişin yanında dencek şey miiii:)))))))
dantelci hatun oh beceriklisin maş.

Evet canim bende bir oncekinde 5 kilo vermistim akintim tam kahve degil boyle sari acik kahve gibi cuma gidince doktora soyleyecegim

Evet canim haklisin benimde doktor kentte kentin geceligi 700 falanmis bende dusunuyorum yatircam dese valla doktor masrafi falan geceligi 1000 tl yi bulur allah yardimcimiz olsun ben sigorta yaptirdim ama yetismedi onun icin hicbirseyi karsilamiyor cinarlininda gecesi 500 du canim cok pahali oluyorlar

merracım geçmiş olsun arkadaşım..Moralini yüksek tutmaya çalış..Allahın izniyle çoğu gitti,azı kaldı.Allahım sabır versin,iç ferahlığı versin..

Umudum bulantın başlamış..Allah dayanma gücü versin arkadaşım..İnşallah bugünlerde geride kalıcak..kalp atışlarınıda duydunmu hayırlısıyla biraz daha rahatlarsın.

Evet canim basladi dun baya kustum bugun kusmadim sukur sendede oluyormu canim bulanti ben maalesef daha kalp atislarini duyamadim cuma dedi doktor cuma olsa duysamda rahatlasam biraz senin nasil gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…