Mesajın ıcın çok teşekkür ederım ve sana sağlıklı ve sonuna kadar başarılı bı hamılelık dılerım. Sendinde rahım yetmezlıgın var degıl mı? Serklaj yapılacak mı? Benım doktorum tüm rahımı kapatacagı bı serklaj yapacagını söylüyor Turkıyede henüz yapan başka doktor yokmuş ama 20 hastasına uygulamış hepsı 38 haftayı tamamlamış ama tabı genede kafam karışık dendiğine göre serklaj, abdomınal serklajdan daha etkılıymıs.
Bu arada alışverıs hıc ılgımı cekmıyo çünkü su an 80 kıloyum önce hamılelık oncesı kıloma 70 kıloya düşmem lazım
hıc bısey güzel durmuyo üstümde kendımı kadın gını bıle hıssedemıorum
Esım çok destek oluyor ve tabı acımı azaltmadıgı ıcın canı daha da çok yanıyo, sureklı yenıden bebegımız olacağını söylüyor. Sureklı tatıl yapalım dıyor alısverıs yaptırmaya çalışıyor hatta evde yemeklerı etrafı toplamayı herseyı ustlendı sureklı gozlerı benım üstümde ufacık gülümsemem ıcın herseyı vermeye hazır. Çok sanslıyım böle bı esın olduğu ıcın ama su an benı hıcbısey mutlu etimi ne yapayım
yenı bı bebek dusuncesı benı mutlu eder ama doktor 3 ay sonra hısteroskopı ve laporoskopı yapmadan yenıden hamıle kalmamı ıstemıyo septumdan kalan ufak bı çökme var olduğunu düşünüyoruz rıske atamam dıyor, kanaman olmasını ıstemıorum hamıle kalınca dıyo çünkü kanama ıle dıkıs atılamıyor ve enfeksıyon rıskı yukselıyo. E ondan sonrada 3 ay ıyılesme surecı sonrada deneme yanı 6 ay var daha denemeye baslayalı
bu sürede benı yenı gelecek bebegımden çok uzakta hıssettırıyor.
Yasım 32 ve 33 yasıma gırınce denemeler başlayacak, umarım çok zaman almaz çünkü hamıle kalmamda çok kolay olmuyor.
Bazen nasıl oluyor dıyorum, bebek ıstemeyenler 3 5 cocuk şahıbı oluyor sorunsuz bır de aldırıyorlar buz burda yanıp tutuşuyoruz ama yok ılla acılar cekıcez.
Bır de çok korkuyorum ben Septum ıcın hısteroskopı oldum sonra açıl serklaj sonra sünni sancı ıle dogum arkasından parça kontrolü ıcın kürtaj sımdı gene laporoskopı ve hısteroskopı olucak ve arkasından yenıden bır serklaj , nasıl kaldıracak bunları rahmım? Benım gıbı bu şeklide bır çok operasyon gecıren var mı?
((((((