Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

AMIIIIIIIIIIN.ne guzel dua etmissin canim

canim bana sorarsan git mezara.tabi kendini cok kotu hissedeceksen kendine biraz daha zaman tani.haklisin insan cok uzuluyor.ama bir yandanda rahatliyor. been rahatliyorum acikcasi cunku gitmedigim zaman bebegimi yalniz birakmisim gibi hissetiyorum.

amin canim.ben gordum tum engellere ragmen.simdide cok fazla gidiyormusun mezara millet kafayi ona takmis durumda.valla insanlar zorla kendilerini kirdirmak istiyor....insallah hayirli saglikli bi sekilde bebisini kucaginiza alir ziyarete gidersin.

Ağzına sağlık...Amin

maşallah Allah analı babalı büyütsün. severim ben o bayram bebeğini ne güzel bir tarihte doğmuş.

Bebeklerimiz geldi.Üç kızımız aramıza katıldı.Maşallah.Çok mutlu oldum.Allah bebeklerimize sağlıklı,mutlu,hayırlı,uzun bir ömür versin.Sibel,Mulbery,Melek gözünüz aydın.Allah inşallah bizlere de sıralı,vakti zamanında hayırlı,sağlıklı doğumlar nasip etsin:)

amin canim.ben gordum tum engellere ragmen.simdide cok fazla gidiyormusun mezara millet kafayi ona takmis durumda.valla insanlar zorla kendilerini kirdirmak istiyor....insallah hayirli saglikli bi sekilde bebisini kucaginiza alir ziyarete gidersin.

Valla canım kim nederse desin onlar bizim can parelerimiz tabi gideceğiz duamızı edeceğiz göz yaşımızı dökeceğiz.Hiç umursama yeri gelyor annen bile anlamıyor.Ben çok kötüydüm ama kimseye pek belli etmemeye çalıştım.çektiğim ızdırabı eşimden başka gören olmadı.Bir gün abim aradı sen neden böyle yapıyorsun eve kapandın.babam sitem etmiş unuttunuz beni,kız da gelmiyor diye.abim şehir dışında sık sık gelemiyorlar.biz gelemiyoruz ya sen niye gitmiyorsun diye kızdı.ben okula bile gitmek istemiyor zorla,mecburiyetten çıkıyor ve okuldan çıkar çıkmaz eve geliyordum.abimin konuşmaları o kadar kırdı ki anlatamam.o ara annem aradı.sesimden anladı kötü olduğumu ne oldu filan diye sordu.o an boşaldım artık ağlayarak olanları anlattım.neden anlamıyorsunuz,ben Zeyneple yatıp Zeyneple kalkıyorum.Evden de çıkmak istemiyorum,dedim.O zaman çektiğim acıyı,ızdırabı anladılar.Abim aradı sonra gönlümü almaya çalıştı.Şimdi kızım bana umut oldu.inşallah kızım vaktinde bana gelecek ve beni mutlu edecek.

Canim cok sevindim.eabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Sana ve kizina kocaman bir masallah

mulbery maşallah kızına kavuşmuşsun.allah analı babalı büyütsün,uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlat olsun inş.
darısı sırayla günü geldikçe bizlerin ve isteyen tüm arkadaşların başına

melek81 sende evladına kavuşmuşmuşsun gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün inş.
ay ne güzel kızlar 2.evlatlarınıza kavuştunuz darısı isteyen herkese.ben de eskide 2-3 tane evladım olsun isterdim kısmet...
önce 1.yi bir doğuralım da hayırlısıyla sağlıcakla zamanında sonra sizi örnek alabiliriz nasip :)))

gurbetçi canım nasılsın,hamdolsun bugünümüze bende batma ve baskı hissi var birde kasılma.bebek dikişe çok baskı yaptığı için dr 2 haftada bir geleceksin diyor.muayenehane çok uzak değil arabayla 15 dk. hem gidince de rahatlıyorum sorularımı soruyorum nst ye giriyorum artık her seferinde.allahım şu günler hayırlısıyla geçse evlatlarımızı zamanında kucaklasak...aaah ah allah büyük...

herkese hayirli cumalar ..
cekilen selavatlar yuzu suyu hurmetine
bebeklerimizi zamaninda saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin amin..
metal buyuk bir amin diyorum rabbim duani kabul etsin insallah:)
mulberyyy rabbim anali babali buyutsun kuru kizini :)
merry cnm hos geldin..
KİZLAR LİSTENİN BASİNDA BEN VARİM
5HAFTAM KALDİ RABBİME SUKURLER OLSUN BU GUNLERİDE GOSTERDİ ELHAMDULİLLAH:)))))))

metal 41
ne güzel dua etmişsin canım allah razı olsun.rabbim seni ve aileni korusun herşey gönlünce olsun:)

gurbetçi sana ve tüm arkadaşlara hayırlı cumalar...

svly 17 haziran, gurbetçi ve merra 18 haziran :))))
bakarsınız aynı gün doğururuz kızlar...
inş. hayırlısıyla 37-38 leri görürüz ve evlatlarımız sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar.

ben 12 kilo aldım ana kendimi çok hantal hissediyorum.evde wc ye giderken bile yoruluyorum artık bide hamladık sanırım
hadi hayırlısı

merra cnm aynen bende cok yattik hamladik
bazen diyorum normal dogum olsa nasil dogururum diye hic halim yok lavaboya kalkinca her yerim agiriyor cnm:)
merry cnm svly 88 17 haxiran onu basa al cnm :)))

Hayirli cumalr kizlr rabbim bu mubarek gun yuzu suyu hurmetine dualarimizi kabul edip bebeklerimzi bize bagslasin amin
Mulberry canm norml olmams dogumn ama hayirlisi kurtulmssn bundn sonra melegnle ilgilenrsn o herseye degr darisi bizum basimiza seni takip ettm norml olursa zormu kolaymi anlatrsn diye ama olmadi baska norml isteyeni takip edecm artk hos benm ne olacagmda belli degl hayirlisi
Merra ve gurbetci sira sizlrde sizin 5haftanz benmde 38de olursa insaallah 7haftm var rabbm yardmcimz olsn insaallah vaktnde olr

Masalllah kızına Allah anali babali buyutsun

evet benim 17 haziran gözüküyo bakalım nasip hayırlısıyla haftalarmızı tamamlayalımda dediğin gibi belkide aynı gün doğum yaparız valla bende hemen yoruluyorum hamladık gerçekten yatmaktan kalçalarım acıyo bu güzel havalardada yatmak psikolojik olarak beni çok etkiliyo ama napalım herşey evlatlarımız için

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…