-
- Konu Sahibi hidennisko
- #44.001
Günaydın canlar
Hepinizin cuması mübarek olsun.
Yüce Mevla hamile kalmak için uğraşan tüm canlara tez vakitte sağlıklı bi gebelik ve yavrularını zamanın da kucaklarına almayı nasip etsin.
Şuan yavrularını sağlıkla kucağına almak için emek harcayan canlar mevla güç kuvvet sağlık versin. Günleriniz su gibi akıp geçsin. Bebişleriniz zamanında sağlıklı doğsun.
Bu zorlu süreçleri Rabb'inin izniyle aşıp kuzularını kucaklayan canlar. Yavrularımız sağlıklı ve sıhhatli Salih evlatlar olmayı mevlam nasip etsin. Bizlere sağlık güç kuvvet ve sabır versin.
Eşlerimizi Rabbim başımızdan eksik etmesin. Sağlık ve anlayış versin.
Rızklarımız bol yuvamızda huzur olsun.
Allah'a emanet olun.
Âmin.
Of canım ya Allah sabır versin ben okurken bile donuyorum( Ben doğum yaptığımda haftasına göre ayrı mezar gerekmiyormuş genç yaşta ölen dayımın mezarına gömüldü ((((((((((( hala düşününce bile burnumun direği sızlıyor ( ben hiç gidemedim vicdan azabı çekiyorum ama yapamıyorum gidemiyorum
arkadasım ne denir ki bu acıya..
sen gördn demek bebegini ben görmedim gstermediler ne annem ne eşim.
zaten dogum suni sancıyla olunca ben cok sarsılmıstım dogumdan sonrada hep aynı seyleri söyleyip aglamışım.
ailemi korkutmusum..sonra birkaç kez anneme anlattırdım nasıl bir bebekti diye..bazen çok pişman oluyorum biliyormusun.
atlatmak cok zor..kaç ay geçti yaram halakanıyor ama Allah işte dayanma avunma gücü veriyor.
canim bu yaralar omur boyu kapanmayacak.banada engel olmak istedi herkes gormemem icin ama ben itiraz ettim.iyikide gormusum yoksa bende hep pisman olacaktim.hersey ruya gibi geliyir zaten birde gormeseydim hic inanamazdim diye dusunuyorum.
canım benim.yüreğimi dağladı yadıkların.sabır diliyorum.ne mutlu sana bebeğine dokunabilmişsin.ben dokunamadım.cenazesini göstermediler.çok istedim ama olmadı.eller dokunduda ben dokunamadım.mezerını ziyarete hamilelikten önce ziyaret edip,duamızı ediyor,göz yaşımızı döküyor,dönüyorduk.hamile kalınca ben gidemedim.eşim gitti.selam götürdü bizden.kardeşiyle gideriz ziyarete inşallah.mezarını yazın yaptıralım diyorum kısmetse.allah yardımcımız olsun,dayanma gücü versin.çoook zor çoook.
Doğum yapmış maşallah BarekAllah Rabbim sağlıklı ve sıhhatli uzun ömür versin.
Günaydın canlar
Yüce Mevla hamile kalmak için uğraşan tüm canlara tez vakitte sağlıklı bi gebelik ve yavrularını zamanın da kucaklarına almayı nasip etsin.
Şuan yavrularını sağlıkla kucağına almak için emek harcayan canlar mevla güç kuvvet sağlık versin. Günleriniz su gibi akıp geçsin. Bebişleriniz zamanında sağlıklı doğsun.
Bu zorlu süreçleri Rabb'inin izniyle aşıp kuzularını kucaklayan canlar. Yavrularımız sağlıklı ve sıhhatli Salih evlatlar olmayı mevlam nasip etsin. Bizlere sağlık güç kuvvet ve sabır versin.
Allah'a emanet olun.
Âmin.
arkadaşlar giremedim nete...
22 nisan akşamı 23 te suyum ve nişan geldi...
hastaneye gittik hemen...
doktorumun dediği gibi kızım bir türlü aşağı inip doğum kanalına inmedi...
bekledik biraz 5cm açıklık oldu hala aşağı inmedi..
doktorum daha fazla beklemedi hemen sezeryana aldı...
hayırlısı böyleymiş demek..
ve 23 nisanın ilk saatlerinde kızım sağlıkla dünyaya geldi..bayram kızı oldu.
3790gr ve 50cm maşallah herşey yolunda...
benim sezeryan sonrası ağrım var normal olarak..
çarşamba eve geldik..büyük kızım az sorun çıkartıyor inşallah düzelir...
şimdilik bizden bukadar...
inşallah sizlerde iyisinizdir ve herşey yolundadır?
amin canim.ben gordum tum engellere ragmen.simdide cok fazla gidiyormusun mezara millet kafayi ona takmis durumda.valla insanlar zorla kendilerini kirdirmak istiyor....insallah hayirli saglikli bi sekilde bebisini kucaginiza alir ziyarete gidersin.
arkadaşlar giremedim nete...
Masalllah kızına Allah anali babali buyutsunarkadaşlar giremedim nete...
gurbetçi sana ve tüm arkadaşlara hayırlı cumalar...
svly 17 haziran, gurbetçi ve merra 18 haziran :))))
bakarsınız aynı gün doğururuz kızlar...
inş. hayırlısıyla 37-38 leri görürüz ve evlatlarımız sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olurlar.
ben 12 kilo aldım ana kendimi çok hantal hissediyorum.evde wc ye giderken bile yoruluyorum artık bide hamladık sanırım
hadi hayırlısı
Günaydın canlar
Allah'a emanet olun.
Âmin.