-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.741
efilum cnm bende o yuzden once besigi aldim:)
pasam darisi size olsun cnm:)
gelsin faceye koyarim buraya telden dolayi koyamiyorum
Svly88 canm valla en son iki ay oldu olculeli 2.9du kasilmam oldugnda olcmustu 2.5e dusmustu suan bilmiyorm gidersm tekrar soracm onceki kontrolmde hersey yolunda diye olcmemsti kasilmam cogaldi kisalms olabilir
kız ben sana iizn verdiydim be çalışma diye aferim çalışmada bebeginden önemli degilyahayırlı dogumlar sana canım sende topiklerin yüz karaları gibi doguramıyormşn ay ne dalga geçerim senle beceriksiz hatns enid er der drm işşallah işşallahta sende benle dalga geçersin
şimdi gelelim sana
ben adak adadım bana dedierki 3 gün karı koca oruç tutun kurban kesin olurda eksik dilek dilediysen yanlış dua ettiysen vs 2 kişinin bedduasını aldım oda kıskançlıktan orasını karıştırma şimdi burda yazsam sinirlerim zıplar şimdi zıpladıgı gibi
gelelim yastık hikayesine
sen demedinmi nasıl evre geçirdin diye bende yazdım işte ne yani yalanmı söylüyüm
ben ilk ogluma 17 ay sonra hamile kaldım kaybettim 20 haftada cennete gitti
7 sene tedavi oldum bebegim olmadı oda gitti cennete sen benim ne çektigimi bilmedigin için koşuşuyorsun yastıgımı abartmışım ben hiç bilem doktor ne dediyse onu yaptım benim rahimin dikilmeden 3 cm açıklık vardı haberin varmıydı senin oglum bacaklarımın arasında son nefesini verdikızıma hamile kalınca korkmadan wc bile gidemedim aman dedim kızıma birşey olucak okadar iyi bir anneydimki sorma burdaki kaç kişi şahit camdan bile bakmadım ben etlerim acıya açıya yattım bagıra bagıra kalktım yataktan yastıkalrıda onun için kullandım vucudumu rahat ettirsin diye dikişe gelince oturamak istesem dikişlerim sızılardı sende denede gör ben bebeklerimde eziyeti çok çektim yastıgı abartmışmıyım insanın etleri açırsa hiç yerinden korkudan kalkmazsa ozaman zor kimse sana bakmazsa hep lafı sokarsa yerinden kalkamadıgın için malesef yastıklarla kardeş oldum özel yatagım vardıda benmi kullanmamdım acaba şimdi diceksin ne dedimki kzılıcak kızıyorsun paşa diceksin burda benim bir rütpem var mertebem var canım kimse beni kıramaz lafta birşey yok deme tekrar oku sana dogru gelebilir ama bana ters böyle yazılar haberin olsun
arabaya gelince benim kimsem yok yardım edenim bile yok 1 adamın eline bakıyorm 3 yavrumdada taksiye bindimde ne oldu mecbur kalınca gidicem artık ablamın dedigi bir laf var oluruna bırak paşa
şimdi gelelim bakılma meselesine benim bir allahım bir eşim var kimse bakmıcak bana kimseye laf söyletipte kendime laf ettiremem kendim bu sefer olursa allahıma bırakıcam yatsanda yatmasanda düşüyor allahım ne eylerse güzel eyler işşallah çok canım sıkkın zaten bu ara birilerinin kalbini kırmak istemiyorum yanlış anlama ama bazen uslüplerin çok kırıcı geliyor bana haberin olsunyatma uslübünüde biliyorum
elhamdurillah kızıma yeteyim dedim yastık koyarsam altıma bebegimdeki baskıyı azaltırım dedim kötümü ettim zaten ne yaptıysam yetemedim kızıma olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
topigin yüz karası seni delü dogrsana artık anca bekle senkızın yerini sevdi annesi galiba biri sibelin telini versin ban arıcem dogurdmu dogurmadımı diye merak ettim yaw
mrb canım nasılsın bikaç gündür yazmıyorsun merak ettim seni umarım iyisinizdir.
dün bir akadaşla konuştum 29-30.haftada çok yoğun kasılmayla hastaneye gitmiş ve dr plasentasının çürümeye başladığını bebeğin besin ve oksijen alımında sıkıntı olduğunu söylemiş hemen hastaneye yatmış iğneler ilaçlar derken 37 ye kadar durum devam etmiş ve bebeği almışlar.küveze bile girmemiş bebeği 3 kilo olarak doğmuş.
30.haftada gittiğinde 1200-1300 grammış.aklıma sen geldin sana umut olsun diye yazdım içini ferah tut sende inş. 36-38 leri göreceksin.allaha emanet olun
melek81 cnm magnezyum kullaniyormusun peki nidilati kac saatte bir aliyorsun
merra1----efulim46----kargunesi----- ve hatırlayamadığım arkadaşlar hamileliğinizi başından sonuna kadar nasıl geçiriyorsunuz anlatırmısınız...yani paso yatıyor musunuz...hiç oturmak yok mu??? evin içinde geziniyor musunuz arada sırada... gurbetçi seni biliyorum sana helal olsun zaten...nasıl azim istikrar..paso yatıyosun ya.... ondan....
ki merra sen okula gidip geliyomusun....sen ayaktamı geçiriyosun hamileliği.....çalışıyormuşsun ya ondan sordum..doğum izni felan yazınca...
KORKUM NE BİLİYO MUSUNUZ??? HEP YATACAKMIYIM HAMİLE OLDUĞUMDA....HERYERİM AĞRIR ..KENDİME GÜVENEMİYORUM YAA..ARADA OTURURUM HERALDE...OTURMAKTA SAKINCALIYMIŞ....ANNEM BAKAR BANA SORUN OLMAZ AMA SÜREKLİ YATMAK ...OFF DÜŞÜNEMİYORUM...banyo nasıl yapıcam ...şimdiden düşünüyorum bunları....ondan hamilelere sorayım dedim....
yazar mısınız.... evde nasıl geçiyor günleriniz...paso yatıyor musunuz sadece tuvalettemi kalkıyorsunuz...BEN HERALDE TUVALET BİLE YAPARKEN KORKARIM..YA ALTIMDAN DÜŞÜVERİRSE DİYE......
Kadıköy Medipol hastanesinde dikiş attıran arkadaş kimdi?
Gurbetçi nidilat o kadar da masum bir ilaç değil gerekli gereksiz kullanma bence doktoruna sormadan.. Doktoruna güvenmiyorsan o ayrı mesele zaten.Kasılma ile bebek hareketlerini iyi ayırt edebiliyor musun? NST ye giriyor musun?
Merra raporunu açtırmışsın.. hayırlısı olsun. Beni sormuşsun.
Ben dikişleri aldıralı 1 hafta oldu fakat dikiş alındığından beri yatıyorum. Zaten doktorum da yarın akşama kadar yok. Nedense başka doktor da doğum yapmak istemiyorum. Bebeğin kafası dikişlere çok fazla baskı yaptığı için erken almak durumunda kaldı dikişleri.
Bebeğin baskısı çok fazla ve doktorumun da onayı ile nidilatı kesmedim.. Zaten Çarşambaya kadar kullanacam çünkü o gün artık 37+0 oluyorum.
Fakat yarın oğluma kreş tatil ve ben onu gezdirmek istiyorum.Zaten yarın kalksam da akşama doktorum burada olacak sorun olmaz..
Kizlar ben bugun testlerimi yaptirdim idrar yollari enfeksiyonu cikmis bu bizim icin risklimi kizlar testler icin gittigim doktor bakti bana kese olusmus dedi daha bebek yokmus rahim agzinda hakikaten gevsek dedi dikis sart dedi
Koşuyolu medipol'e giden ve orada dikiş attıran benim.
Kizlar ben bugun testlerimi yaptirdim idrar yollari enfeksiyonu cikmis bu bizim icin risklimi kizlar testler icin gittigim doktor bakti bana kese olusmus dedi daha bebek yokmus rahim agzinda hakikaten gevsek dedi dikis sart dedi
canim sıkıldı kizlar daldim oyle hemenn suyum azdi biliyosunuz yine az deyince dedim dr a acaba bobreklerinde mi problem var diye nitekim oyle 2 bobreginde de buyume biraz fazlaymis bundan sonra herhafta takip ediyoruz dedi dogar dogmaz da bobreklerini kntrl ettiriyoruz dedi kizlar sizinde basiniza gelmismiydi boyle birsey kafa olcumu ve kilosu 1 hafta onde cikti omurga olcumu haftasiyla uyumlu internetten biseyler okuyorum sacma sapan seyleer yazanda var rabbim hayirlisini versin herseyin en iyisini rabbim bilir
paşam ne oldu sana geriye doğru okuyamadım ama üzülme bak bozuşuruz
bende de keyif yok...
yumurtlama takibi yaptırıyordum 9.günü 8mm , 13.günü hiç büyümemiş dedi doktor yumurtlama olmayacak kendiliğinden bir dahaki ay klomen yada iğne vercem dedi... ama doktordan bir geldim cuma kahverengi leke hala devam ediyor rengi açılsada biliyormusunuz nedendir kızlar var mı iki adet arası lekelenme yaşayan usgden sonra olunca ilk ondan dedim ama değil hormonal galiba zaten yumurtan büyümemiş dedi doktor...
moral bozmak yok dedi seval hanım senin olur yumurtan ilaca cvb veriyor dedi. bu arada adetin 3.günü testleri normal çıksada aldanmayın devamında fsh progesteron östrojen dengesi önemliymiş bana grafiğini çizdi seval hanım bende adetin ilk günleri düzenli olan sonradan grafiğe uymayan yükseliş ve dşüşler yaşayan hormon salınımı varmış...
benden böyle bu ara dağıtasım var kayışı koparmama az kaldı. :)
kimyasal gebelik içime oturdu , erken doğum yaptığımda kimyasal gebelik yaşayanları duyunca bunlarda olmayan bebeğe üzülüyorlar diyordum ya benim gibi olsalar diyordum. varya cidden yaşamayan bilemiyor lafı doğru...
ayyy yüreğime taş oturdu sanki ağlayamıyorsun bile... bu ayda yumurtlama olmadığını pko olduğumu öğrendim. üstüne ara kanama oldu...
ama şunu anladım 6 aydan fazla korunmak anlamsız... 3 ay korundum 15.haftada kaybettim.
1 sene korundum 4.haftada öğrenmemle kaybetmem bir oldu...
Vardır Allahın bir bildiği diyorum genede
benden böyle içimi döktüm gidiyorum...
sizi çoooooooooooooookkk öpüyorum...
Doktorunun adını soracaktım.. Ben Medical Park a doktorum için gidiyorum. Doktorum izinde Çarşamba gününe kadar yok. Olur da o zamana kadar birşey olursa Medipolu da tercih edebilirim. İlk hamileliğimde de birkaç kez gitmişliğim var. Fiyat olarak da Medical ile yarı yarıya.. Bir de Medipol da benim ekstra indirimim var. Doktorun normal doğumu destekliyor mu?
benim ray durumu kesin değildi. çünkü 40+2 de gerçekleşmiş problemsiz bir hamilelik ve 21+ 3 de gerçekleşmiş bir erken doğumum var. Zaten bu hamileliğin 11. Haftasına kadar sorun yoktu. 11. Haftada yoğun bir kanamadan sonra yatma faslı başladı. Ama kendi evimdeydim sürekli yatma durumunda da değildim. Annem genelde yemeklerimi yapıyordu, nadiren benim de yaptığım oluyordu. 16+5. Günümde rahim ağzı 2,5 a inince serklaj yapıldı. O zamandan beri annemdeyim. Ilk zamanlar sürekli yattım, sadece yemek, tuvaletvs için kalktım. Yemeğe kalktığımda da arkama yastık koyup ayağımı da sandalyeye doğru uzatıyordum. Zaten normal oturma pozisyonundayken kısa süre sonra ağrılarım oluyordu. Kısa süreli, ılık banyolar yaptım. Tekrar kanama olunca dr. Bir süre banyoyu da yasaklamıştı. şu anda daha sık kalkıyorum, ama yine de günün önemli bir kısmı yatarak geçiyor. Sanırım vücut bir süre sonra hareketsizlikten hamlamaya başlıyor.