kızlaaaar doğum iznine ayrıldım:))
evrakları okula teslim ettik.
inş. bebişlerimiz 36-38. haftaları görür ve sağlıcakla dünyaya gelirler.
kız ben sana iizn verdiydim be çalışma diye aferim çalışmada bebeginden önemli degilya
hayırlı dogumlar sana canım sende topiklerin yüz karaları gibi doguramıyormşn ay ne dalga geçerim senle
beceriksiz hatns enid er der drm işşallah işşallahta sende benle dalga geçersin
O NE BEE..YASTIKLARLAMI YATTIN...YATANLARA SORALIM BAKALIM..SİZDE ORANIZA BURANIZA YASTIK SOKUŞTURUYONUZMU EY GÖBÜŞLÜLER
sende abartmışsın be paşam...yoksa yatarken yatmanındamı bi adabı var...yüzüstü yatılmaz onu anlarım...normal soluna sağına dönüp yatma bide sırtüstü..daha başka nasıl olabilirki... SAKIN PAŞAM HAMİLE KALDIĞINDA AMAN KENDİN OTOBÜSLE METROYLA GİDEYİM DEME AMAN...sen yine boşver tedbiri elden bırakma...yattımda ne oldu diye düşünme...gene yat...ama evde arada otour rahat ol..azcık azcık gezele ..o kadar..madem paso yatmıyacan bunları yap evin içinde...ama dışarı kendi başına gitmezsin heralde doktora demi..mecbur özel arabayla gidecen...parası evet çok falza ..bide biz 15güne bir gimemiz lazım..e muayenehaneler 15 güne bir alıyor o parayı ...yani ayda 800 tl eder...evet dikiş parasıda bulur bi 8-10 milyarı....napalım başka çaremiz yok...
bu arada bu ne orucu anlamadım..adağın felanmı vardı kurban oruç felan....
şimdi gelelim sana
ben adak adadım bana dedierki 3 gün karı koca oruç tutun kurban kesin olurda eksik dilek dilediysen yanlış dua ettiysen vs 2 kişinin bedduasını aldım oda kıskançlıktan orasını karıştırma şimdi burda yazsam sinirlerim zıplar şimdi zıpladıgı gibi
gelelim yastık hikayesine
sen demedinmi nasıl evre geçirdin diye bende yazdım işte ne yani yalanmı söylüyüm
ben ilk ogluma 17 ay sonra hamile kaldım kaybettim 20 haftada cennete gitti
7 sene tedavi oldum bebegim olmadı oda gitti cennete sen benim ne çektigimi bilmedigin için koşuşuyorsun yastıgımı abartmışım ben hiç bilem doktor ne dediyse onu yaptım benim rahimin dikilmeden 3 cm açıklık vardı haberin varmıydı senin oglum bacaklarımın arasında son nefesini verdi
kızıma hamile kalınca korkmadan wc bile gidemedim aman dedim kızıma birşey olucak okadar iyi bir anneydimki sorma burdaki kaç kişi şahit
camdan bile bakmadım ben etlerim acıya açıya yattım bagıra bagıra kalktım yataktan yastıkalrıda onun için kullandım vucudumu rahat ettirsin diye dikişe gelince oturamak istesem dikişlerim sızılardı
sende denede gör ben bebeklerimde eziyeti çok çektim yastıgı abartmışmıyım insanın etleri açırsa hiç yerinden korkudan kalkmazsa ozaman zor kimse sana bakmazsa hep lafı sokarsa yerinden kalkamadıgın için malesef yastıklarla kardeş oldum özel yatagım vardıda benmi kullanmamdım acaba
şimdi diceksin ne dedimki kzılıcak kızıyorsun paşa diceksin burda benim bir rütpem var mertebem var canım kimse beni kıramaz
lafta birşey yok deme tekrar oku sana dogru gelebilir ama bana ters böyle yazılar haberin olsun
arabaya gelince benim kimsem yok yardım edenim bile yok 1 adamın eline bakıyorm 3 yavrumdada taksiye bindimde ne oldu mecbur kalınca gidicem artık ablamın dedigi bir laf var oluruna bırak paşa
şimdi gelelim bakılma meselesine benim bir allahım bir eşim var kimse bakmıcak bana kimseye laf söyletipte kendime laf ettiremem kendim bu sefer olursa allahıma bırakıcam yatsanda yatmasanda düşüyor allahım ne eylerse güzel eyler işşallah çok canım sıkkın zaten bu ara birilerinin kalbini kırmak istemiyorum yanlış anlama ama bazen uslüplerin çok kırıcı geliyor bana haberin olsun
yatma uslübünüde biliyorum
elhamdurillah kızıma yeteyim dedim yastık koyarsam altıma bebegimdeki baskıyı azaltırım dedim kötümü ettim zaten ne yaptıysam yetemedim kızıma olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bende sibeli merak ettim.yazmamış..en son msj da hastaneye gidersem msj la haber veririm demişti..
uygun olup plmadığını bilmediğim için aramadım bende.....
bugün kontrolüm var...
hafiften bel ağrım var ama doğum habercisimi bilemicem bide baş ağrım var..akşam uyuyamadım ondan olabilir..
bakalım doktorumuz ne dicek bugün...
yazarım akşama...
artık geleydi kızım iyiydi ama
topigin yüz karası seni delü dogrsana artık anca bekle sen
kızın yerini sevdi annesi galiba biri sibelin telini versin ban arıcem dogurdmu dogurmadımı diye merak ettim yaw