- 14 Eylül 2007
- 5.494
- 238
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.761
Kizlar ben bugun testlerimi yaptirdim idrar yollari enfeksiyonu cikmis bu bizim icin risklimi kizlar testler icin gittigim doktor bakti bana kese olusmus dedi daha bebek yokmus rahim agzinda hakikaten gevsek dedi dikis sart dedi
Umudum idrar enfeksiyonu gebelerde oldukça riskli
Bol bol sıvı tüket ve dışarıdaki umumi wc leri kullanmamaya çalış
Eğer ileri derecede ise dr antibiyotik verebilir, kullanmaktan çekinme
Kadıköy Medipol hastanesinde dikiş attıran arkadaş kimdi?
Gurbetçi nidilat o kadar da masum bir ilaç değil gerekli gereksiz kullanma bence doktoruna sormadan.. Doktoruna güvenmiyorsan o ayrı mesele zaten.Kasılma ile bebek hareketlerini iyi ayırt edebiliyor musun? NST ye giriyor musun?
Merra raporunu açtırmışsın.. hayırlısı olsun. Beni sormuşsun.
Ben dikişleri aldıralı 1 hafta oldu fakat dikiş alındığından beri yatıyorum. Zaten doktorum da yarın akşama kadar yok. Nedense başka doktor da doğum yapmak istemiyorum. Bebeğin kafası dikişlere çok fazla baskı yaptığı için erken almak durumunda kaldı dikişleri.
Bebeğin baskısı çok fazla ve doktorumun da onayı ile nidilatı kesmedim.. Zaten Çarşambaya kadar kullanacam çünkü o gün artık 37+0 oluyorum.
Fakat yarın oğluma kreş tatil ve ben onu gezdirmek istiyorum.Zaten yarın kalksam da akşama doktorum burada olacak sorun olmaz..
Melekcim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin
Yarın çok gezme bence, içimden bir ses senin kız erken gelmeye niyetli diyor
gunaydin kizlar:)
yeni bi hafta insallah bu haftasiyda sikintisiz atlatiriz..
yeni uyandim desem inanirmisiniz kahvaltiyi yaptim 7 de 8 de uyudum yenice uyandim:)
dun aksam cok kasilmam vardi dualarla atlattim demekki cok yorulmusum..
edlin cnm rabbim anali babali buyutsun insallah..
asos cnm eylulgulununde azdi suyu ama bobrek problemi olmadi cocugun
uzme bebisi bol su ve meyve ye elinden meyve dusmesin eylulgulu oyle yapmisti sanirim..
sahbamus simdiden bunlari kafana takma cnm dur bi o zaman gelsin
senin testleride esim hep unutuyor cnm burada ben cok paylastim gecmis sayfalarda ararsan bulabilirsin belki..
sigorta isine gelincede geciyor cnm ak ve aksa sigorta hrs de de ozgurbey oranin hastasi olmadigi icin gecmiyor ama ozgur bey seni ordakilere rica ettirse yatarsan eger gecer:)
ozgur beye senden ve su tanesinden bahsettim cnm gelsin goruselim dedi senin icin
Güle güle kullan canım beşiğinizş
Pamuktan yatak da diktirebilirsin
kızlar
Ben söz verdigim gibi bebek orucuma başladım allah nasip ederse çarşambaya kadar tutucam tabi adet olmazsam :18::18:diyeyim dedim eşimi işe yolladım elhamdurillah iftara işşallah yetişir o işe gittigi için ttamıcam ben hamile kalırsam ignelere başlıcam tutamam işşallah şu antalya işi olsun kurbanımı kesicem sonrada bebegimi saglıklı bir şekilde taşıcam işşlallah allahım acılarını göstermeisn işşallah evlatlarımın
Regreteyle konuştm kızlar dün rahatsızlanmış besin zehirlenmesi gibi birşey oldm dedi arıcam birazdan bakalım neler yapıyor
Hay allah çok geçmiş olsun regreteye
Seninde orucunu Allah kabul etsin
Belkide göbüşte bebiş vardır ha ne dersin????
canim sıkıldı kizlar daldim oyle hemenn suyum azdi biliyosunuz yine az deyince dedim dr a acaba bobreklerinde mi problem var diye nitekim oyle 2 bobreginde de buyume biraz fazlaymis bundan sonra herhafta takip ediyoruz dedi dogar dogmaz da bobreklerini kntrl ettiriyoruz dedi kizlar sizinde basiniza gelmismiydi boyle birsey kafa olcumu ve kilosu 1 hafta onde cikti omurga olcumu haftasiyla uyumlu internetten biseyler okuyorum sacma sapan seyleer yazanda var rabbim hayirlisini versin herseyin en iyisini rabbim bilir
Sıkma canını tatlım
Bnde hamilelikte bi sürü şey yaşadım
En sonunda amniyo yapıldı
Çok şükür kızım sapasağlam
Sen bol bol su iç
kızlaaaar doğum iznine ayrıldım:))
evrakları okula teslim ettik.
inş. bebişlerimiz 36-38. haftaları görür ve sağlıcakla dünyaya gelirler.
Gözün aydın, hayırlısı olsun
Kızlar olmadı yine regrete yazmıştır ne yapıyım.önümdeki hedefim Salı günü diyetisyene gidecem en az 15 kilo verip yaza mutlu ve formda girecem yazın bol bol dinlenip yeni evimin tadını çıkarıcam güneşlenip yüzecem ama önce kilo vermeliyim hem sağlık hem görsel anlamda artık sınırlarımı zorluyorum boyum 1.55 lerde kilom 70 oldu 2 senede ameliyat iğne ilaç yat kalk hormon bitti artık bu kısır döngüden çıkıyorum.ben gezmek gezmek gezmek ve zayıflamak istiyorum sizleri çok seviyorum okumadım geçmişi ama eminim benim kadar üzülenler oldu iyiki iyiki varsınız en azından bu ay bebek ve hamilelik adına birşey duymak istemiyorum.azıcık ben ara verecem topiğe girdikçe bebek hamile doğum bu olaydan kurtulamıyorum haziranda yine aşılama yaptıracam
Çok güzel hedef koymuşsun hayatım
Bol şanslar sana