Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hidenisko canim az gibi dedi sanki doktor tam anlamadim cok oyaladilar beni ya bu sgk ile anlasmali yerlerden nefret ediyorum anlattim benim durumu hemsireye ya hic sallamadi hain sonra beni kac saat disarda bekletti sonra yine girdim odaya hemsireyle konusuyordum doktor duydu hemen alalim hastayi dedi valla sagolsun hemsire doktordan fazla doktor bakalim carsamba namik demir ne diyecek enfeksiyon icin insallah cok onemli degildir cok dikkat ederim disarida kesinlikle tuvalete girmem ama kroniklesti iste maalesef

Şu anki hamileliğimi soruyorsun sanırım. Oğlum küçük değil 15 yaşında (gerçi küçük çocuktan farkı yok ama) o da benimle birlikte annemde kalıyor. Buradan okula gidip geliyor.

hmm büyükmüş canım

31.haftada amniyon sıvısı artarmış ve bebeğin hareketleri daha belirgin hissedilirmiş ben de de öyle 31+6yım
karnın sertse kasılma da vardır.benimki taş gibi
vajinaya baskı batma ve yanma hissi bende de var.allah yardımcımız olsun

hmm ...kurtuldun ama ne güzel....darısı bidahaki gebeliğine inşallah.. :)) tabi bizede inşallah yarabbim :)

YA BIRAK SEZERYAN OLSUN...ZATEN RAHİM AĞZIMIZ GENİŞ..NORMAL DOĞURARAK İYİCE BÜYÜTECEN....SEZERYAN ÇOK RAHAT EMİN OL... SAĞLIKLI DOĞSUNDA BEBEĞİN...

Çok şükür 31+ 2 deyim. Allah'ım sizlere de nasip etsin inşallah.

AMİİİİİNNNN!!!!!

efilum cnm kasilmayi gecirmiyor ama agriyi azaltiyor batma hissi falan bence kullan yoksa agrin cok olur ben gunde uc kez kullaniyorum ..
merra cnm benim dr kullan sakin kesme dedi benim dr nidilata karsi bebegi kalp ve tansiyon hastasi yaparmis kendi dr bunu sorarmisin cnm..
umudum cnm benimde agrim vardi hastaneye gittim idrarda ayni seninkisininkinden cikti damardan antibiyotik verdiler gecti bende bide bobrek buyumesi var onun icin dr devamli sase veriyor adida monurol dr sor istersen tek kullanimlik..
benimde kasilmalarim siklasti ya offf su 34 bi gecseydim rahatlardim cok simdide rahatim takmiyorum kadilma olunca ister istemez kafama giriyor sinsice

10-15 lokosit 8-10 epitel hucre cikti aslinda cok su iciyorum ama demekki yeterli degil

Ama sen idrar tahlili yaptırmışsın. Enfeksiyon olup olmadığı idrar kültürü ile anlaşılır. Kültürü de sabah ilk idrarla verme. Ayrıyeten kültür verdiğinde orta idrarla ver. Yani idrarı yaparken ki ilk idrar değil ortalardaki idrar

canim sana da gecmis olsun ama sorun benim bobreklerimde degil bebegimin bobreklerinde onunkiler buyuukmus

saglikli sihhatli gonlune gore kavus bebegine insallah canim hakkinizda hayirlisi olsun

yastık dedinya sinirlerim oynadı evdede ban bakmaya gelenler ay yazık şunun haline bak nasıl yatıyorsn kız paşa ne eziyetli yatıyorsun yazık deyim öyle küçümseyer acıyarak baktılar hep bana ondan şalterlerim attı demişsinya sırt sütü yatılır vs brda kaç arkadaşım belinin altına yastık koyd yattı chnmye sor istersen kaç kişiyle konuştm rahim baskı görmesin dedi doktorm toton ne kadar yukarda okadar rahım iyi olu dedi bilmem anlatabildimmi canım kardeşim
aman kafam dumanlı bu ara nedense sinirlerim haffada canım sende üzülme bu ay olmaz bir dahaki ayı denersin allahtan umd kesilmez sen sogan kürü yap canım ben öle hamile kaldım 2 ogluma 7 sene tedavıylşle 12 klere çatlarma ignesiyle klomenlere ragman hamile kalamadım o ay sogan kürü yaptım mucizem benimleydi elhamdurillah ama oda cennet kusu oldu uştu gitti
vallahi şuan sinir lerime bir aletle baksalar tavan yapar galiba başım korkunç agrıyor oruçtanmıdır nedir üşüdüm ev sıcak oldugu halde ben onları döverim sen üzülme bakıyım
adamın biri beni merak edip arıcekti emme unuttu sende başkaları gibi olma olrmu bir arkadaşım vardı allahım dogum edene kadar her zaman konuşurduk faceded konuşurdk nasıl olucak paşa der dururdu hep teselli eden paşaydı ama oglanı dogurd ne aradı ne sordu vallahi erinmemgelir yersin şaplagı benden beşşeigi kurdnmu bakalım hani resim kız
allah razı olsn belkimde mucizem benimle kim bilir
orcumun 1 tuttm allahım diger kalan 2 günü nasip etsin işşallah
kız bu beceriksiz genemi dogrmadan gelmiş amanın kız dikiş atılır derizki allahım dogmasın şimdide dogmuyorm sıpa kesin yerini sevdi çıksada bir görsek suretini sıpanın

VALLA BEN HİÇ YATMADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM....YATINCA ANLARIM ARTIK YASTIK DAVASINI....O ZAMAN İNŞALLAH TOPİĞE YAZARIM BURDAN AY PAŞAM SEN HAKLIYMIŞSIN..HER YANIM AĞRIYO YATAMIYORUM BEBEK RAHAT VERMİYO DİYE....görelimde o günleri 4 yastık değil 10 yastıkla yatayım....

Gurbetci canm siz yine iki hafta bendn sanslisinz az kaldi onbes gun gecerde bir ay nasil gececk bilmiyorm benm kasilmada artti canm cok skiliyo gecelr hic gecmiyo rabbime signdm bide bana ciget gelstiricide yapilmadi bebegm dogsa yasarmi ya allahm erkn dogm yapmk istemiyorm birazdn yine nofilt alacm bpyle iki ay nasil gececk bilmiyorm aglicm skintidn

inan çok güzel oluyor kocayı bilem aramıyorsn adam okadar yastıktan yanına yatamıyor haberin olsun yatta gör benmi haklıyım senmi sor kızlar brda neler yapmışlar
hey yatanlar ses verin ş hatna nasıl bir duydu diyiverin ne oluryoksa ben burda gülmekten ölücem allahım ya
neyse sizlere doym olmaz ben mutfagımı topluyum yassı okunmadan ben kaçtım sibelin telini bilen arıyorm yoksa bana veriyorm hatunu merak etttim dedim kimse tel verme taraftarı degil hevermiyorsunzu arayında bilek o kesin ogün dogrdu bakında görün gece yarısından sonra

pasam kiz sen demedinmi ben caldirinca ara diye caldirmadinki delu..
rabbim orucunuda kabul etsin cnm ..
sen merak etme ben hic omrumde nankor olmadim bundan sonrada olmam elimdem geldigince sana destek olurum..
efulim cnm sen acile gitsen dahi vururlar c.g yi benimde kasilmalarim siklasti cnm ilaclarini duzenli al rabbim buyuk valla bu nidilati icmek istemiyorum ama ozgur deren degilde acildeki dr yazmasaydi yine kullanmazdim

kiz pasam daha gelmedi
nerde magazada begenip dokunup almak :/ hic zevkli degil gelince esim kursun o zaman ceker korum tatlim

Canm doktor yok ya vurmzlr igneyi delirecm ya canm cok skildi resmen kasilmam var bugece gecermi acaba kalan son endolu kullanacm bugn bu haftada iyi degl artk kullanmk ama gece uyuyamam simdi ya kullaniyorm zaten

efilum cnm bence endolu kullanma benim kasilmalarim siklastiginda hastanede nidilati igneyle delip 20 dk da bir dil altima koymustum 3 tane almistim kasilmalarimi bicak gibi kesmisti dr ara sor istersen

Son düzenleme:
arkadaşlar sibele ulaştım..
dün sabah epidural sezeryanla kızını kucağına almış ...
emmiyomuş onunla uğraşıyoz yazmış...

sağlıcakla aldı bebeğini darısı hepimizin başınaaaaa inşallahhh

Bakalim carsamba gidecegiz doktora insallah bir cozum bulur gurbetci canim benden boyle su gibi arada afedersin cis gibi bir sivi geliyor ne olabilirki kidemli)

paşaaaaa

valla Allahın izniyle bugüne kadar durdu ya kızım..
ya normal ya sezeryan gelecek inşallah...
napsın kzıım anası doğurmayı beceremediiii

artık son günü yarın geldi geldi olmadı doktor zorla ayıracak kızımı benden
aynı bedende geçirdiğimiz son günlerimiz allaın izniyle ayy bi tuhaf oldum şimdi

Hep oyle yapiyorum canim orta idrarla veriyorum ben idrar kulturu bir ay once yaptirmistim birsey cikmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…