- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.601
kurban oluyms enin çizelgene ben hemiben gormuyorum badecim nasil buyumus mu cadim
pasam ariyim goruselim tatlim:)
kizlar saolun darisi size olsun insallah
sibel kiz bence git dr ne olur ne olmaz dualarinda bizi sakin unutma eline yaz:)
ya kizlr sizinde kasilma olunca bebegnzn harektleri azaliyomu yine kasilma oldu ilac kullandm 1 saattr kasilma yoj ama bebegmn harektleride azsabah daha coktu
kız sen bu araBu ağlayanı çok mu kullanıyorsun bana mı öyle geliyor yersin şaplağı ona göre Sana haftada bir paşam kurallarını hatırlatırım ona göre
Madem despotum ben biraz hakkını vereyim değil miAaa ağla ağla nereye kadar hem hamilelik ihtimalin var yasak sana stres ağlama ona göre yoksa hergün şaplak sana Ona göre bak burda bekliyorum yaz bakalım napcam sana
Sibelcim bebişin gelmesi yakındır :)))kızlar günaydın doğuruyorum galiba haberiniz olsun :18: az önce wc ye gittim idrardan sonra tuvalet kağıdına akıntıyla beraber kahverengi ve kırmızı çok fazla değil ama kan geldi bidaha sildim yine geldi az bişey nişan böylemi oluyo acaba sancım falan yok böyle kanamadan ne kadar sonra doğum olur gerçisezeryan olacak ama bişeyler yemiştim şimdi hastaneyemi gitsem yanlızımda evde napayım bilemedim
gunaydin kizlar ..
inanin dun ne yaptim ne ettim hic bisey hatirlamiyorum basima ilk defa boyle bisey geldi ..
neyse eskisehir yolunda araba bozulunca ben bi taksi cevirdim allahim bi trafik bi trafik ben dr yetismek icin can atiyorum tam is cikisi ve avmlerin oldugu cadde herkes cuma diye gezmelerde,hemen klinigi aradim beni bekleyin dedim,hos gittimki iceri hasta kayniyo bizi boyle acelle ettirdi 6 da cikacaz diye :/
neyse ben gwldim esim 30 dk somra geldi hemsire beni hemen aldi iceri..
dr beni gorunce gel gel hastane hastane gezen dedi zoruna mi gitti ne bende hocam bana acil yedek bi hastane dedim hacettepe tadilatta dedi baskent hem kuvezide iyi diye baskentte ozel bakalim arastiriyom ne kadar bi defa aradim gunlugu 350..
sonra usg ye girdim kizim 1850 gr olmus masallah kizima nedense boyunu soylemiyorolsun ben kalsiyumumu aliyorum zaten:)
r.a uzunlugu ise 15mm dedi sesizce ben duymiyim diye kac kac dedim 15 dedi neyse suyu herseyi iyi dedi..
sira geldi 4D ye ilk acti an dedigim laf bu allahim dudaga bak kizim bu kez herseyini gosterdi bize :)
dr sana benziyor dedi esim bozuldu tabi bi dahakini kendime benzetirim demezmi:/
cd ve resimlerimizi aldik tekrar dr yanina geldim dr ilk sorum bu r.a 15 mm peki bu yirtilma falan olmadan sifira kadar inerse yinede belli bi sure tasirmi dedim iyi diktim tasir dedi sen en az 35 goruceksin dedi ve 37 dikisini alicaz dedi cok mutlu oldum ..
uc hafta sonra kontrol dedi cok degilmi dedim yat dinlen dedi buraya kadar gelmende sikinti dedi yoksa bende isterim gelmeni acil durumda lokman hekimden nst cektir r.a baktir bi sey yoksa eve git yat dedi bizden bu kadar kizlar...
sahbamus senide soyledim testlerini yaptirip gelsin dedi r.a bakmam lazim dedi..
iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar:)
darisi size olsun..
bu gun esim evde isim konusunu netlestirecem sans dileyin bana
Heyecandan sabahın köründe kalktım bugün adet günüm .Gece belim ağrıyordu sancım vardı dedim kesin adet olacam ama bugün bir şey yok bekliyorm adet olacaksam olayımda bu bekleyişten kurtulayım artık...
seviyorm kız seni :101::101::101:allah için çok şekerim böyle şeker birini dövermisin aynı ben bak:86::86::86:
Artık üzülmek yok bebem dün akşam eve gelince keyfim yerine geldi yeminle hayallerim gerçek oldu:124::124::124:işşallah böyle kaçamak yapmadam gidersem varya 7 görürüm kesinkahvaltıda neler yedim söylüyüm dicem emme hamilelar var 7 takıma gir bak bir zahmet:90::90:canım çaılşmalar tüm hızıyla gidiyor dün annem çok ısrar etti kalın diye diyemiyormki artık anne bebege vesile olucez tanıyorm gelin gülerekten anne onlar çiçekler açtı yapıcek dedi ay ne utandım ben sonra hadi gidin deid hay bu çiçeklere açtıya kardeşimde dalga geçiyor çiçekler açmazsa söyle köyden gübre getirelim diyor
üzülmek yok aglamak helede hiç yok ama mayısın 29 geliyor söz veremem ömürümün senesi devriyesi geliyordün gibi ama evlatlarım için vericem bu kiloyu bir daha acı çekmek istemiyorm arkadaşım ikizleri kaybettiginde doktor şeker bebegi götürmüş erken dogumu tetiklemiş dedim birde 110 kilo düşün allahım hayırlısını versin işşallah arkadaşımında acısını dindirsin işşallah bundan sonra hayatımda spor olcek diyet olucek hırs olucek 7 görmem lazım yoksa sen ban nasıl ciciler alırsın :101::101::101:
gurbetçi bak ben kopyaladım çizelgeni oku burdan:)Kız maaşallahı var kızçenin..Allahım bizlerede göstersin inşallah böyle günleri aminn.
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 18-06-2013
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 59 gün kaldı.
Sonraki üç gün içinde bebeğinizin ayak tırnakları tamamen şekillenmiş olacak. Bu ay daha önceden yaşamış olduğunuz sırt ağrısı gibi bir çok aynı belirtiyi yaşayabilirsiniz. Siz ve bebeğiniz genişledikçe, sırtınız için yük denegelemek giderek zorlaşacaktır. Bebeğiniz daha hızlı kilo almaya başlıyor.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)
Kızlar saftunc kan testi yaptırmış sonucu negatif malesefmorali çok bozuk benim yazmamı rica etti ....Bende çok üzüldüm hamile olduğunu düşünüyordum Çok zor bir süreç gerçekten İnşallah en kısa sürede kendini toparlar
gunaydin kizlar ..
inanin dun ne yaptim ne ettim hic bisey hatirlamiyorum basima ilk defa boyle bisey geldi ..
neyse eskisehir yolunda araba bozulunca ben bi taksi cevirdim allahim bi trafik bi trafik ben dr yetismek icin can atiyorum tam is cikisi ve avmlerin oldugu cadde herkes cuma diye gezmelerde,hemen klinigi aradim beni bekleyin dedim,hos gittimki iceri hasta kayniyo bizi boyle acelle ettirdi 6 da cikacaz diye :/
neyse ben gwldim esim 30 dk somra geldi hemsire beni hemen aldi iceri..
dr beni gorunce gel gel hastane hastane gezen dedi zoruna mi gitti ne bende hocam bana acil yedek bi hastane dedim hacettepe tadilatta dedi baskent hem kuvezide iyi diye baskentte ozel bakalim arastiriyom ne kadar bi defa aradim gunlugu 350..
sonra usg ye girdim kizim 1850 gr olmus masallah kizima nedense boyunu soylemiyorolsun ben kalsiyumumu aliyorum zaten:)
r.a uzunlugu ise 15mm dedi sesizce ben duymiyim diye kac kac dedim 15 dedi neyse suyu herseyi iyi dedi..
sira geldi 4D ye ilk acti an dedigim laf bu allahim dudaga bak kizim bu kez herseyini gosterdi bize :)
dr sana benziyor dedi esim bozuldu tabi bi dahakini kendime benzetirim demezmi:/
cd ve resimlerimizi aldik tekrar dr yanina geldim dr ilk sorum bu r.a 15 mm peki bu yirtilma falan olmadan sifira kadar inerse yinede belli bi sure tasirmi dedim iyi diktim tasir dedi sen en az 35 goruceksin dedi ve 37 dikisini alicaz dedi cok mutlu oldum ..
uc hafta sonra kontrol dedi cok degilmi dedim yat dinlen dedi buraya kadar gelmende sikinti dedi yoksa bende isterim gelmeni acil durumda lokman hekimden nst cektir r.a baktir bi sey yoksa eve git yat dedi bizden bu kadar kizlar...
sahbamus senide soyledim testlerini yaptirip gelsin dedi r.a bakmam lazim dedi..
iyi dilekleriniz icin tesekkurler kizlar:)
darisi size olsun..
bu gun esim evde isim konusunu netlestirecem sans dileyin bana
Turgut özalda aydın köşüşe gidiyorum.ciddi anlamda memnunum sanslı olduğumu düşünüyorum.benim ray dan kaybım yok drum kaybetmeden farketti allahıma şükürler olsun.
ilk gebeliğim.deneyimsizim bu yüzden çok dr geçmişim yok
Geçen sene 2,5 ay yaptım dukan 10 kilodan fazla verdim..çok protein alınıyor çok uzun yapmamak lazım ama gerçekten uyulursa çok hızlı zayıflanıyor
badecim sana bi gorev veriyorum hergun bana yaz :)
ben gormuyorum k.k. mesaj attim donduler ama arizayi hala gidermedilet..
hideniskocum cok tesekkurler teyzesi:)
gurbetçi sutanesinden nasıl bahsettin? dedin mi laparoskopik oldu diye? bu arada doğum yaklaştıkça samimi olmaya başladınız dr nle...