- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #43.641
Pişt gece kuşu olmuşuz ikimizdeyok mu bu gece evcilik
evet canım salı günü gittim 20 dk durdum dilekçe verdim pzt ye kadar idare edecekler.
pzt. 31.haftanın sonu salı 32.hafta başlıyor inş. doğum iznini alabilirmiyim pzt. dr a gitsem
şey kem küm birde söz alıyım senden ben neye hevesleniyorum biliyormusun hevesim var senden şaka bir yana hiç birşey istemiyorms aglıklı verelimde kiloları bebem tek istedigim bogaza karşı oturp çay içmek o bana yeter
işşallah bebegim benledir bugün adet olucam gibi kasıklarım rahimim agrıdıbugün kukimi yıkarken elime ymurta beyazı gibi akıntı geldi hiç gelmezdi birde evcilikten sonra geldi acaba diyorum yumurtladımmı işşallah bu ay oldu olmadı yılmak yok yola devam kanımın son damlasına kadar denicem allahım hayırlı haberler vermemi nasip etsin işşallah
canıms enin adına sevindim aferim 2 sıpayla iyi gidiyorsn burda olsaydın keşke birlikte yürürrüz pazartesi havalar güzel olsun işşallah yürüyüşe gidicem akşam sabah
evladımın kokusu yavaş yavaş burnuma geliyor teyzesi herşey evlatlarım eşim içinokadar özledimki tekmelerini evladımın diyorm çok düşme paşa gene gitti gözüyle bak diyorum baglanma ama bazende diyorum bu sefer hamile kal elini karnına koy sev oglnu hep oglan diyorm allahmı söyletiyor acaba rabbim hayırlısını versin bu ay ya adet olrsam çok üzülürüm 33 yaşında dogururum olmadı 34 dogrucam yaşlandık yeminle annem benim yaşımda oglnu dogurmuş
canım kızımla bir bütünsün işte allahım ayırmasın sonrada dogrsun nasıl olsa ne demişler bir dogum bir ölüm beklemez hayırlı dogumlar diliyorm hepinize sibel hatun ne yaptı acaba
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete----------------------
paşam3405------------------
feryal37---------------------
Mmery----------------------
Sutanesi1982---------------
saftunc---------------------
burcim----------------------
diloş04----------------------
Aylardır şu listede birinci sıradayım Bu ay da kısmet olmadıMayıs ayında Hamileyim yazmak istiyorum ben artık
canım dogumlarımdanmı ney göbegim çok kaldı kilo bir tarafa tabi insan kendi bedenini biliyor ondan dedimCanım 31 artı 6 dan sonraki gün alınıyor.
Ne güzel yürürdük:))
Mayısta ben de bekliyorum:)) Güzel olacak:)
ben bebeklerimi kaybettigim haftalar kız şimdi bu oluyorki bendenmi strestenmı gidiyor :Kızlar bakın geçmişten ne buldum
HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ
Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
Regrete----------------------
paşam3405------------------
feryal37---------------------
Mmery----------------------
Sutanesi1982---------------
saftunc---------------------
burcim----------------------
diloş04----------------------
Aylardır şu listede birinci sıradayım Bu ay da kısmet olmadıMayıs ayında Hamileyim yazmak istiyorum ben artık
kızlaaaaar pazartesi 31+6 oluyorum allah nasip ederse, salı günü de resmi tatil
pazartesi gitsen doğum iznini alabilir miyim acep
Kizlar gecmise biraz gozattim vajinal pessary diye birsey varmis dikisten sonra rahim agzina takiliyormus galiba r.a boyunu uzatiyormus gecmiste bir arkadas yazmis yurtdisinda yasayan sizce turkiyede boyle birsey varmidir bilgisi olan varmi
merra cnm bi fikrim yok ..
kizlar besigimizi dun aldik:))
netten aldim ama birebir gormek gibi zevkli olmuyor markasi belis bebe..
yatagini arastirip almak istiyorum hem fiyati uygun olsun hem kaliteli olsun bana bu konuda yardimci olun kizlar ..
svly kargunesi efilum merra sizler aldinizmi peki ..
uyku setini annem alicakmis bende bi nevresim bi pike takimi aliyim diyorum baskada bi sey almiyim diyorum onemli seyleri simdi almak istiyorum eksigim varsa soyleyin annelerden yardim istiyorum..
kızlaaaaar pazartesi 31+6 oluyorum allah nasip ederse, salı günü de resmi tatil
pazartesi gitsen doğum iznini alabilir miyim acep
yatagini arastirip almak istiyorum hem fiyati uygun olsun hem kaliteli olsun bana bu konuda yardimci olun kizlar ..
uyku setini annem alicakmis bende bi nevresim bi pike takimi aliyim diyorum baskada bi sey almiyim diyorum onemli seyleri simdi almak istiyorum eksigim varsa soyleyin annelerden yardim istiyorum..
umudum cnm peseri biliyorum bi halka seklinde bi sey ..
burda bir iki ay once ankara sincandan bi arkadas vardi adi aklima gelmiyor o peserle 34. haftadaydi dogum yapmistir simdiye dr pek kullanmiyor ..
umudum cnm ben hamile kalmadan once arastirmistim..
hem dikis hem peser takan drlarda var cnm istersen dr sor cnm..
ayni anda yazmisiz cnm evet ankaradaki sadece peser takmisti belki dikiste vardi ama yazmamisti boyle biseyi ..
bende anlamadim sade peserle nasil tutuyor rahim agzini ..
ama benim bildigim bilgi hem dikiyorlar uzerinede peser takiyorlar..
rahim agzini uzatiyor demissin mantikli gelmiyor cnm bilimsel olarakta bilmiyorum..
kargunesi benim de esim kimseden ikinci el almiyor ben almak isterim ama esim kesinlikle alirsan atarim diyor ..
benimde soyle sik bi gecelik ve sabahlik almak istiyorum ama nerde bi dr gidiyorum geri eve geliyorum esim hic durdurmuyor arabayi anca 34 den sonra insallah 34 geceriz..
merra cnm bende senin takvimi anlamadim cnm eger dedigin gibiyse gunlerimiz ayni cnm bende yarin 31+6 oluyorum allahimin izniyle:)
saol metal ablacim insallah :)
evet altinda iki tane cekmecesi var 6-7 yasina kadar kullanir kizcem ..
yatagida nette guvenemedim zaten en iyisi dogunca aliyim ama kizi nerde yatiracam ana kucagimi aliyim hem kayinbabam gile gidince gotururum kiz onun icinde uyur..